- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Tamam hayatım öyle yapıcam.
Bir de bişey sorucam, eski fallarımızı cidden görebiliyorlar mı acaba onlar ya?
Yeni hesap mı açsam ki?
Bir de ayrıntı vermiyoruz ya, bendeki olaylar karışık biraz ne demem lazım?
bende yaa. bugünde çok baktırasım var vallahi.Yaaa kızlar ben yeni kan aruyorum aslında eskilerden bıktım
ahahaaaaaKiz o degilIsmailin ne isi var duvarimda, sanatsal benim duvarim siir dizeleri yaziyorum. Didemin illegal bulutum dizesini yazmissin ya yukari onu yazdim ahahaha atart ya
Cem Adrian -Masalın son Şarkısı ve Hüsnü Arkan ın yine Adrianla seslendirdiği-Gönül Yarası şiddetle son seste tavsiyedir..Ince buz ustunde yuruyorum..
Bende valla kendi mi zor durduruyorum kahve mi içtim kapadım bir güzel fotoğraflarını çektim bekliyorum kime atsam diye kaç haftadır Venüsü bekliyorum açmadıYaaa kızlar ben yeni kan aruyorum aslında eskilerden bıktım
Valla online falcılar yüzlerini çocukluktan beri görmekten bıktığımız siyasetçilere benzedi, aynı palavereler palavereler, vaatler,vaatler..SEVİYORUZ ONLARI YİNE DE PÜSKEVİTİ ÇAYA BANDIRIP YER GİBİ :))))))Yaaa kızlar ben yeni kan aruyorum aslında eskilerden bıktım
bende yaa. bugünde çok baktırasım var vallahi.
VivianLeigh her ne kadar yazılı fallara güvenimiz kalmasa da ,Fal Sepeti Yağmur u beğenen sen miydin? nasıldı yani tanıdık biri olma şüphesi var mı?
Bilmiyorum ki aSTOLOG mu ? dün gözüme çarptı , 5o ama sanki Marple ın iyi olduğunu söylediğini hatırlıyorum.Astrolog kız mı?
evet bebişim vardım da yazmıyodum fala ara vermiştim ya:) ama içim kötü bugün valla aranıyorumNerelerdesin kız uzun zamandır yoktun:)
Yagmuru ben begenmedim cnmVivianLeigh her ne kadar yazılı fallara güvenimiz kalmasa da ,Fal Sepeti Yağmur u beğenen sen miydin? nasıldı yani tanıdık biri olma şüphesi var mı?
Hic hatirlamadim canim ben onu yaBilmiyorum ki aSTOLOG mu ? dün gözüme çarptı , 5o ama sanki Marple ın iyi olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
Ayışığın bu kadar iyi mi ya , 7 kişi sırada olmuş. o değil de o sav doğruysa online siteler çok yaş yani :/
O sarki varya sebnemle soyledigi icimi yikip dokuyorCem Adrian -Masalın son Şarkısı ve Hüsnü Arkan ın yine Adrianla seslendirdiği-Gönül Yarası şiddetle son seste tavsiyedir..
o zaman Yağmuru beğenmediğini, beğendin olarak hatırlamışım. baktırmış mıydın?Hic hatirlamadim canim ben onu ya
o da harikaaaaa... orda uzakta artık zayıflayan bir ses bana vazgeçmee diyor, duyuyor duyuyorum ...O sarki varya sebnemle soyledigi icimi yikip dokuyor
Cok tesekkur ederim canım :*, ONYÜZBİNMİLYON KERE fal baktırmanın ufak da olsa meyveleri , bigün bi destem olursa ki sanmam kesinlikle jüri özel üyelerinden biri sen olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?