Binnaz Abla

agirdan agirdan bakiyor belliki
dedikleri cikiyomus gibi bisiyler okumu$tum bi yerlerde ama nerde okudugumu bile hatirlamiyorum
bakalaim kac gündür bekliyorum merakin böylesi i$te

ŞOK ŞOK ŞOK!!!!!! Prenses 34 ün sevgilisi Leonardo Di Caprio'dur.Kıza kafayı yemiş diyodum meğer yerden göğe kadar haklıymış.Bundan sonra sonuna kadar Prenses i destekliyorum.

Evet ask canım haklısın ask evet

Hangi falcı bizim siteye dandik demiş ? hele şunun adını ben bir alayım ...

prenses bile erdi muradına, bir de bize bak

arkadaslar bir kahve fali atayim dedim birden galadriel midir nedir attim bana geri yollamis.Iade nedenini size yaziorum.sekillerde uzucu ve sikintili seyler gordum sen bana yildizname at ona bakayim.

bu nedir tabi kahve 5 yildizname 30.herhalde bol para gordu falimda o da onu bunaltti..Bu kadar sacma sapan insanlar gormedim.Baktiran baktirmayi dusunen varsa baktirmasin nacizane onerimdir.iki kelime ile insanin moralini bozan, para canavari neymis gormek isteyen varsa baktirsin.bende ona yazdim iyiki bakmadin senden cok kotu enerji aldim diye..terbiyesizler

Son düzenleme:
enteresan ...

son günlerde çok sakin çooook...

kesın bısey yakaladın gene dımı kazen hadı soyle ıkıncı uyelık mı reklammı??????

yakalayamadım bu sefer : ) ama diğerini siteden attım, hem burada teşekkürleri kabul edip hem de o site diyince bozuldum...

yakalayamadım bu sefer : ) ama diğerini siteden attım, hem burada teşekkürleri kabul edip hem de o site diyince bozuldum...

amaaan ıyı yapmışsın onun burda pek sevenı yok zaten facede yazdıklarından sonra burda herkes tepkı gostermıstı ona

Kizlar gecen aylarda acelyaya fal baktirmistim iki kere tarot hatta burayda yazmistim cunku iki falda tam tersi seyler soylemisti kizmistim o zaman ama ilk falda soyledigi sey cikiyor sanirim hakkini yemek istemedim o yuzden yazayim dedim

Kizlar gecen aylarda acelyaya fal baktirmistim iki kere tarot hatta burayda yazmistim cunku iki falda tam tersi seyler soylemisti kizmistim o zaman ama ilk falda soyledigi sey cikiyor sanirim hakkini yemek istemedim o yuzden yazayim dedim

Açelya iyi bir yorumcudur..Kartları cidden çok iyi yorumluyor.

arkadaslar gece gece baktirdigim fallari okuyup dinliyorum MedyumEfsa nin dedigi cikmis tellwede tarot baktirmistim..tartisma yasayacaksin demisti hatta tipine kdar soylemisti.sasirdim cunku cok dikkate almamistim..bilginize

hahahaha gece gece gülme krizine girdim

prenses34

peki yakında beni arıcakda görüşücekmiyiz?

+ Devamıaubina

evet yakın zamanda.. ama lütfen dediklerimi dikkate alın sağlıklı bir işin içinde değilsiniz..

8 gün önceprenses34

ben mithattan ayrılmıcam ve onunla evlenecem.mithat beni aldatmıyor.zaten istediğim gibi bir adamda yok öle geçmişde kalan ben mithatlan ayrılmışdım ama barışdık.bu esmer kız ... duygu olsa gerek mithatın peşini bi türlü bırakmıyor.mithat onu değil beni istiyor.duygu ve Gülşah ... yüzünden ayrılmıştık biz.

8 gün önceaubina

ilerde söylediklerimi anlayacaksınki seni çok şaşırtacak. hiçbir erkege kimse istemedigi birşeyi yaptıramaz . rahatsız edilmek hosuna gidiyorki devamı geliyor bunların. seni üzmek istemem falındada söyledim gerçi daha iyisi seni bulacak sadece böle düşünmeyip kendini ve ruhunu özgür bırakman gerekiyo .. kabullenişin bu yönde olmasın insallah üzülmeyeceksindir allahın izniyle..

Sağol canımcım inşallah hayırlısı olur içine doğan güzel şeyler gerçek olur perşembeden beri böylece kalakaldım gelişme yok

Şevval ve kirazeye kahve esinceye tarot baktırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…