Binnaz Abla

Allah tez vakitte şifalık versin inşallah, anne ve babasına bağışlasın. Amin.

Ya ben bu fal piyasasina ilk girdigimde 5 lira 10 liraydi. Simdi bakiyorum 30 dan asagi duzgun falci yok. Hepsi bizim hatamiz, resmen nur topu gibi deli bir piyasa yarattik. Online falda 30 lira 40 lira nedir ya. Sinirim bozuldu. Ay sinirim bozulmusken ben bir fal atayim, soyle 10 15 e yenilerden iyi kimler var kizlar

Kizlar bu maya demirde bir tuhaflik var, fal alimini acmadan bekleyen kisi 4' ten 6' ya cikti

Kizlar bu arada ben epeydir girmiyordum, yazamadim. Yazamadigim donemde tekrar huma bal konusu gecti tekrardan yaziyorum buradan aciklayici sekilde cunku arada kaynamis tam anlasilmamis galiba. Isitip yeniden onunuze koymak olmasin ama tekrar humaya da atarken aklinizda bulunsun.

Benim aylar once tellwede heartfilia adli kisiye baktirdigim falin aynisini, ama kelimesi kelimesine ayni yani copy past, aylar sonra huma bal buradan bir arkadasa bakmis. Yani resmen huma bal ile heartfilia ayni kisi ve copy past fal bakmis. Ustelik huma olarak ucreti gwyet yuksekken. Bunu arkadas bi bakmam icin fali attiginda gordum bana aylar once tellwede bakilan falin aynisiydi. Belki size baktigi fallarda copy past ama bizim dertler hep ayni oldugundan biz hep aaaa bilmis diyoruz. Aklinizda bulunsun sevgiler.

Merhaba arkadaşlar bende Emre Bey'in mağdurlarındanım. Emre Bey'e bende en başında güvenmiştim. Anlattıklarına inanmıştım ancak sonra gördüm ki Emre Bey'in engelli raporu varmış bu engelli raporu da fiziksel değil ruh sağlığı olarakmış o kadar pişkin ki bunu bile söyledi bana ve psikolog falanda değilmiş. Beni evine davet etti sonrada bana sarkıntılık etti. Kendisi ve tüm yakınlarını sitenin içine koymuş yani hani demişsiniz şu şunlar ile akrabalıkları var diye asıl kendisi kendi tüm tanıdık ve akrabağlarını siteye koymuş..Sizin saydığınız isimleri değil bu kez de bana başka kişilerin isimlerini verdi onlar akrabağmış yani sürekli şizofrenlik olduğu için ağız değiştiriyor. Ben Emre Bey kadar sahtekarını görmedim. Ben sitede Bilge hanıma kesira hanıma hüma hanıma ece hanıma fal baktırdım. ve daha bir çok kişiye...Hadi sadece durum analizleri yapıyorlar diyelim ama bana gelecekte dedikleri o kadar çok şey çıktı ki....Sakın ama sakın Emre Bey' e bulaşmayın benim gibi. Ben zaten mahkemeye vereceğim kendisi. lisansı olmadığı halde lisansım var diyor ve cinsel tacizde bulunuyor. Arkadaşlar kendisinden uzak durun. Aman diyim size. Kendisi ayrıca herkese borçlu biraz samimi olunca hemen para ve yemek ısmarla der...Cinsel taciz olarak her girdiği işten de atılmış. Sana da sarkıntılık yaptımı NEFSSEMS???? ama mutlaka ya para istemiştir yada yemek ısmarla demiştir..evi leş gibi kokuyordu....yada kendisini acındırmıştır...aman allah böyle sapık ve hasta ruhlu insanlardan uzak etsin bizi

Kizlar kusura bakmayin da sizin de ne işiniz var elin herifinin evinde?

Ya ben birakin falcinin evine gitmeyi falcilarla sohbet etmeyi bile cok dogru bulmuyorum, sonucta arada fal baglantisi var, seni kullanmak isteyebilir. Kaldi ki evine gitmek nedir ya. Reelde tanismak nedir. Siz hic mi korkmuyorsunuz. Adliyelerde dolasin biraz bakin ne olaylar oluyor, bir anda sizin de basiniza geliverir anlayamazsiniz bile ne oldugunu. Ha gercekten gittiniz mi yoksa yine falcilarin birbirini karalama kampanyasi mi bilemem. Beni de ilgilendirmez zaten, ne pis piyasaymis ya.

Benim adımı niye yazdın!!!!!
Karistirdin herhalde ben tanimam etmem.
Ne fal baktirdim ne de kim olduğunu bilmem.
Lütfen biraz daha dikkatli olursan yazacaklarina sevinirim.
Bu sevimsiz konunun içinde adım geçsin istemem.
Sizede geçmiş olsun bu arada dedikleriniz doğruysa tabiii.

Allah'ınızı severseniz ne işiniz var gerçekten nasıl güveniyorsunuz Allah korusun neler duyuyoruz daha kötüsü olsaydı.

Allah'ınızı severseniz ne işiniz var gerçekten nasıl güveniyorsunuz Allah korusun neler duyuyoruz daha kötüsü olsaydı. Dava açın doğruysa dedikleriniz hakkınızı arayın ama o kişide zorla alıkoymadım derse nasıl ispat edeceksiniz. Mahkeme ispatına bakar. Bunu da düşün derim.

Mayayı falan kıskanıyyorlar denmiş ya, muhtemelen karalama kamp. diye düşünüyorum.. falcılzarla bu kadar haşir neşir olabilecek ve bu uç şeylere şahit olabilecek yakın olabilen yine bir falcının kendisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…