Açıklama yapmış inşallah bakar en kısa zamandaYok bacim rahatsizmis
Allah esirgesin aman aman. Benim facede de vardı engelledim şimdi.İlk Emre Dinç' e fal baktırmakla başladı. Emre bey psikolog ve benim sözde sıkıntılarımı kahve fincanından görmüş. dedi ki size yardımcı olayım. Peki dedim. Merak ediyorum. Yüz yüze bir araya geldik. istanbul anadolu yakasında oturuyor. Sonra başladık Binnaz Abladan konuşmaya. Gizem sitare kesiral vs. gibi bir akraba grubu bulunduğunu ifade etti. Hatta Gizem hanımın kopy paste yapmasından kaynaklı olarak sitede yazılı fala izin verilmediğini ifade etti. Şennur hanımın müşterilerinden borç istediği. Benna hanımın eski sevgilisi olduğunu. aslında çoğu falcının birbirini tanıdığını ve fallar konusunda birbirleri ile konuştuğunu dile getirdi. (bu söylediklerini iki kişi doğruladı.)
Emre bey, tarot hakkında bilgisi olmadığını bana tekrarlamasına rağmen şu anda kendisi tarotta bakıyor.
Başka sevdiğim bir insanda Hüma Hanım'ın katina kartları için kendisine danıştığını ifade etti. (1 kişi söyledi)
Firuze hanım, Rania hanımı tanıdığını ifade etti bana direk olarak. (ben yaşadım.)
Eylül Hanım'ın müşterilerine kendi hesaplarına para yatırmaları taktirde fallarına bakabileceklerini ifade etmiş(1 kişi söyledi) (yalan mı doğru mu bilemedim)
1 kaç şey daha var... Ancak benim güvenim kalmadı bu siteye. Bu ifadelerin hepsini falcılar kendileri dile getirdi bana. bazılarını bende bizzat yaşadım.
İkinci nokta, mesela onların arka planlarını gördüm. Ayda 300 fal bakma hedefleri var. 20 tl den 8 tl veya 10 tl kazanıyorlar. Geri kalan sitenin oluyor.
üçüncü noktada şuydu. Yönetim çok umursamaz. ve bu falcılar sözde 99-100 gibi bir şeyler alıyorlar. Yönetim bu 99-100 lere özel 35- 32,5 -30 şeklinde fiyat yükseltmeleri yapmışlar. Sertaç bey' e söylediklerimin gideceğini düşünerek, 1 bu kişilerin bazılarına ben inanmıyorum bu kadar yüksek puan almalarına, ikincisi diğer insanlara bence iyi olmuyor. 2,5 veya 5 tl yükseltmesi gerektiğini düşündüğümü ifade ettim. bu konuda tınlanmadım. 99-100 gibi puan alan insanların şike yapıp yapmadığını bilmeden 35-50-32,5 gibi rakamlar ödüyorsunuz. Ben artık yokum.
ben açıkçası her sitede bu tarz bir şey çıkacağını düşünüyorum. Bir falcı kurban oluyor. siz ona az çok anlatıyorsunuz soru kısmında durumunuzu ve diğer falcıya gidiyorsunuz. o bilince de bildi oluyor... ve devamlı gitmeye bakıyorsunuz.
hatta canlı sohbet çok komik isim isim verebilirim. Bunların başında Firuze hanım var. puan al hadi diyorlar. koptuğum nokta oluyor o zaman.
ben ifade ettim sizlere...
Hoş geldin baldankabakcığım. Sen gittin,çıkan falları bile unuttuk:)) cliviaxx,eveline'yi denedin mi?Kesin patladi canim. Cunku selenaya eskisi icin baktirmistim. O gitti bu geldi, bunun icinde atmadim. Selenaya yeni biri var ilgileniyor ona sans vermek istiyorum demistim, o da yeni birini gormuyorum bu ulasacak sana dedi ama yeni kksiyle tonla sey oldu hayatimda. Gerci bu kiside verdigim verecegim sansin icine etti ama olsun bunlari su falinda gormeliydi, sonucta hayatimda yeni biri oldu ve cok sık zaman gecirdim en azindan bunlari demeliydi. O hep eskisini gordu.
Bu arada sarayliya yeni kisi icin baktirdim, bakalim yasayip gorcez onu.
Çıkan fal haberi; iyi bisey cikmaz zaten. Selma Toprak Taşpınar bana sehir dışından vefat haberi alacaksiniz dedi aldik haftasinda.
Yok canım uzaktan akrabamiz yasi da vardi. Ankara'da ikamet ediyodu bizden uzak yani şehirdisi. Sağol canim. Ben daha yakınım sanıp korkmustum biraz ferahladim ama falcilar yakin tarihi bilebiliyolar galiba. Haftasinda oldu çünkü.Aaaa başın sağolsun canım. Çok mu yakınındi
Her ölüm erkendir ama inşallah çok genç değildir
Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin. Peki bu selma toprak taspinar kimdir, kimlerdendirÇıkan fal haberi; iyi bisey cikmaz zaten. Selma Toprak Taşpınar bana sehir dışından vefat haberi alacaksiniz dedi aldik haftasinda.
Yok canım uzaktan akrabamiz yasi da vardi. Ankara'da ikamet ediyodu bizden uzak yani şehirdisi. Sağol canim. Ben daha yakınım sanıp korkmustum biraz ferahladim ama falcilar yakin tarihi bilebiliyolar galiba. Haftasinda oldu çünkü.
