Binnaz Abla

Allah esirgesin aman aman. Benim facede de vardı engelledim şimdi.

Hoş geldin baldankabakcığım. Sen gittin,çıkan falları bile unuttuk:)) cliviaxx,eveline'yi denedin mi?

Çıkan fal haberi; iyi bisey cikmaz zaten. Selma Toprak Taşpınar bana sehir dışından vefat haberi alacaksiniz dedi aldik haftasinda.

Çıkan fal haberi; iyi bisey cikmaz zaten. Selma Toprak Taşpınar bana sehir dışından vefat haberi alacaksiniz dedi aldik haftasinda.

Aaaa başın sağolsun canım. Çok mu yakınındi
Her ölüm erkendir ama inşallah çok genç değildir

Aaaa başın sağolsun canım. Çok mu yakınındi
Her ölüm erkendir ama inşallah çok genç değildir
Yok canım uzaktan akrabamiz yasi da vardi. Ankara'da ikamet ediyodu bizden uzak yani şehirdisi. Sağol canim. Ben daha yakınım sanıp korkmustum biraz ferahladim ama falcilar yakin tarihi bilebiliyolar galiba. Haftasinda oldu çünkü.

Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin. Peki bu selma toprak taspinar kimdir, kimlerdendir

Ya benim baktirmayacak olsam bile su her duydugu falciyi sorma olayini napcaz

Ayyy öyle bir şey de söylemesi iyi olmamış.
İnsan hep tedirgin olur.
Evetttt canım çok yakın geleceği biliyorlar zaman uzadıkça olaylar değişiyor galiba....

Hoş geldin baldankabakcığım. Sen gittin,çıkan falları bile unuttuk:)) cliviaxx,eveline'yi denedin mi?
Hosbulduk tatlim, senin arap baciyi okudul geldim. Ne zaman bakiyor bize fal

Bu arada dediklerini denemedim canim. Sen tellwe mudavimisin algi diye biri var, denedim mi ?

Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin. Peki bu selma toprak taspinar kimdir, kimlerdendir

Ya benim baktirmayacak olsam bile su her duydugu falciyi sorma olayini napcaz
Google ya yaz çıkıyo bebek. Smart tvde falan fal bakiyo bu abla. Ebced heaabiyla yildizname, iskambil ve tarot faki bakti yüzyüze. 150 tl eder miydi zaman gösterecek ama cok tatli hatun.

Ayyy öyle bir şey de söylemesi iyi olmamış.
İnsan hep tedirgin olur.
Evetttt canım çok yakın geleceği biliyorlar zaman uzadıkça olaylar değişiyor galiba....
Soylemek istemedi aslinda ama ben az cok kartlara asina oldum bi de aurati düştü kadının. Hemen anladim olumsuz olduğunu. Israr ettim söyledi.

Google ya yaz çıkıyo bebek. Smart tvde falan fal bakiyo bu abla. Ebced heaabiyla yildizname, iskambil ve tarot faki bakti yüzyüze. 150 tl eder miydi zaman gösterecek ama cok tatli hatun.
Ay yok hayatim ben sandim ki 15 20 sanal falci. Ben isten ciktim gecen ayki 150kusurluk telefon faturami nasil odeyecegim onu dusunuyorum, 150 lik falci benim neyime

Ay yok hayatim ben sandim ki 15 20 sanal falci. Ben isten ciktim gecen ayki 150kusurluk telefon faturami nasil odeyecegim onu dusunuyorum, 150 lik falci benim neyime
Baldancim benim de yok inanir misin hesabim eksilerde ama çekip odedim hala da kredi kartiyla online atiyorum. Rabbim korusun siyirdim resmen.

Baldancim benim de yok inanir misin hesabim eksilerde ama çekip odedim hala da kredi kartiyla online atiyorum. Rabbim korusun siyirdim resmen.

Yapma hayatim ya 150 de cok fazla geliyor. Ama insan bir donem atiyor iste, gerci biz forumcak o donemin sonunu getiremedik ama. Sana iyi hissettiriyorsa at, bana gecen yil herkes yapma etme demisti saka bir yana hic pisman degilim iyi ki attim. O fallar benim o yikik sureci daha mutlu daha umutlu gecirmemi sagladi. Sonra alistim zaten. Psikolojik destek oldu bana, herkeste ayni etki olmayabilir ama napalim bizimde kusurumuz fal olsun

Yemin ediyorum ömrümde hiç para verip de fal baktirmamistim. 2 ay önce online falla basladim sonuç bu oldu. Kumar gibi bisey oldu. Ya yemin ediyorum bu kadar parayla elbise alsam daha mi mutlu olurdum acaba. Ya da bi garibana yardim etseydim daha mi huzurlu olurdum. Herkesin böyle bir dönemi oluyor galiba. Alkole felan batmaktansa fala batmak daha iyi oldu sanki

Ben de Nisan ayından beri bir sürü para harcadım.
Artık duruldum. Gerçekten iyi geliyor o süreci atlatmak için.
Bazen diyorum fallar olmasaydı saçma sapan şeyler mi yapardım.
Sen de duracaksin _Makaron_ ama daha zamanı var.

Aaaa benim de geçen yıl öyleydi, abartmıyorum günde 5 fal beklediğim zamanlar faldı .. Ahh ahh anılaaar anılaaar şimdi gözümde canlandılarr, ne faturalarr, ne paypallar benim anamı ağlattılaaarr

Pişmanmıyım aslaaaa, güzelleştim falla , atmadım mı attım evet ondan sonra ihtiraslaaaa

Zaten topige bakın gecmislere kimler gelmiş kimler geçmiş.
Eski tarihli yorumları okuyorum aaa ben bu zamanlar çok mutluydum ne güzel gunlerdeydim diyorum.
Zaman sonra da bugunleri yad edeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…