- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Benim 8 yas kucuk kardesim fal dedim mi deliriyor, abla kafayi yedin diyor. Madem bagimlisin iddia oyna bari arada tutar boyle hep senden gidiyor diyorYemin ediyorum ömrümde hiç para verip de fal baktirmamistim. 2 ay önce online falla basladim sonuç bu oldu. Kumar gibi bisey oldu. Ya yemin ediyorum bu kadar parayla elbise alsam daha mi mutlu olurdum acaba. Ya da bi garibana yardim etseydim daha mi huzurlu olurdum. Herkesin böyle bir dönemi oluyor galiba. Alkole felan batmaktansa fala batmak daha iyi oldu sanki
Aaaa benim de geçen yıl öyleydi, abartmıyorum günde 5 fal beklediğim zamanlar faldı .. Ahh ahh anılaaar anılaaar şimdi gözümde canlandılarr, ne faturalarr, ne paypallar benim anamı ağlattılaaarr
Pişmanmıyım aslaaaa, güzelleştim falla , atmadım mı attım evet ondan sonra ihtiraslaaaa
Ay yok hayatim ben sandim ki 15 20 sanal falci. Ben isten ciktim gecen ayki 150kusurluk telefon faturami nasil odeyecegim onu dusunuyorum, 150 lik falci benim neyime
Ahzahaha atart ya yemin ediyorum su siralar senin yorumlarin o kadar gulduruyor ki beni, resmen nesem yerine geliyor. Ay hic gitme forumdan. Jelibon napiyor yaa ona hic yazamadim buralardaysa o da gelse ya foruma
Kissss sen de olmasan bizi kim güldürecek :))Aaaa benim de geçen yıl öyleydi, abartmıyorum günde 5 fal beklediğim zamanlar faldı .. Ahh ahh anılaaar anılaaar şimdi gözümde canlandılarr, ne faturalarr, ne paypallar benim anamı ağlattılaaarr
Pişmanmıyım aslaaaa, güzelleştim falla , atmadım mı attım evet ondan sonra ihtiraslaaaa
Ay bana da kardeşlerim 3 harflilerle kanka olucan az kaldi diyorlar :))Benim 8 yas kucuk kardesim fal dedim mi deliriyor, abla kafayi yedin diyor. Madem bagimlisin iddia oyna bari arada tutar boyle hep senden gidiyor diyorBu bir surec inan zamanla azaliyor, bir de hayatlarimizb iraz rayina girse tamamen biter bence :)
hahahah_Makaron_ bugün olmadık bi yerde Mbel -Gel çalıyordu.. aklıma farklı anılar gelmesi gerekirken, Forain ve sen geldi :)))
Kissss sen de olmasan bizi kim güldürecek :))
Ayy cabuk yaz baciiiiikızlar sonunda cıkan fal haberim var...benimki dun aradı bulustuk..kafamı toparlıyım milyon tane fal attım cunku size detaylı yazcam
Ahhahaha kiz nerden ogrendinAdam evliymis gi bende sans yokpp
Hep öyle oluyor zaten. Başkalarını en çok mutlu edenler genelde kendisi mutlu olamıyor. O elvan daltonlar da kıymet bilseydi bari sumukluler. Çok sinirliyim be. Bizin gibi kizlara reva mi? Ay bari cidden matah bisey olsaydi üzüldügum kisi. Uzaktan bakıp düşününce ben bu sumukluye mi üzülüyorum diyorum ama işte deve beslenme alışkanlığını değiştirmiyor :)Enerji akışımız iyi de o yüzden böyle konuşuyorumah Benazirim ah dışım seni güldürür,içim beni ağlatır.
Elvis Presley gibilere layık iken ,kaldık Elvan Dalton gibilere :)))))))
Burda arkadaslardan biri dedi rumuzu unuttumAhhahaha kiz nerden ogrendin
Ay evet çabuk çabukAyy cabuk yaz baciiiii
Burda arkadaslardan biri dedi rumuzu unuttum
Bir bana bir o ayaklara baakHep öyle oluyor zaten. Başkalarını en çok mutlu edenler genelde kendisi mutlu olamıyor. O elvan daltonlar da kıymet bilseydi bari sumukluler. Çok sinirliyim be. Bizin gibi kizlara reva mi? Ay bari cidden matah bisey olsaydi üzüldügum kisi. Uzaktan bakıp düşününce ben bu sumukluye mi üzülüyorum diyorum ama işte deve beslenme alışkanlığını değiştirmiyor :)
Allah esirgesin aman aman. Benim facede de vardı engelledim şimdi.
Aynen bu bi süreç bende iki yil once bu durumu yasadim. Tabi o zaman bu topicten haberim yoktu, el yordamiyla falcilari buluyordumBenim 8 yas kucuk kardesim fal dedim mi deliriyor, abla kafayi yedin diyor. Madem bagimlisin iddia oyna bari arada tutar boyle hep senden gidiyor diyorBu bir surec inan zamanla azaliyor, bir de hayatlarimizb iraz rayina girse tamamen biter bence :)
Aynen bu bi süreç bende iki yil once bu durumu yasadim. Tabi o zaman bu topicten haberim yoktu, el yordamiyla falcilari buluyordume o zaman 3 e 5 e fallar vardi ahh ahh :) Yaklasik üc ay baktirdim fal ve birer birer patladı hepsi. O sirada durulmuşum, uyandim kaptan biz nerdeyiz aceba köşede indir beni diyivedim taaa ki bu eylüle kadar. Bu da geçecek öyle yada böyle, insaallah iyi olur hersey hepimiz için kızçelerrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?