Binnaz Abla

Yalniz düşündüm de falci sevgilisi olanlar mutlu mudur acaba? Dusunsenize çocuğu öpmek geciyo aklından cocuk da bunu biliyor felan :)))

Kızlar Müge Aydın'a baktıranlar, memnun kalan oldu mu?
Söylediğinden çıkanlar falan?
Kahve mi baktırayım katina mı?

Kızlar Müge Aydın'a baktıranlar, memnun kalan oldu mu?
Söylediğinden çıkanlar falan?
Kahve mi baktırayım katina mı?
Canim ben kahve atmistim ama katinasi daha iyiymiş. Durumları cok guzel bilmisti ama sonucu tatliya bağlamış bence. Asenat'i da deneyebilirsin. Muge bende iyiydi ama Asenat daha iyiydi.

Canim ben kahve atmistim ama katinasi daha iyiymiş. Durumları cok guzel bilmisti ama sonucu tatliya bağlamış bence. Asenat'i da deneyebilirsin. Muge bende iyiydi ama Asenat daha iyiydi.
Asenat'a baktırmıştım kuzum, beğendim ben de ama olayları geriye sardım ben. Gerçi ruhsal durumum da artık iyi değil o da yansır fala..
Yeniden Asenat'a yollamak yerine Mügeyi deneyeyim dimi?

Asenat'a baktırmıştım kuzum, beğendim ben de ama olayları geriye sardım ben. Gerçi ruhsal durumum da artık iyi değil o da yansır fala..
Yeniden Asenat'a yollamak yerine Mügeyi deneyeyim dimi?
Asenat tuttuysa müge de tutar. Begenmistim ben müge yi. Gelecek cikar mi bilmem ama anasinin bizi ayırdığını felan bikmisti müge kahve falinda.

Asenat tuttuysa müge de tutar. Begenmistim ben müge yi. Gelecek cikar mi bilmem ama anasinin bizi ayırdığını felan bikmisti müge kahve falinda.
Taşla saldırmalık aşk hayatımla alakalı fazla ayrıntı vermesem olur di mi?
Sen ne sordun, direk ayrıldığım kişi ile ne olacak diye mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…