Canim 6 yasinda. Iyiye gidiyormus gbi beyn travmasi vardi en son ama bugun belli olucakOy yavrummcocuk kac yasinda? Su an durumu nasil?
Allah tez vakitte şifalık versin inşallah, anne ve babasına bağışlasın. Amin.Ben de cok alakasiz da olsa bir seyden bahsetmk istyorum. Cunku cogu zaman burda birbirmizle fal muhabbeti disinda dertlerimizi paylasip destek oluyoruz. ben de sizden bisey rica etmek istyorum diger topiklerde de bahsettim. Komsumun cocugu gozumun onunde camdan dustu 1. Kattan. Iyiye gitsin diye bolca sifa duasi edin nolur
İnşallah biran önce sağlığına kavuşur Yüce Rabbim yardımcısı olsunCanim 6 yasinda. Iyiye gidiyormus gbi beyn travmasi vardi en son ama bugun belli olucaktum guzel dilekler ve sifalar icn cok sagolun Allah razi olsun
Kizlar kusura bakmayin da sizin de ne işiniz var elin herifinin evinde?Merhaba arkadaşlar bende Emre Bey'in mağdurlarındanım. Emre Bey'e bende en başında güvenmiştim. Anlattıklarına inanmıştım ancak sonra gördüm ki Emre Bey'in engelli raporu varmış bu engelli raporu da fiziksel değil ruh sağlığı olarakmış o kadar pişkin ki bunu bile söyledi bana ve psikolog falanda değilmiş. Beni evine davet etti sonrada bana sarkıntılık etti. Kendisi ve tüm yakınlarını sitenin içine koymuş yani hani demişsiniz şu şunlar ile akrabalıkları var diye asıl kendisi kendi tüm tanıdık ve akrabağlarını siteye koymuş..Sizin saydığınız isimleri değil bu kez de bana başka kişilerin isimlerini verdi onlar akrabağmış yani sürekli şizofrenlik olduğu için ağız değiştiriyor. Ben Emre Bey kadar sahtekarını görmedim. Ben sitede Bilge hanıma kesira hanıma hüma hanıma ece hanıma fal baktırdım. ve daha bir çok kişiye...Hadi sadece durum analizleri yapıyorlar diyelim ama bana gelecekte dedikleri o kadar çok şey çıktı ki....Sakın ama sakın Emre Bey' e bulaşmayın benim gibi. Ben zaten mahkemeye vereceğim kendisi. lisansı olmadığı halde lisansım var diyor ve cinsel tacizde bulunuyor. Arkadaşlar kendisinden uzak durun. Aman diyim size. Kendisi ayrıca herkese borçlu biraz samimi olunca hemen para ve yemek ısmarla der...Cinsel taciz olarak her girdiği işten de atılmış. Sana da sarkıntılık yaptımı NEFSSEMS???? ama mutlaka ya para istemiştir yada yemek ısmarla demiştir..evi leş gibi kokuyordu....yada kendisini acındırmıştır...aman allah böyle sapık ve hasta ruhlu insanlardan uzak etsin bizi
Merhaba arkadaşlar bende Emre Bey'in mağdurlarındanım. Emre Bey'e bende en başında güvenmiştim. Anlattıklarına inanmıştım ancak sonra gördüm ki Emre Bey'in engelli raporu varmış bu engelli raporu da fiziksel değil ruh sağlığı olarakmış o kadar pişkin ki bunu bile söyledi bana ve psikolog falanda değilmiş. Beni evine davet etti sonrada bana sarkıntılık etti. Kendisi ve tüm yakınlarını sitenin içine koymuş yani hani demişsiniz şu şunlar ile akrabalıkları var diye asıl kendisi kendi tüm tanıdık ve akrabağlarını siteye koymuş..Sizin saydığınız isimleri değil bu kez de bana başka kişilerin isimlerini verdi onlar akrabağmış yani sürekli şizofrenlik olduğu için ağız değiştiriyor. Ben Emre Bey kadar sahtekarını görmedim. Ben sitede Bilge hanıma kesira hanıma hüma hanıma ece hanıma fal baktırdım. ve daha bir çok kişiye...Hadi sadece durum analizleri yapıyorlar diyelim ama bana gelecekte dedikleri o kadar çok şey çıktı ki....Sakın ama sakın Emre Bey' e bulaşmayın benim gibi. Ben zaten mahkemeye vereceğim kendisi. lisansı olmadığı halde lisansım var diyor ve cinsel tacizde bulunuyor. Arkadaşlar kendisinden uzak durun. Aman diyim size. Kendisi ayrıca herkese borçlu biraz samimi olunca hemen para ve yemek ısmarla der...Cinsel taciz olarak her girdiği işten de atılmış. Sana da sarkıntılık yaptımı NEFSSEMS???? ama mutlaka ya para istemiştir yada yemek ısmarla demiştir..evi leş gibi kokuyordu....yada kendisini acındırmıştır...aman allah böyle sapık ve hasta ruhlu insanlardan uzak etsin bizi
Kizlar kusura bakmayin da sizin de ne işiniz var elin herifinin evinde?
Allah'ınızı severseniz ne işiniz var gerçekten nasıl güveniyorsunuz Allah korusun neler duyuyoruz daha kötüsü olsaydı.Merhaba arkadaşlar bende Emre Bey'in mağdurlarındanım. Emre Bey'e bende en başında güvenmiştim. Anlattıklarına inanmıştım ancak sonra gördüm ki Emre Bey'in engelli raporu varmış bu engelli raporu da fiziksel değil ruh sağlığı olarakmış o kadar pişkin ki bunu bile söyledi bana ve psikolog falanda değilmiş. Beni evine davet etti sonrada bana sarkıntılık etti. Kendisi ve tüm yakınlarını sitenin içine koymuş yani hani demişsiniz şu şunlar ile akrabalıkları var diye asıl kendisi kendi tüm tanıdık ve akrabağlarını siteye koymuş..Sizin saydığınız isimleri değil bu kez de bana başka kişilerin isimlerini verdi onlar akrabağmış yani sürekli şizofrenlik olduğu için ağız değiştiriyor. Ben Emre Bey kadar sahtekarını görmedim. Ben sitede Bilge hanıma kesira hanıma hüma hanıma ece hanıma fal baktırdım. ve daha bir çok kişiye...Hadi sadece durum analizleri yapıyorlar diyelim ama bana gelecekte dedikleri o kadar çok şey çıktı ki....Sakın ama sakın Emre Bey' e bulaşmayın benim gibi. Ben zaten mahkemeye vereceğim kendisi. lisansı olmadığı halde lisansım var diyor ve cinsel tacizde bulunuyor. Arkadaşlar kendisinden uzak durun. Aman diyim size. Kendisi ayrıca herkese borçlu biraz samimi olunca hemen para ve yemek ısmarla der...Cinsel taciz olarak her girdiği işten de atılmış. Sana da sarkıntılık yaptımı NEFSSEMS???? ama mutlaka ya para istemiştir yada yemek ısmarla demiştir..evi leş gibi kokuyordu....yada kendisini acındırmıştır...aman allah böyle sapık ve hasta ruhlu insanlardan uzak etsin bizi
Yok bacim rahatsizmisBenazir naptin canım. Baktırabildin mi??
Adam evliymis gi bende sans yok_Makaron_ bugün olmadık bi yerde Mbel -Gel çalıyordu.. aklıma farklı anılar gelmesi gerekirken, Forain ve sen geldi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?