Bazen tellwe de c.ici görünüyor ama fal alimi kapali oluyor. Sarayli ya da hic baktirmadim. Kahvesi mi iyi onun?Luna pek uzun zamandır yok hayatım , zaten bi ara geldi fallar bayağı kaldı.. sonra sanırım geldi baktı ve yine gitti. o kadın boş değil ve zaten belli başlı ciddi ya bi yerde bakıyodur ya da başka bi işi vardır.
Ben onu görmedim o zaman, evet Saraylı nın kahvesi çok iyi zaten o bir iki kendi destesinden de destekliyo, artık galiba herhangi bir sitede bakmıyo zaten. ona ilk maille fal atan ben olabilirim çünkü daha mayıs ayında byv de bakarken yakalayamamıştım rica minnet öyle bakmıştı zaten çıkan son falı da o oldu :) 30 dk falabndı sesli bakımı, ben Selenanın mailini de çok beğendim ama.Bazen tellwe de c.ici görünüyor ama fal alimi kapali oluyor. Sarayli ya da hic baktirmadim. Kahvesi mi iyi onun?
Luna pek uzun zamandır yok hayatım , zaten bi ara geldi fallar bayağı kaldı.. sonra sanırım geldi baktı ve yine gitti. o kadın boş değil ve zaten belli başlı ciddi ya bi yerde bakıyodur ya da başka bi işi vardır.
Sana bu kadar gaza gelme diyorum işte :))), o kadar hızlı,atraksyonlusunki saniyede 200 km hızla yaşarsan bırak falları hayatının seyri tabi değişir.Bari elimizde bi Saraylı kalsın neyse Allah tan şu sıralar evdesin,sükunet ve huzurlasın.. muhtemelen bu çıkarKiz bana luna patladi, selena patladibu gidisle sarayli da patlar ahaha patlaklar kralicesiyim
Sana bu kadar gaza gelme diyorum işte :))), o kadar hızlı,atraksyonlusunki saniyede 200 km hızla yaşarsan bırak falları hayatının seyri tabi değişir.Bari elimizde bi Saraylı kalsın neyse Allah tan şu sıralar evdesin,sükunet ve huzurlasın.. muhtemelen bu çıkar
Yani demiHak etmesinler gelmeyim gazaAma cok haklisin ya cok uclarda yasiyorum farkindayim, frene basmak lazim, ogrenecegim insallah
Yani demine demişler ben genelde iyi biriyim ama kötü olmam gerekirse o konuda da çok iyi biri olabilirim.
Turgut Uyar ın Denge şiirini bilir misin onu da çok severim,bi kuplesi:
Aşkım da değişebilir gerçeklerim de
Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı
Yangelmişim diz boyu sulara
Hepinize iyiniyetle gülümsüyorum
Hiçbirinizle dövüşemem
Benim bir gizli bildiğim var
Sizin alınız al inandım
Morunuz mor inandım
Ben tam kendime göre
Ben tam dünyaya göre
Ama sizin adınız ne
Benim dengemi bozmayınız
Ehee bir ay :))) ama ilk mail yani daha önce hiç bilmedii ve sormadığım bir konu üzerineydi ki o konuyla ilgili yaşamış ,olduğum her şeyi yaşayacakmışım gbi anlattı yani full bildi, 2. de ise yine aynı konuydu ve yine çok isabetti .. aralığı bir ay ama verdiği vade değişmedi.2sinde de :)Canım sen Selena ya iki kere mail ile fal baktırdım dedin ya.
Zaman aralığı ne kadar idi.
Yani demine demişler ben genelde iyi biriyim ama kötü olmam gerekirse o konuda da çok iyi biri olabilirim.
Turgut Uyar ın Denge şiirini bilir misin onu da çok severim,bi kuplesi:
Aşkım da değişebilir gerçeklerim de
Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı
Yangelmişim diz boyu sulara
Hepinize iyiniyetle gülümsüyorum
Hiçbirinizle dövüşemem
Benim bir gizli bildiğim var
Sizin alınız al inandım
Morunuz mor inandım
Ben tam kendime göre
Ben tam dünyaya göre
Ama sizin adınız ne
Benim dengemi bozmayınız
Ehee bir ay :))) ama ilk mail yani daha önce hiç bilmedii ve sormadığım bir konu üzerineydi ki o konuyla ilgili yaşamış ,olduğum her şeyi yaşayacakmışım gbi anlattı yani full bildi, 2. de ise yine aynı konuydu ve yine çok isabetti .. aralığı bir ay ama verdiği vade değişmedi.2sinde de :)
Ayyy ben de 1.5ay oldu baktirali da tekrar baktirayim diyorum.
Yaa çok enteresan bana da yaşadığım bir durumu ilerde yasayacakmisim gibi anlattı.....
