gracie, biz buna aşk diyoruzbilimsel olarak hiç bir gelişme, yeni birileri olmazsa en kötü ihtimalle 3 yılda net biter..yavaş yavaş geçecek işte..bu aydınlanmaların aralıkları kısalacak önce, sonra kalbin alışacak..offff (( umarım kavuşursun ya ne diyeyim.
Benim adami birakip Mithat a gitmeye karar verdim, vallahi Brad Pitt tipliymisbekle beni prenses geliyorum
Bu arada Rihannas, bak Mithat da koc burcuymus.
17 saat önce [Kahve Falı]
prenses34
mithat beni sevdini benle evlenmek istediğini söledi yengesine bahsetmiş benden.yengeside ciddiseniz evlenin demiş.maddi durumu kötü mithatın umarım düzelir bianönce.duygu adisi yüzünden ayrılmışdık ama barışdık.duygu ayrıldı mithattan.mithata sordum duygu rahatsız ediyomu seni diye etmiyo dedi.ben mithattan başkasını istemiyom.mithat sarışın mavi gözlü uzun boylu zayıf yakışıklı biri.koç burcu.
Hangi falcı bizim siteye dandik demiş ? hele şunun adını ben bir alayım ...
enteresan ...
son günlerde çok sakin çooook...
kesın bısey yakaladın gene dımı kazen hadı soyle ıkıncı uyelık mı reklammı??????
yakalayamadım bu sefer : ) ama diğerini siteden attım, hem burada teşekkürleri kabul edip hem de o site diyince bozuldum...
Kizlar gecen aylarda acelyaya fal baktirmistim iki kere tarot hatta burayda yazmistim cunku iki falda tam tersi seyler soylemisti kizmistim o zaman ama ilk falda soyledigi sey cikiyor sanirim hakkini yemek istemedim o yuzden yazayim dedim
oo mithat brad pitt mubarek.prensesin bu kadar ısrar etmesini şimdi anlıyorum
baska bir falciyada yorumunda nasil biktirdiysa söyle demis
prenses34
inşallah mithatlan evlenirde mutlu olabilirim.fal için teşekkürler.
11 gün önce
Nevin725
rica ederim inşallah canım sen evlen bende sevınırım
11 gün önce
kisaca falcilar bile kacacak yer ariyor sen evlende baktirma artik bize sana söyliycek yalanimiz kalmadi
Hayirlisi olsun, surda guzel haberler gorunce cok sevindim , sabah sabah icim acildiInsallah cok mutlu olursun, benim icime seninle ilgili cok guzel seyler dogdu su yazdiklarindan :2:
Sevval ablaya kahve fali mi baktirdin? Kirazeye ve Esince katina, tarot ne baktirdin kuzum?
kızlarrr prenses hangi sitede ve kime fal baktırıyor ayyy ne olur söyleyin bende takip etcem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?