Binnaz Abla

Ne yaşadın noldu kii güvenin sifirlandi???

İlk Emre Dinç' e fal baktırmakla başladı. Emre bey psikolog ve benim sözde sıkıntılarımı kahve fincanından görmüş. dedi ki size yardımcı olayım. Peki dedim. Merak ediyorum. Yüz yüze bir araya geldik. istanbul anadolu yakasında oturuyor. Sonra başladık Binnaz Abladan konuşmaya. Gizem sitare kesiral vs. gibi bir akraba grubu bulunduğunu ifade etti. Hatta Gizem hanımın kopy paste yapmasından kaynaklı olarak sitede yazılı fala izin verilmediğini ifade etti. Şennur hanımın müşterilerinden borç istediği. Benna hanımın eski sevgilisi olduğunu. aslında çoğu falcının birbirini tanıdığını ve fallar konusunda birbirleri ile konuştuğunu dile getirdi. (bu söylediklerini iki kişi doğruladı.)

Emre bey, tarot hakkında bilgisi olmadığını bana tekrarlamasına rağmen şu anda kendisi tarotta bakıyor.

Başka sevdiğim bir insanda Hüma Hanım'ın katina kartları için kendisine danıştığını ifade etti. (1 kişi söyledi)

Firuze hanım, Rania hanımı tanıdığını ifade etti bana direk olarak. (ben yaşadım.)

Eylül Hanım'ın müşterilerine kendi hesaplarına para yatırmaları taktirde fallarına bakabileceklerini ifade etmiş(1 kişi söyledi) (yalan mı doğru mu bilemedim)

1 kaç şey daha var... Ancak benim güvenim kalmadı bu siteye. Bu ifadelerin hepsini falcılar kendileri dile getirdi bana. bazılarını bende bizzat yaşadım.

İkinci nokta, mesela onların arka planlarını gördüm. Ayda 300 fal bakma hedefleri var. 20 tl den 8 tl veya 10 tl kazanıyorlar. Geri kalan sitenin oluyor.

üçüncü noktada şuydu. Yönetim çok umursamaz. ve bu falcılar sözde 99-100 gibi bir şeyler alıyorlar. Yönetim bu 99-100 lere özel 35- 32,5 -30 şeklinde fiyat yükseltmeleri yapmışlar. Sertaç bey' e söylediklerimin gideceğini düşünerek, 1 bu kişilerin bazılarına ben inanmıyorum bu kadar yüksek puan almalarına, ikincisi diğer insanlara bence iyi olmuyor. 2,5 veya 5 tl yükseltmesi gerektiğini düşündüğümü ifade ettim. bu konuda tınlanmadım. 99-100 gibi puan alan insanların şike yapıp yapmadığını bilmeden 35-50-32,5 gibi rakamlar ödüyorsunuz. Ben artık yokum.

ben açıkçası her sitede bu tarz bir şey çıkacağını düşünüyorum. Bir falcı kurban oluyor. siz ona az çok anlatıyorsunuz soru kısmında durumunuzu ve diğer falcıya gidiyorsunuz. o bilince de bildi oluyor... ve devamlı gitmeye bakıyorsunuz.

hatta canlı sohbet çok komik isim isim verebilirim. Bunların başında Firuze hanım var. puan al hadi diyorlar. koptuğum nokta oluyor o zaman.

ben ifade ettim sizlere...

Epey uzun yazmissin cnm oncelikle tesekkur ederim kendi adima,binnaz boyleyse digerleride kesin boyledir.zaten online fal baktiran kisi sayisi tas catlasin 100olsun kim kimdir artik kabak gibi ortada kendini saklama cabasi nafile bence,istedigin kadar sifir hesapta ac kacarin yok.iki senedir bnm konu belli tum siteler biliyor zaten:/ bnm pek gizlim saklim burda anlatmasamda kalmadi.zaten fal baktirmiyorum artik tanidigim bir iki kisi haricide baktirmayi dusunmuyorum.Zamana biraktim.hayat ne getirecek yasayip gorecegim..

Ay Gercekten mi, cok sevindim o zaman ben bu duruma.
Cunku son falinda bana, yasayacaksin diye anlattigi olay,
Benim yaz aylarinda yasadigim olaydi tekrar yasayabilme ihtimalim de var ama
Ayni seyi tekrar yasayacak hic gucum yok.

Ben de kendi adıma teşekkür ediyorum..
Bu tarz şeyler duyduğumda oldukça üzülüyorum, şaşırıyorum ve de çok kızıyorum..
Hüma Bal'a çok fal baktırdım.. hatta yüzyüze görüşmeyi çok istediğim kişilerden de biriydi ancak sitede bu tarz şeylere izin verilmediğini söyledi bana..
Oldukça kötü oyunlar bunlar ama şok geçiriyor ve de tepki veremiyorum gerçekten..

Ben de teşekkür ederim canım zaten çok içine girmeden kurtuldum online fallardan.
Anlattıkların çok kişiye ışık tutacak tarzda

Ay Gercekten mi, cok sevindim o zaman ben bu duruma.
Cunku son falinda bana, yasayacaksin diye anlattigi olay,
Benim yaz aylarinda yasadigim olaydi tekrar yasayabilme ihtimalim de var ama
Ayni seyi tekrar yasayacak hic gucum yok.
Valla canım bana da dediği şeyi zaten yaşadım her ayrıntısına kadar hemde.
Veee senin de dediğin gibi tekrar yaşayacak ne gücüm varr ne de isteğim.
Kendisi de belirtti zaten bazen geçmişi gelecek gibi görüyorum diyee.
Ben yüzyüze baktırdığım zaman da aynı şeyle karşılaştım yaşadığım olayı yasayacakmisim gibi anlatmisti vee tabii kii olmadı tekrar.
O yüzden içim rahat senin de için rahat olsun kuzuu.

Ben de teşekkür ederim canım zaten çok içine girmeden kurtuldum online fallardan.
Anlattıkların çok kişiye ışık tutacak tarzda

Hani bir falcı birisine çamur atabilir bunlar normal ama Emre bey yüz yüze gelmem. Ve özellikle akraba durumunu sadece Emre bey onaylamadı başka falcılar da ifade etti. Maya'yı ama hepsi kıskanıyor ve kadının bir tane açığını yakalamaya çalışıyorlar. Bir çok falcı da Maya' ya fal baktırıyor ki açık bulmak için. Maya hakkında bir şey bilmiyorlar ama.

Ben bu konularda şok oldum daha başka şeyler de var. Kerem hakkında bi idda var da... Ben keremi seviyorum hala inanmak konusunda sıkıntılıyım.

Neyse ben ifade ettim çevremdeki 4-5 kişiye de ifade ettim o yüzden biz binnazdan uzağız. Reel falcı arkadaşlara gitmeye karar verdik...

sadece binnaz değil emin olun tüm siteler böyle.

yurt dışından da reel baktırmak nasıl zor. ne yapıcaz şimdi. tüh gitti tüm eğlencemiz

Ben de cok alakasiz da olsa bir seyden bahsetmk istyorum. Cunku cogu zaman burda birbirmizle fal muhabbeti disinda dertlerimizi paylasip destek oluyoruz. ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur

Ayy cnm cok gecmis olsun,allah sifa versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…