Hosbulduk tatlim, senin arap baciyi okudul geldim. Ne zaman bakiyor bize falHoş geldin baldankabakcığım. Sen gittin,çıkan falları bile unuttuk:)) cliviaxx,eveline'yi denedin mi?
aslında müdavim değil genelde 1-2 sanal havuza atınca denenmiş oluyor sankiHosbulduk tatlim, senin arap baciyi okudul geldim. Ne zaman bakiyor bize fal
Bu arada dediklerini denemedim canim. Sen tellwe mudavimisin algi diye biri var, denedim mi ?
Google ya yaz çıkıyo bebek. Smart tvde falan fal bakiyo bu abla. Ebced heaabiyla yildizname, iskambil ve tarot faki bakti yüzyüze. 150 tl eder miydi zaman gösterecek ama cok tatli hatun.Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin. Peki bu selma toprak taspinar kimdir, kimlerdendir
Ya benim baktirmayacak olsam bile su her duydugu falciyi sorma olayini napcaz
Soylemek istemedi aslinda ama ben az cok kartlara asina oldum bi de aurati düştü kadının. Hemen anladim olumsuz olduğunu. Israr ettim söyledi.Ayyy öyle bir şey de söylemesi iyi olmamış.
İnsan hep tedirgin olur.
Evetttt canım çok yakın geleceği biliyorlar zaman uzadıkça olaylar değişiyor galiba....
aslında müdavim değil genelde 1-2 sanal havuza atınca denenmiş oluyor sankiyarın belki giderim canım yolla sen kahve fotilerini :))
Ay yok hayatim ben sandim ki 15 20 sanal falci. Ben isten ciktim gecen ayki 150kusurluk telefon faturami nasil odeyecegim onu dusunuyorum, 150 lik falci benim neyimeGoogle ya yaz çıkıyo bebek. Smart tvde falan fal bakiyo bu abla. Ebced heaabiyla yildizname, iskambil ve tarot faki bakti yüzyüze. 150 tl eder miydi zaman gösterecek ama cok tatli hatun.
Baldancim benim de yok inanir misin hesabim eksilerde ama çekip odedim hala da kredi kartiyla online atiyorum. Rabbim korusun siyirdim resmen.Ay yok hayatim ben sandim ki 15 20 sanal falci. Ben isten ciktim gecen ayki 150kusurluk telefon faturami nasil odeyecegim onu dusunuyorum, 150 lik falci benim neyime
Baldancim benim de yok inanir misin hesabim eksilerde ama çekip odedim hala da kredi kartiyla online atiyorum. Rabbim korusun siyirdim resmen.
Yemin ediyorum ömrümde hiç para verip de fal baktirmamistim. 2 ay önce online falla basladim sonuç bu oldu. Kumar gibi bisey oldu. Ya yemin ediyorum bu kadar parayla elbise alsam daha mi mutlu olurdum acaba. Ya da bi garibana yardim etseydim daha mi huzurlu olurdum. Herkesin böyle bir dönemi oluyor galiba. Alkole felan batmaktansa fala batmak daha iyi oldu sankiYapma hayatim ya 150 de cok fazla geliyor. Ama insan bir donem atiyor iste, gerci biz forumcak o donemin sonunu getiremedik ama. Sana iyi hissettiriyorsa at, bana gecen yil herkes yapma etme demisti saka bir yana hic pisman degilim iyi ki attim. O fallar benim o yikik sureci daha mutlu daha umutlu gecirmemi sagladi. Sonra alistim zaten. Psikolojik destek oldu bana, herkeste ayni etki olmayabilir ama napalim bizimde kusurumuz fal olsun
Ben de Nisan ayından beri bir sürü para harcadım.Yapma hayatim ya 150 de cok fazla geliyor. Ama insan bir donem atiyor iste, gerci biz forumcak o donemin sonunu getiremedik ama. Sana iyi hissettiriyorsa at, bana gecen yil herkes yapma etme demisti saka bir yana hic pisman degilim iyi ki attim. O fallar benim o yikik sureci daha mutlu daha umutlu gecirmemi sagladi. Sonra alistim zaten. Psikolojik destek oldu bana, herkeste ayni etki olmayabilir ama napalim bizimde kusurumuz fal olsun
Baldancim benim de yok inanir misin hesabim eksilerde ama çekip odedim hala da kredi kartiyla online atiyorum. Rabbim korusun siyirdim resmen.
Yapma hayatim ya 150 de cok fazla geliyor. Ama insan bir donem atiyor iste, gerci biz forumcak o donemin sonunu getiremedik ama. Sana iyi hissettiriyorsa at, bana gecen yil herkes yapma etme demisti saka bir yana hic pisman degilim iyi ki attim. O fallar benim o yikik sureci daha mutlu daha umutlu gecirmemi sagladi. Sonra alistim zaten. Psikolojik destek oldu bana, herkeste ayni etki olmayabilir ama napalim bizimde kusurumuz fal olsun
Aaaa benim de geçen yıl öyleydi, abartmıyorum günde 5 fal beklediğim zamanlar faldı .. Ahh ahh anılaaar anılaaar şimdi gözümde canlandılarr, ne faturalarr, ne paypallar benim anamı ağlattılaaarr
Pişmanmıyım aslaaaa, güzelleştim falla , atmadım mı attım evet ondan sonra ihtiraslaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?