Yag kiz yag, valla gecen cherrycan bdv de kizin birine gaz verip bomba koydurdu, sey yazmis ben bombayi koyuyorum donup gidiyorum diye. Valla aynen haa uzulmuyor muyuz elbette uzuluyoruz ama benim bombalama da fena olmuyor, en azindan karsiya da geciriyorum. Sen de az sabret olmadi yag tepelerine. Bak Didem Madak ne guzel yagmis siirlere, ne acilardan gecmis. Yeter bizim de saklandigimiz
Ay yine kendi kendime gaza geldim
,İsmailim Ykm BaldanKabakım bas gaza
ya arkadaşım birşey demiyorum sana . herkes anlıyor zaten . daha sana lafım yok ...Yanlis gormusum anita ozelden de kimse bakmiyor nerenden uydurdunsa yine cimbizla laf cekip sonra polemik yaratmak istemiuorum ayaklarinda bir alem ,sen burdaki insanlarin enerjsiinden mi besleniyorsun anlamadim
ya arkadaşım birşey demiyorum sana . herkes anlıyor zaten . daha sana lafım yok ...
cımbızla falan çekmedim . katina baktırdığını sen söylüyorsun açık açık . ben bir gün önce baktırdığım falın ne olduğunu bilirim sen unutuyorsan bilemicem . başkada cevap vermiyorum sana anlayan anladı . üstüme sakın gelme .
ayıp olan sizin linç olayınız .Ya valla yazmadan edemeyecegim, disardan okudum olanlari, cok itici bir yazim sekliniz var. Insan size ister istemez sinirleniyor. Bu arada marple yillardir bu forumda fal baktiran bir uyedir, cogumuz taniriz. Her baktirdigimiza ne baktiriyoruz hatirlamak zorunda degiliz. Bir seyler ima etmeden once bir dusunun. Bu forumda kimse saf degil ne ima etmeye calistiginiz anlasiliyor. Ayiptir.
Kimseyi kacirdigimiz yok. Forum bizim degil, ister yazarsiniz ister yazmazsiniz bu sizin seciminiz. Fakat bu kadar ters tepkiler vereceginize, bu kadar insan uslubunda hata var diyor belki vardir diyip dusunseniz sorun kalmayacak. Iyi aksamlar.ayıp olan sizin linç olayınız .
bu topiğe yazmıcam artık sıkıldım . herkesi kaçırdınız . hayal dünyanızda yaşayın . hadi iyi akşamlar . buda son yazım . fallarım çıkarsa yazarım ancak birdaha .
Kimseyi kacirdigimiz yok. Forum bizim degil, ister yazarsiniz ister yazmazsiniz bu sizin seciminiz. Fakat bu kadar ters tepkiler vereceginize, bu kadar insan uslubunda hata var diyor belki vardir diyip dusunseniz sorun kalmayacak. Iyi aksamlar.
Ay kız bileydim şölee bi Cem Adrian dan falan estirirdim hatıram kalacaksa bari onun bi şarkı sözünden kalaydı , İsmael den değil :)Bak o dizeler yoktu odamin duvarinda, hemen zipladim yazdim. Artik duvarimda bir hatiran var, baktikca hatirlarim
Baldancigim baktirirsan katina banada yazarmisin nasil bakmis kuzumm
Ince buz ustunde yuruyorum..Ay kız bileydim şölee bi Cem Adrian dan falan estirirdim hatıram kalacaksa bari onun bi şarkı sözünden kalaydı , İsmael den değil :)
Ay kız bileydim şölee bi Cem Adrian dan falan estirirdim hatıram kalacaksa bari onun bi şarkı sözünden kalaydı , İsmael den değil :)
Canim iki falda katinaSen katina baktirmadin mi ki canim ? Kadam karisti sana cikan fali meydi semanin?
Bu arada ben katina baktirdim baktim da tarihe 1 aya yakin olmus, birseyler duyacagimi soylemis, duydum. Katinasi mukemmeldi, hatta bugune kadar baktirdigim ve olayi ozetleyen en iyi faldi.
ay bu semaya ben de baktırayım. Sonra da sakince köşeme çekilip bekleyeyim bence, fallara para ödemekten cebimde para kalmadı! Alışveriş yapmam lazım ama yapamıyorum içime oturuyo ehdhsdSen katina baktirmadin mi ki canim ? Kadam karisti sana cikan fali meydi semanin?
Bu arada ben katina baktirdim baktim da tarihe 1 aya yakin olmus, birseyler duyacagimi soylemis, duydum. Katinasi mukemmeldi, hatta bugune kadar baktirdigim ve olayi ozetleyen en iyi faldi.
Serkanda acayip bende baldan yaSen katina baktirmadin mi ki canim ? Kadam karisti sana cikan fali meydi semanin?
Bir de nerede bu Semaaağ?Sen katina baktirmadin mi ki canim ? Kadam karisti sana cikan fali meydi semanin?
ay bu semaya ben de baktırayım. Sonra da sakince köşeme çekilip bekleyeyim bence, fallara para ödemekten cebimde para kalmadı! Alışveriş yapmam lazım ama yapamıyorum içime oturuyo ehdhsd
Bir de nerede bu Semaaağ?
Serkanda acayip bende baldan ya
Tamam hayatım öyle yapıcam.Bir yolun var falci sema. Ama dur indirimde katina at. Vallahi bak enerjin uymazsa yazik olur parana
Eski falları görüyorlar, ben eminim. Aylin'e ayrıntı vermemiştim ben o sitede, eski falım da yoktu, ona rağmen bilmişti. Kısa bi faldı ama bilmişti yine de.Tamam hayatım öyle yapıcam.
Bir de bişey sorucam, eski fallarımızı cidden görebiliyorlar mı acaba onlar ya?
Yeni hesap mı açsam ki?
Bir de ayrıntı vermiyoruz ya, bendeki olaylar karışık biraz ne demem lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?