Binnaz Abla

,İsmailim Ykm BaldanKabakım bas gaza

Yanlis gormusum anita ozelden de kimse bakmiyor nerenden uydurdunsa yine cimbizla laf cekip sonra polemik yaratmak istemiuorum ayaklarinda bir alem ,sen burdaki insanlarin enerjsiinden mi besleniyorsun anlamadim
ya arkadaşım birşey demiyorum sana . herkes anlıyor zaten . daha sana lafım yok ...
cımbızla falan çekmedim . katina baktırdığını sen söylüyorsun açık açık . ben bir gün önce baktırdığım falın ne olduğunu bilirim sen unutuyorsan bilemicem . başkada cevap vermiyorum sana anlayan anladı . üstüme sakın gelme .ben burdaki insanların enerjisindenn mi besleniyorum ?sen ne diyorsun canım gel senle buluşalım bir gün kim olduğumu gör . benim burda yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım var . ortada bir insanım yani . çekincem yok .alemsin ya senin enerjin mi var ki ondan beslenicem .sen kimsin ya .

Son düzenleme:

Ya valla yazmadan edemeyecegim, disardan okudum olanlari, cok itici bir yazim sekliniz var. Insan size ister istemez sinirleniyor. Bu arada marple yillardir bu forumda fal baktiran bir uyedir, cogumuz taniriz. Her baktirdigimiza ne baktiriyoruz hatirlamak zorunda degiliz. Bir seyler ima etmeden once bir dusunun. Bu forumda kimse saf degil ne ima etmeye calistiginiz anlasiliyor. Ayiptir.

ayıp olan sizin linç olayınız .
bu topiğe yazmıcam artık sıkıldım . herkesi kaçırdınız . hayal dünyanızda yaşayın . hadi iyi akşamlar . buda son yazım . fallarım çıkarsa yazarım ancak birdaha .

Kimseyi kacirdigimiz yok. Forum bizim degil, ister yazarsiniz ister yazmazsiniz bu sizin seciminiz. Fakat bu kadar ters tepkiler vereceginize, bu kadar insan uslubunda hata var diyor belki vardir diyip dusunseniz sorun kalmayacak. Iyi aksamlar.

Baldancigim baktirirsan katina banada yazarmisin nasil bakmis kuzumm
Kimseyi kacirdigimiz yok. Forum bizim degil, ister yazarsiniz ister yazmazsiniz bu sizin seciminiz. Fakat bu kadar ters tepkiler vereceginize, bu kadar insan uslubunda hata var diyor belki vardir diyip dusunseniz sorun kalmayacak. Iyi aksamlar.

Bak o dizeler yoktu odamin duvarinda, hemen zipladim yazdim. Artik duvarimda bir hatiran var, baktikca hatirlarim
Ay kız bileydim şölee bi Cem Adrian dan falan estirirdim hatıram kalacaksa bari onun bi şarkı sözünden kalaydı , İsmael den değil :)

Baldancigim baktirirsan katina banada yazarmisin nasil bakmis kuzumm

Sen katina baktirmadin mi ki canim ? Kadam karisti sana cikan fali meydi semanin?

Bu arada ben katina baktirdim baktim da tarihe 1 aya yakin olmus, birseyler duyacagimi soylemis, duydum. Katinasi mukemmeldi, hatta bugune kadar baktirdigim ve olayi ozetleyen en iyi faldi.

Ay kız bileydim şölee bi Cem Adrian dan falan estirirdim hatıram kalacaksa bari onun bi şarkı sözünden kalaydı , İsmael den değil :)

Kiz o degil Ismailin ne isi var duvarimda, sanatsal benim duvarim siir dizeleri yaziyorum. Didemin illegal bulutum dizesini yazmissin ya yukari onu yazdim ahahaha atart ya

Canim iki falda katina

ay bu semaya ben de baktırayım. Sonra da sakince köşeme çekilip bekleyeyim bence, fallara para ödemekten cebimde para kalmadı! Alışveriş yapmam lazım ama yapamıyorum içime oturuyo ehdhsd

Serkanda acayip bende baldan ya

Bir de nerede bu Semaaağ?

ay bu semaya ben de baktırayım. Sonra da sakince köşeme çekilip bekleyeyim bence, fallara para ödemekten cebimde para kalmadı! Alışveriş yapmam lazım ama yapamıyorum içime oturuyo ehdhsd

Dur baktirma canim, 30 lira cok enerjin uymazsa yazik olur. Ben indirimde atmistim, takip et indirime girer zaten 15 e atarsin.

Serkanda acayip bende baldan ya

Serkanda 10 liraya iyiydi, baya bilmisti ama sema kadar degil. Sema baya iyiydi ama katinada. Su falinda an iyi degildi gecmis iyi degildi. Gelecek icin dedigi simdilik cikti gibi ama katinada islerin degisecegini soyluyor. Bakalim. Bence suya bakmiyor sema. Su falinda da kart yardimiyla bakiyor ben oyle hissettim.

Bir yolun var falci sema. Ama dur indirimde katina at. Vallahi bak enerjin uymazsa yazik olur parana
Tamam hayatım öyle yapıcam.
Bir de bişey sorucam, eski fallarımızı cidden görebiliyorlar mı acaba onlar ya?
Yeni hesap mı açsam ki?
Bir de ayrıntı vermiyoruz ya, bendeki olaylar karışık biraz ne demem lazım?

Eski falları görüyorlar, ben eminim. Aylin'e ayrıntı vermemiştim ben o sitede, eski falım da yoktu, ona rağmen bilmişti. Kısa bi faldı ama bilmişti yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…