Binnaz Abla

kizlar selenanin gecmisle ilgili bilip gelecekte cikmayan fali olan varmi

3 hafta önce fallarımın çıktığından bahsedip daha sonra detaylı olarak kimlerin bildiğinden bahsedeceğimi söylemiştim. Mesele eski erkek arkadaşımdı. Genelde bu doğrultuda fal baktırdım. Eski erkek arkadaşım çoğu falcının dediği gibi benle iletişime geçti. Şimdi ufak bir derleme yapayım.

Öncelikle Selena olayı tüm gidişatıyla bilen tek falcı oldu. Olaylar aynı onun dediği gibi ilerledi. Kendisi her zaman fal baktıracağım nadir falcılardan biridir. Onun haricinde Gizem hatun dediği zamanla birlikte çıktı. Ki an ve geçmişte harikaydı hiç detay vermememe rağmen. Yüzyüze görüşme olacağını söylemişti. Benim için o sıralar imkansızdı bu ama oldu.

Biryolunvardaki falcılardan bilenler şu şekilde
Medyumalin: Verdiği zaman tutmuş an ve geçmişte ortalama.
Şehrazat: Döneceğini bilmiş ama geri kalan durumları yanlış yorumlamış
Aylin: aylini severim aslında ama indirim döneminde attığım için mi bilmiyorum ama başarısız bir faldı. Ayrılık sebebimiz için çok alakasız şeyler söylemiş. Dönecek demiş evet ama falın geri kalanı tutarsız.
Serkan Tek: anlık durumu yorumlaması iyi ama erkek arkadaşımın döneceğini bilebilmiş sadece. Gelecekle ilgili diğer söyledikleri çıkmadı.
Falcı Sema: dediği çıktı. Anlık durumu yorumlaması iyiydi.

Binnazdakiler:

Öncelikle Ekin Sarpen'den bahsetmek istiyorum. O da selena gibi gidişat hakkında doğru yorumda bulunmuş. Verdiği tarih aralığı da tuttu. Sevgi Duman an ve geçmişte çok iyiydi fakat verdiği tarihler geçtikten sonra erkek arkadaşım döndü. Falının çıkan tek kısmı da bu. Erkek arkadaşım döndüğünde başka bir erkek yüzünden kafamın karışacağını filan söylemiş öyle bir durum olmadı. Yine de güzel bir yoruma sahip falcı bence. Sezgi Candan verdiği tarihler tutmasa da ekim ayında döneceğini ve yüzyüze görüşeceğimizi bilmiş. Ayrıca barışma konusunda yoluna bakacaksın diyen tek falcı ki sanırım bu konuda bir tek Sezgi Candan'ın falı çıkacak

kızlar size sezgi candanı beğenmedim falı patladı demiştim ama ona attığım 2.fal tutmuş biraz önce okudum ciddi ciddi bilmiş kadın beğendim. gerçi düşük puan vermemiştim ama yine de hakkını yemişim özür diliyorum kendisinden burada

Teşekkür ederim..
KK yargılama timi sayesinde ben de forumdan yavaştan kaçmak üzereyim sanırım :)
Uzaktan takip ederim sizi, çıkan çıkmayan fallar konusunda..
Yoksa kırık kalbim iyice kırılmaya devam edecek..
Öpüyorum..

Ben de öpüyorum canım....
İnşallah daha iyi olmuş toparlanmis olarak tekrar donersin.
Yanlız değilsin hepimiz dönem dönem dayanamayacak hale geliyoruz.
Ama hayat böyle acısıyla tatlısıyla devam ediyor.

Ben de öpüyorum canım....
İnşallah daha iyi olmuş toparlanmis olarak tekrar donersin.
Yanlız değilsin hepimiz dönem dönem dayanamayacak hale geliyoruz.
Ama hayat böyle acısıyla tatlısıyla devam ediyor.
Teşekkürler..
KK'da sadece dert okumayı seviyorum ben. Yazmasaydım daha iyi olacakmış :)
Beni dayanılmaz hale getiren bu..

Teşekkürler..
KK'da sadece dert okumayı seviyorum ben. Yazmasaydım daha iyi olacakmış :)
Beni dayanılmaz hale getiren bu..
Yazdığın konuyu okudum yorumlara bakmadım ama enterasan yorum yapmışlardır eminim.
Insanlar pek bii seviyorlar ahkam kesmeyi insanları yargilamayi.
Onları takma bu hayat senin kimse bilemez yaşadığını anlamazlar.
Dediğim gibi boşver milleti.
Kendine iyi bak veee unutma bu günlerde geçer.

Ne zaman büyük konuştuysam yaşadım..
Ve de dedim ki büyük konuşmak kötüymüş.. vazgeçtim..
Ne kimseyi yargılarım ne de herhangi bir şey ama onlar da haklı tabii.
Teşekkür ediyorum tekrar.. Umarım hepiniz güzel şeylerle karşılaşırsınız..

Kizzz büyük konusmanin ben babasını yaşadım.
Hâlâ da yaşıyorum bitmedi daha ama olsun her şer de bir hayır vardır.

"Kalabalıkta kahramanlık taslayanlar, tenhalarda ne şere...zlikler yaparmış"
Bu sözü çok severim bizim etrafimizda bu tipler de maalesef çok.

:) Yok kuzum, yok..
Aldığım ah yüzünden böyleyim heralde, kaldı ki karşımdaki insanları kırmamak için kendimi kırdım hep..
Ay neyse..
_Makaron_ çok güldüm sana :)) güzel şarkı seçimi yapmış ama, sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…