Binnaz Abla

Canim ben semaya ikinci kez atacagim icin yeni hesaptan attim cunku bakcak buna bunu demisim hoop aynisini yazcak. Yeni hesaptan attim ve cidden iyiydi fali hakkini yiyemem. Ben ayrinti vermeden genel soruyorum, ama cok karisiksa durum abartmadan ufak ayrintilar verilebilir falin saglamligi acisindan.

Kizlar bu arada tarottan anlayam var mi? Gecen tellwede basot bir fal attim fena degildi ama kartlarin olumlu demis adam ula ben baktim olumlu kart goremedim. Bi fotosunu atcam anlayam varsa olumlu olumsuz mu ? Adama cemkircem de

Kiz o degil Ismailin ne isi var duvarimda, sanatsal benim duvarim siir dizeleri yaziyorum. Didemin illegal bulutum dizesini yazmissin ya yukari onu yazdim ahahaha atart ya
ahahaaaaa Ah bu bennn kendimi nerelerde bulsam , saklansam bir yerlerde ismaiiilllllll
Ayyyyşşş bi an bas gaza baldan yazdığını düşündüm de

VivianLeigh her ne kadar yazılı fallara güvenimiz kalmasa da ,Fal Sepeti Yağmur u beğenen sen miydin? nasıldı yani tanıdık biri olma şüphesi var mı?

Yaaa kızlar ben yeni kan aruyorum aslında eskilerden bıktım
Valla online falcılar yüzlerini çocukluktan beri görmekten bıktığımız siyasetçilere benzedi, aynı palavereler palavereler, vaatler,vaatler..SEVİYORUZ ONLARI YİNE DE PÜSKEVİTİ ÇAYA BANDIRIP YER GİBİ :))))))

Aiyyyyh deliriceeeem!
Kahve falıma bakmak isteyen var mııığğ?
Duamı alır :)

Astrolog kız mı?
Bilmiyorum ki aSTOLOG mu ? dün gözüme çarptı , 5o ama sanki Marple ın iyi olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
Ayışığın bu kadar iyi mi ya , 7 kişi sırada olmuş. o değil de o sav doğruysa online siteler çok yaş yani :/

Hic hatirlamadim canim ben onu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…