Binnaz Abla

OTE="Hera34, post: 43564553, member: 691789"]Hepsi.. başından beri baktırdığım hepsi...
Şu anda iyi değilim, yazıcam uzun uzun..[/QUOTE]
Tamam cnm,sen iyi olda sorun degil..her neyse olay sikma lütfen canını.

Oy yavrumm cocuk kac yasinda? Su an durumu nasil?

Offff Rabbim acil şifalar versin.
Annesine sabır ve güç versin.
Çok zor durumu nasıl pekii bilgin var mı?

Fallardan umut yok bari müzik arşivimden gözlerimi kapatayım ondan bana benden ona olan şarkıyı seçeyim dedim kadere bak _Makaron_ yine Cem Adrian bugün herkes onu dinlememizi istiyor herhalde acıklı olan geçmişimde ki öküz kimler geldi kimler geçti diyor ben bana ne yaptın çocuk diyorum benim ki bu kadar uyar

Kime baktırıyorsun benazir !!!!
Senle konustugumuz kisiye bebek. Whatsapp dan yazacak benim durumdan ötürü ama ucretini ödedim saatini bekledim. Randevu saatinde yazdim telefonu kapali. Insan oncesinde bi izah eder ya bunu didem ve yigit de yapmıştı

Bana da olmustu. Insan neye nasil patlayacagini sasiriyor. Haklisin _Makaron_
Ne kadar ayip ya. Insanlarin sikintisi olmasa onlarin kapılarını zaten calmazlar. Sikintisi olan insanlarla alay eder gibi ne bu önem vermezlik. Insanin yaptığı ise saygisi olmali. Sinirliyim çok.

Ben cem adrian, mabel matiz felan anlamam orhan babadan batsin bu dünya gelsin )

Online fal ve telefon da falda isin suyunu cikardilar. Her sitede bisiler donuyo telefonda bakana guvenip para yatiriyosun bakmiyo. Saygisiz cok. Buraya yaz bari _Makaron_

Senle konustugumuz kisiye bebek. Whatsapp dan yazacak benim durumdan ötürü ama ucretini ödedim saatini bekledim. Randevu saatinde yazdim telefonu kapali. Insan oncesinde bi izah eder ya bunu didem ve yigit de yapmıştı

Ahhh kuzum evet önce böyle degildi ama şu aralar çok yoğun galiba saatinde bakmıyormus kimseye.
Ayyy inşallah döner sana da gece geç saatlere kadar bakım yapıyormuş.

Ederun ben de çok tutarım sıradaki onun ruh halini anlatan parça olsun derim.
Veee hep bingo acayip tutar parçalar.
Ben bu arada türkü dinlerim.
Hemm dinlerim hem ağlarım

Çok geçmiş olsun kuzum..

Ben de artık fal defterimi kapatmak üzereyim..
Son kez Hüma'yı bekliyorum, bir de Selena'da sıram çok ilerilerde.. Bakalım neler diyecek merak ediyorum..
Çünkü herşey 1 günde ters döndü resmen.
Neyse.. Kader ya kader..

Ederun ben de çok tutarım sıradaki onun ruh halini anlatan parça olsun derim.
Veee hep bingo acayip tutar parçalar.
Ben bu arada türkü dinlerim.
Hemm dinlerim hem ağlarım
Benim şarkım tam tuttu Nefs bilmiyorum bugün rüyamda gördüğüm için mi kötüyüm ya birde bu şarkı tuz biber oldu. _Makaron_ bir batsa valla Orhan baba gibi kaderin böylesine yazıklar olsun deyip bağırasım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…