Ama olayın başlama şekli beni etkileme şekli falan yaşadığım olayy !!!
Soru kısmında belirttim ben yaşadım zaten bunu dedim. ...
Bazen geçmişle geleceği karistirabiliyorum dedii...
Ama senin bu durumun öyle değil dedi inanmak istemesrnde yasayacaksin dedii
Kiz bana luna patladi, selena patladibu gidisle sarayli da patlar ahaha patlaklar kralicesiyim
Kesin patladi canim. Cunku selenaya eskisi icin baktirmistim. O gitti bu geldi, bunun icinde atmadim. Selenaya yeni biri var ilgileniyor ona sans vermek istiyorum demistim, o da yeni birini gormuyorum bu ulasacak sana dedi ama yeni kksiyle tonla sey oldu hayatimda. Gerci bu kiside verdigim verecegim sansin icine etti ama olsun bunlari su falinda gormeliydi, sonucta hayatimda yeni biri oldu ve cok sık zaman gecirdim en azindan bunlari demeliydi. O hep eskisini gordu.Baldan Selena kesin patladı mı?
Bir de Saraylı Selena dan farklı mı yorum yapmıştı. ..
Bence farklı şeylerden destek alıyo e onlar da ya şimdiyi ya geçmişi net gösteriyo ya. o yüzden yaşadıklarımızı yaşayacak olarak söylüyor bence.ısrarla yaşayacaksın dediği olumsuz bi durum mu ?
Ya çok klişe olacak ve ben de kendi adıma inanmak istemesem de hayırlı olanın ne olscağını kestirmek cidden çok güç, kalbe yakın olan ile hayra yakın olanı ayırtetmek çok zor.Valla ben yaşamak istemiyorum aynı şeyleri
Şu an yüreğimde olanı unutup başka birinden etkilenecegimi söyledi.
Ama o kişiyle tanışma faslımiz tipi falan zaten şimdi ki kişi.
Ona benzeteceksin dedii ayyy...
Hayır Rabbim inşallah yasatmasin diyorum
Selena çok seviyorum dedikleri çıksın istiyorum sadece bu dediği hariç
Kesin patladi canim. Cunku selenaya eskisi icin baktirmistim. O gitti bu geldi, bunun icinde atmadim. Selenaya yeni biri var ilgileniyor ona sans vermek istiyorum demistim, o da yeni birini gormuyorum bu ulasacak sana dedi ama yeni kksiyle tonla sey oldu hayatimda. Gerci bu kiside verdigim verecegim sansin icine etti ama olsun bunlari su falinda gormeliydi, sonucta hayatimda yeni biri oldu ve cok sık zaman gecirdim en azindan bunlari demeliydi. O hep eskisini gordu.
Bu arada sarayliya yeni kisi icin baktirdim, bakalim yasayip gorcez onu.
bildKesin patladi canim. Cunku selenaya eskisi icin baktirmistim. O gitti bu geldi, bunun icinde atmadim. Selenaya yeni biri var ilgileniyor ona sans vermek istiyorum demistim, o da yeni birini gormuyorum bu ulasacak sana dedi ama yeni kksiyle tonla sey oldu hayatimda. Gerci bu kiside verdigim verecegim sansin icine etti ama olsun bunlari su falinda gormeliydi, sonucta hayatimda yeni biri oldu ve cok sık zaman gecirdim en azindan bunlari demeliydi. O hep eskisini gordu.
Bu arada sarayliya yeni kisi icin baktirdim, bakalim yasayip gorcez onu.
Ya çok klişe olacak ve ben de kendi adıma inanmak istemesem de hayırlı olanın ne olscağını kestirmek cidden çok güç, kalbe yakın olan ile hayra yakın olanı ayırtetmek çok zor.
Senin de sanki imkansıza yakın bi hikayen var gibi hissettimya da olması mucize olacak gibi ama belki olmasını en çok isteyip, en çok imtihan edildiğin durum gibi ..
Gönlümüzdeolanı hayırlı eylesin,
Hakkımızda hayırlı olanı ise gönlümüze razı eylesin ne diyelim kuzum
bild
Valla benim ilk mailinde söylediği yeni kişi aynen benim bildiğim kişiydi istemeyeceksin kesinlikle dediği kişi nitekim de hiç ama hiç istemedim . 2. de gördüğü yeni kişi ise birebşir tarife uyan yine bildiğim kişi ama yine istemeyeceğim kişi. istediğim kişi ise şuan boğmak istediğim kişi
bild
Valla benim ilk mailinde söylediği yeni kişi aynen benim bildiğim kişiydi istemeyeceksin kesinlikle dediği kişi nitekim de hiç ama hiç istemedim . 2. de gördüğü yeni kişi ise birebşir tarife uyan yine bildiğim kişi ama yine istemeyeceğim kişi. istediğim kişi ise şuan boğmak istediğim kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?