Atart yaa cok hossun bildigin yilan hikayesi haa seninki ciddenSenin yukarida yazdigini gecen yil eskisi icin ölüp ölüp dirilirken bir arkadasim demisti, Allah hayirlisini versin, hayirlisini da gonlune versin diye :) O gunler geldi aklima, cok sukur gecti. Biliyor musun bu yenisi dogru olani yapmis olabilir, ona bu kadar uzulmedim, bu kadar hissedemedim. Ask baska sey sevgi, hoslanma baska. Ask iki tarafi da cok hirpaliyor.
Ehee o söz benim sözüm, valla sana yazatken döküldü klavyeye içimdenAyyy üç kere falan okudum anlamak için.
Neyse kiii anladım ohhh.
İstediğin kişiyi bogmadan gelir inşallah.
"Kalbe yakın olan ile hayra yakın olanı ayırt etmek çok zor."
Nasıl güzel bir söz imiş tam beni ve durumumu anlatiyor.
Kalbe yakın ama hayra uzak maalesef
Ya iuan 3üde hayatımda gibi bi durum çıkmasın ortaya.. ilk istemeyeceğim kişi zaten isteyemeyeceğim kişiydi hiçbir şekilde bi başlangıç olmadı, diğer istemeyeceğim kişi ise senin bildiğin kişi bi ara ben de olabilir mi dediğim kişi, istemesem de olurmuş. Ahh ama en son istediğim kişi en çok isteyeceğim kişi
Aşk ölüm gibi bişi oluyor ,ama kimse ölmüyor. Aman bi kere yeter ben almıyım, kör olup kütüğe aşık olmak zorr işşş
Valla zor ya. Mutlu insanlara o kadar imreniyorum ki. Bir omru paylasabilecegin kisiyi bulmak. Ben bakiyorum etrafa hep cer cop. Bir de ben gunumuz insani degilim galiba. Cok hizli yasiyorlar 2 gune tanisip 5 gune sevgili oluyorlar. Evet sosyaliz su bu ama dur bir tanisalim, taniyalim. Sonra 1 ayda vazgecip cirkefe bagliyorlar. Biz de mutlu olur muyuz be atartim ne dersin, belki topikce sevgililerimizi alir bulusma planlariz. Herkes takar koluna manitasini bulusur sohbet ederiz
Ben de hiiçç bu dünyaya ait değilim kuzum. Olmayız hayalperest olmaya gerek yok. az buçuk zekiysen , netsen, fair playden yanaysan ,Samimi siyahları sevip, samimiyetsiz gökkuşaklarına aldanamıyorsan mutlu olma olabiliriten çok zayıf.
Son hayalini de gözümde canlandıramayacak kadar güzel buldum. aşk bu kızılötesi,yaralı müzesi şarkı sözü gibi
Cok yanar donerler. Cok. Keske diyorum bazen, eski yillarda yasasaydim. Birilerine mektup yazip, uzaktan sevilen zamanlarda. Cok hadsizler, hadsizliklerini soyleyince de korkuyorum senden diyorlar. Aman ya saglik olsun. Allah kalbimize gore versin :)
Ehee o söz benim sözüm, valla sana yazatken döküldü klavyeye içimden
Hayra yakın olsaydı belki çok sonra kalbe uzak kalacaktı kimbilir..
Dedim yaa sende acayip hissiyat varr tatlım .
Nokta atışlarin varr.
Mevcut durumu mükemmel bildin.
Gelecekle ilgili de bir iki şey desen tam olacak yanii
Senii topikce falcı yapacağız bu arada.
Yavaş yavaş isliyoruz beynine
Ay hayır Şems ne öyle bir isteğim var ne de bunu hayata geçirecek bi altyapım .Fal baktırmaktan hep
Aynen hele ben bu dürüstlükle hiç yapamam , vebali çok olan bi iş her şeyden öte.. Ama senin durumun için bişeyler söylemem gerekiyorsa ileriye yönelik olgunluğuna dayanarak şunları ifade edebilirim ; gerçekleşmesi çok zor, olursa dediğimiz gibi mucize olur.Kalbindeki kadar güzel ve özel kalmayabilir.Çünkü neye benzetirsen benzet o ulaşılmaz olduğu için o kadar ulvi senin gözünde. Mecnunun Leyla için : Bir de siz onu benim onu gördüğüm gibi görün demesi gibi.Yokk tatlım şaka yapıyorum zaten.
Çok zor olduğunu düşünüyorum o işin zaten.
Aynen hele ben bu dürüstlükle hiç yapamam , vebali çok olan bi iş her şeyden öte.. Ama senin durumun için bişeyler söylemem gerekiyorsa ileriye yönelik olgunluğuna dayanarak şunları ifade edebilirim ; gerçekleşmesi çok zor, olursa dediğimiz gibi mucize olur.Kalbindeki kadar güzel ve özel kalmayabilir.Çünkü neye benzetirsen benzet o ulaşılmaz olduğu için o kadar ulvi senin gözünde. Mecnunun Leyla için : Bir de siz onu benim onu gördüğüm gibi görün demesi gibi.
O hep içinde kalsın, eminim sen de onun için hep başka kalacaksın. Ama 2. bir insanı sevebilme ihtimalini felaket olarak düşünme:)
Bak Jack ile Rose da kavuşamadı Ttitanicte ama Jack Rose ölmeden mutlu olmasını falan söylemişti. Rose hayatını yaşamak zorundaydı ve yaşadı ama unutmadan. Amann ortalama 65 yıl yaşayacağımız hayata ve kişilere çok fazla anlam yüklememek gerekli galiba :)
Bi gün haber alırsanız Hera34 sinirden deliye dönmüş diye, şaşırmayın!
Fallardan ziyade hayatımın bu şekilde kaos olmasından çok sıkıldım.
Fallardan medet umuyorum evet, delirdim mi ona da evet.
Sabır diliyorum artık, sabırdan da öte hayatımda güzel şeyler olmasını..
Ama olmuyor, olmayacak da.. değil mi?
Ben genel sordum cemile başaran a ama tam da niyet ettiğim şeyi anlatmış tamamen. Çok şaşırttı beni. Ben başarılı buldum ancak sorduğum soruya iki gün cevap vermedi hem de bütün gün online olup fal alıp bakmasına rağmen. Bunu yazdım diye de yakınımı kaybettim kırıldım falan demiş.Kızlar benim fallar çıkınca fal atmayı bırakmıştım 15 gündür filan baktırmıyorum. Ama yine kanım kaynadı :| falalem cemile başaran nasıldır? Baktıranlar vardı diye hatırlıyorum
Merhabalar Arkadaşlar,
Binnaz abla'ya ne kadar güveniyorsunuz acaba? benim güvenim sıfırlandı da.
Son falinda ..ti ilk fali daha iyiydiKızlar benim fallar çıkınca fal atmayı bırakmıştım 15 gündür filan baktırmıyorum. Ama yine kanım kaynadı :| falalem cemile başaran nasıldır? Baktıranlar vardı diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?