- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ben de ben de cok ozledim
Ee ne var ne yok bakalim var mi cikan falimiz
Canim eski bakan yagmurmu cok uzun bakmisti ama ben begenmemistimo zaman Yağmuru beğenmediğini, beğendin olarak hatırlamışım. baktırmış mıydın?
bilmiyorum ki kuzum eskisini,yenisini tek bir Yağmur var gibi görünüyo.Neyse beğenmediysen, denemeye de değer değildir. 50 zaten fiyatı hiç gerek yok:)Canim eski bakan yagmurmu cok uzun bakmisti ama ben begenmemistim
çerinin baktığı fallar çıkıyo bu ara
yalnız kendileri referanssız bakmıyor, seçiyor.
Cherry nin baktığı fallar bu ara çıkıyosa ben yaşadım o zamann:))çerinin baktığı fallar çıkıyo bu ara
yalnız kendileri referanssız bakmıyor, seçiyor.
Secret sana bu yenisini gördümüydü Cheri :)Cherry nin baktığı fallar bu ara çıkıyosa ben yaşadım o zamann:))
Cherry nin baktığı fallar bu ara çıkıyosa ben yaşadım o zamann:))
Evet..:)) çok az bi meslek farkı var ama mevki bildi..tabi kaderdeki kişi buysa..buda fosss bir romeo diilse..:)Secret sana bu yenisini gördümüydü Cheri :)
sana da mı baktı, çok şanslısın.
ben 10 gün yalvardım, yoluna güller serdim yok.
bu gidişlen arkadaşlıktan reddedip birde üstüne gözardı ediciimm.
Evet..:)) çok az bi meslek farkı var ama mevki bildi..tabi kaderdeki kişi buysa..buda fosss bir romeo diilse..:)
Tatlım o öyledir, peki şu olatlar vuku bulmadan önce mi baktırdın yoksa yenilerde mi, gaza gelmeden cevap ver :))Bu arada kizlar sarayliya maille fal baktirdim. Cok kibar naif biri. Gelecek odakli oldugu icin bisey diyemiyorum. Ama tatli kiz yolu acik olsunbir de mesela gunde bir fal almasini cok hos karsiladim.
Tatlım o öyledir, peki şu olatlar vuku bulmadan önce mi baktırdın yoksa yenilerde mi, gaza gelmeden cevap ver :))
MissCherryBlossom Cherry hic lami cimi yok en kisa surede, ki bu muhtemelen yarin olacak , kahvemi icip KK emri binnaz abla topiginin kavliyle bir falini almaya gelecegim
Vira bismallah. Bakarsin unlu olursun kiz, gunde 5 kahve alsan 25 ten, ohaaaa ayda 2500 civari para yapiyor hadi diyelim hep 5 almadin ayda bi net 2000 gelirin var. Bosa okumusuz ya lan, bizim piyasada yeniler 1500 aliyor, bide surum surum surunuyoruzay yine gaza geldim
Kızlar falsepeti Boranalp Falalen'in Demirkan Deren olduğunu kabul ettiği halde iade etmiyormuş puanı sinir oldum. Ben bu sitelerin hiçbirine güvenmiyorum artık. Reziller.
Ahaha tamam sakinim :)
Yanlis takip etmediysem olaylardan bir iki gun once baktirdim, sanirim son baktigi fallardan biri benim. Ozenerek bakiyor bu bile cok onemli bu piyasada. Ama su son birinin ozelini acmasi hic dogru olmadi, her seyden once suctur bu. Ama kotuniyetli biri degil daha kucuk. Hepimiz hata yapiyoruz tabi burada soz ozel hayati paylasilan kimse ona duser, hak onun hakki.
Luna pek uzun zamandır yok hayatım , zaten bi ara geldi fallar bayağı kaldı.. sonra sanırım geldi baktı ve yine gitti. o kadın boş değil ve zaten belli başlı ciddi ya bi yerde bakıyodur ya da başka bi işi vardır.Kizlar, bu Luna'yi nasil yakaliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?