Oy yavrummBen de cok alakasiz da olsa bir seyden bahsetmk istyorum. Cunku cogu zaman burda birbirmizle fal muhabbeti disinda dertlerimizi paylasip destek oluyoruz. ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur
Canim ya nolduHepsi.. başından beri baktırdığım hepsi...
Şu anda iyi değilim, yazıcam uzun uzun..
Bir daha telefonda bakan facilara asla bulasmam.
Terbiyesizler yemin ediyorum. Verdiği tarihte saatte falina bakan görmedim.neden?
Ben de cok alakasiz da olsa bir seyden bahsetmk istyorum. Cunku cogu zaman burda birbirmizle fal muhabbeti disinda dertlerimizi paylasip destek oluyoruz. ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur
Kime baktırıyorsun benazir !!!!Terbiyesizler yemin ediyorum. Verdiği tarihte saatte falina bakan görmedim.
Senle konustugumuz kisiye bebek. Whatsapp dan yazacak benim durumdan ötürü ama ucretini ödedim saatini bekledim. Randevu saatinde yazdim telefonu kapali. Insan oncesinde bi izah eder yaKime baktırıyorsun benazir !!!!
Ne kadar ayip ya. Insanlarin sikintisi olmasa onlarin kapılarını zaten calmazlar. Sikintisi olan insanlarla alay eder gibi ne bu önem vermezlik. Insanin yaptığı ise saygisi olmali. Sinirliyim çok.Bana da olmustu. Insan neye nasil patlayacagini sasiriyor. Haklisin_Makaron_
Ben cem adrian, mabel matiz felan anlamam orhan babadan batsin bu dünya gelsinFallardan umut yok bari müzik arşivimden gözlerimi kapatayım ondan bana benden ona olan şarkıyı seçeyim dedim kadere bak_Makaron_ yine Cem Adrian bugün herkes onu dinlememizi istiyor herhalde acıklı olan geçmişimde ki öküz kimler geldi kimler geçti diyor ben bana ne yaptın çocuk diyorum benim ki bu kadar uyar
Senle konustugumuz kisiye bebek. Whatsapp dan yazacak benim durumdan ötürü ama ucretini ödedim saatini bekledim. Randevu saatinde yazdim telefonu kapali. Insan oncesinde bi izah eder yabunu didem ve yigit de yapmıştı
Fallardan umut yok bari müzik arşivimden gözlerimi kapatayım ondan bana benden ona olan şarkıyı seçeyim dedim kadere bak_Makaron_ yine Cem Adrian bugün herkes onu dinlememizi istiyor herhalde acıklı olan geçmişimde ki öküz kimler geldi kimler geçti diyor ben bana ne yaptın çocuk diyorum benim ki bu kadar uyar
Çok geçmiş olsun kuzum..Ben de cok alakasiz da olsa bir seyden bahsetmk istyorum. Cunku cogu zaman burda birbirmizle fal muhabbeti disinda dertlerimizi paylasip destek oluyoruz. ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur
Benim şarkım tam tuttuEderun ben de çok tutarım sıradaki onun ruh halini anlatan parça olsun derim.
Veee hep bingo acayip tutar parçalar.
Ben bu arada türkü dinlerim.
Hemm dinlerim hem ağlarım
Evet canımmüge aydına kahve mi baktırdınız?senooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?