Tellwe FORAIN :))) Mabel Matiz-Gel şarkısının youtube videosunu atti. O kadar fal baktirip falci manita yaparsam şaşırmayın hahahaha
Tellwe FORAIN :))) Mabel Matiz-Gel şarkısının youtube videosunu atti. O kadar fal baktirip falci manita yaparsam şaşırmayın hahahaha
O fotodaki kendisiyse tipi de iyiymiş ha :))):) Yok kuzum, yok..
Aldığım ah yüzünden böyleyim heralde, kaldı ki karşımdaki insanları kırmamak için kendimi kırdım hep..
Ay neyse..
_Makaron_ çok güldüm sana :)) güzel şarkı seçimi yapmış ama, sevdim
Bna şarkı göndermedi valla, ben de baktırdım ama :)Uuuu hadi bakalım.
İlk mi acaba yoksa tarzı mı böyle kiii.
Kizlarrrrr bilir soralım hele bii.
Gözümden yaş geldi gülmekten. Bu neydi abi. Bu nasil falci tarzı hahahaNereye geleyim canım deseydin sendee
O fotodaki kendisiyse tipi de iyiymiş ha :)))
kismetin nerden gelecegi beli olmaz demisler:))))Valla girdim baktım evett uzaktan çekilmiş bir foto ama hoş.
Karayagiz bir delikanlı imiş. ...
Cocugun bu kadar lafini milletin içinde edeceğimi bilse sarki atarken 1o kere düşünürdu :))) ama tuhafima gitti ya hahahahValla girdim baktım evett uzaktan çekilmiş bir foto ama hoş.
Karayagiz bir delikanlı imiş. ...
kismetin nerden gelecegi beli olmaz demisler:))))
ahhahahaa :)))
Canim ben kahve atmistim ama katinasi daha iyiymiş. Durumları cok guzel bilmisti ama sonucu tatliya bağlamış bence. Asenat'i da deneyebilirsin. Muge bende iyiydi ama Asenat daha iyiydi.Kızlar Müge Aydın'a baktıranlar, memnun kalan oldu mu?
Söylediğinden çıkanlar falan?
Kahve mi baktırayım katina mı?
Asenat'a baktırmıştım kuzum, beğendim ben de ama olayları geriye sardım ben. Gerçi ruhsal durumum da artık iyi değil o da yansır fala..Canim ben kahve atmistim ama katinasi daha iyiymiş. Durumları cok guzel bilmisti ama sonucu tatliya bağlamış bence. Asenat'i da deneyebilirsin. Muge bende iyiydi ama Asenat daha iyiydi.
Asenat tuttuysa müge de tutar. Begenmistim ben müge yi. Gelecek cikar mi bilmem ama anasinin bizi ayırdığını felan bikmisti müge kahve falinda.Asenat'a baktırmıştım kuzum, beğendim ben de ama olayları geriye sardım ben. Gerçi ruhsal durumum da artık iyi değil o da yansır fala..
Yeniden Asenat'a yollamak yerine Mügeyi deneyeyim dimi?
kismetin nerden gelecegi beli olmaz demisler:))))
Yok kizlar benim falcilar bir agizdan 3 4 ay sonra aşukmaşukpaşa ile tanisacagimi söylüyorlar. Yeni yavuklumu bekliyorumAyyy olur mu olur bi bakmisiz_Makaron_ mutlu mutlu geliyor aramıza.
Bizi unutmasin ama demiiiÇocuğu bulunca
İnşallah kuzum inşallahYok kizlar benim falcilar bir agizdan 3 4 ay sonra aşukmaşukpaşa ile tanisacagimi söylüyorlar. Yeni yavuklumu bekliyorum
Taşla saldırmalık aşk hayatımla alakalı fazla ayrıntı vermesem olur di mi?Asenat tuttuysa müge de tutar. Begenmistim ben müge yi. Gelecek cikar mi bilmem ama anasinin bizi ayırdığını felan bikmisti müge kahve falinda.
O adam evliymiş ya :) acayip flörtöz biri. Ben de telwe cafe sohbet ederken öğrenmiştimTellwe FORAIN :))) Mabel Matiz-Gel şarkısının youtube videosunu atti. O kadar fal baktirip falci manita yaparsam şaşırmayın hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?