Binnaz Abla

Benim 8 yas kucuk kardesim fal dedim mi deliriyor, abla kafayi yedin diyor. Madem bagimlisin iddia oyna bari arada tutar boyle hep senden gidiyor diyor Bu bir surec inan zamanla azaliyor, bir de hayatlarimizb iraz rayina girse tamamen biter bence :)

Ahzahaha atart ya yemin ediyorum su siralar senin yorumlarin o kadar gulduruyor ki beni, resmen nesem yerine geliyor. Ay hic gitme forumdan. Jelibon napiyor yaa ona hic yazamadim buralardaysa o da gelse ya foruma

Ahzahaha atart ya yemin ediyorum su siralar senin yorumlarin o kadar gulduruyor ki beni, resmen nesem yerine geliyor. Ay hic gitme forumdan. Jelibon napiyor yaa ona hic yazamadim buralardaysa o da gelse ya foruma

Ay canım gitmem ben niye gideyim , daha denenecek o kadar falcı, yapılacak yorumlar, patlayacak olanlar var :) ve mutluluk bir kibrit çöpü artık ne kadar yanarsa

Jelibon iyi napsın ,çok girmiyo .. o çakralara daldı.. bi ara elini ayağını çekmişti.

Baktık olmuyor, topluca bi molotof atarız sitelere ve mutluluklar dileyip gideriz

Kissss sen de olmasan bizi kim güldürecek :))

Benim 8 yas kucuk kardesim fal dedim mi deliriyor, abla kafayi yedin diyor. Madem bagimlisin iddia oyna bari arada tutar boyle hep senden gidiyor diyor Bu bir surec inan zamanla azaliyor, bir de hayatlarimizb iraz rayina girse tamamen biter bence :)
Ay bana da kardeşlerim 3 harflilerle kanka olucan az kaldi diyorlar :))

Kissss sen de olmasan bizi kim güldürecek :))

Enerji akışımız iyi de o yüzden böyle konuşuyorum ah Benazirim ah dışım seni güldürür,içim beni ağlatır.

Elvis Presley gibilere layık iken ,kaldık Elvan Dalton gibilere :)))))))

Enerji akışımız iyi de o yüzden böyle konuşuyorum ah Benazirim ah dışım seni güldürür,içim beni ağlatır.

Elvis Presley gibilere layık iken ,kaldık Elvan Dalton gibilere :)))))))
Hep öyle oluyor zaten. Başkalarını en çok mutlu edenler genelde kendisi mutlu olamıyor. O elvan daltonlar da kıymet bilseydi bari sumukluler. Çok sinirliyim be. Bizin gibi kizlara reva mi? Ay bari cidden matah bisey olsaydi üzüldügum kisi. Uzaktan bakıp düşününce ben bu sumukluye mi üzülüyorum diyorum ama işte deve beslenme alışkanlığını değiştirmiyor :)

Bir bana bir o ayaklara baak ))

Ayy bugün bi yerde bi söz okudum paylaşmadan edemicim :

''O son kusura baktım ve dosyayı kapattım .''

Mübarek biz hep indirim bulacak, affa özre kusura girecek bahanelerle dosyayı hiç kapatamıyoruz pofffff

Allah esirgesin aman aman. Benim facede de vardı engelledim şimdi.

Emre dinçten uzak dur. Emre bana öyle yaklaşamadı yaklaşmaya çalıştı ama yaklaşamadı. Yemeği o ısmarladı. Borç para falan da o istemedi. Topu tıpu 2 kez gördüm zaten. Ama bir daha görmem. Söylediği bazı şeyler çıkmadı değil çıktı bende. Yüz yüze bana fal baktı ve benim için önenli bir insanın yurtdışına çıkacağını söyledi. Ve evet çıktı. Bu pek tahmin edebilecek bir şey değil bence. Neyse....

Benna almış onu binnaz ablaya. Ama emre dışında o akraba grubunu bana söyleyen başka bir falcı daha var. Onun ismini vermek istemiyorum çünkü bende söylediği herşey çıktı. Karşılıklı olarak güvenimiz olduğunu düşünüyorum onunla. Hüma hanım kart danıştığı kişinin o olduğunu ordan biliyorum.

Aynen bu bi süreç bende iki yil once bu durumu yasadim. Tabi o zaman bu topicten haberim yoktu, el yordamiyla falcilari buluyordum e o zaman 3 e 5 e fallar vardi ahh ahh :) Yaklasik üc ay baktirdim fal ve birer birer patladı hepsi. O sirada durulmuşum, uyandim kaptan biz nerdeyiz aceba köşede indir beni diyivedim taaa ki bu eylüle kadar. Bu da geçecek öyle yada böyle, insaallah iyi olur hersey hepimiz için kızçelerrr :)

Valla insallah ya. Su topikteki herkes gunumuz insanlari aksine derinden yasiyor her seyi. Insallah guzel hayatlarimiz olur.

Bu arada kizlar ben tele fal kutusunu indirdim, oradan promosyon ativeriyorum kisa ama bildigim kadariyla gercek falcilar bakiyor. En azindan ani tatmin ediyor para harcamadan kriz gecip gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…