kızlar uggaya fal atanınız var mı?
nasıl buldunuz bi yazarsanız şu an online hemen atıcam ona.
ugga iyidir. nokta atışlarına şaşırtıcıdır.
teşekkur ediorum,çıkan bir şey var mı size?
Kizlar gecen aylarda acelyaya fal baktirmistim iki kere tarot hatta burayda yazmistim cunku iki falda tam tersi seyler soylemisti kizmistim o zaman ama ilk falda soyledigi sey cikiyor sanirim hakkini yemek istemedim o yuzden yazayim dedim
Kesinlikle bence binnaz ablada birinci sırayı hakediyor.Açelya iyi bir yorumcudur..Kartları cidden çok iyi yorumluyor.
Sağol canımcım inşallah hayırlısı olur içine doğan güzel şeyler gerçek olur perşembeden beri böylece kalakaldım gelişme yok
Şevval ve kirazeye kahve esinceye tarot baktırdım..
canim simdi sen yine muallakta kaldinyine kafan karisti degilmi..
tellwe de tatlıcadı84e yokmu baska baktıran ya:) yorumu acaipti çok şaşırdım.profilindeki yorumlar da çok uçuk. buradan tecrübe eden yok mu?
bana nesibenin söylediklerine paralel ve güzel şeyler söyledi. ek olarak benim ilk günden bu güne ilişkiye bakışımı benim bile itiraf edemediğim bişeyi söyledi.çok merak ediyorum sizden gelecek yorumları
tellwe de tatlıcadı84e yokmu baska baktıran ya:) yorumu acaipti çok şaşırdım.profilindeki yorumlar da çok uçuk. buradan tecrübe eden yok mu?
bana nesibenin söylediklerine paralel ve güzel şeyler söyledi. ek olarak benim ilk günden bu güne ilişkiye bakışımı benim bile itiraf edemediğim bişeyi söyledi.çok merak ediyorum sizden gelecek yorumları
ben baktirdim ama bana cok normal bir fal gibi geldi tabi nesibenin dedikleriyle paralellik vardi hatta bana bakan tüm falcilarla birlikte bir paralellik var beni sasirtmadi ins dedikleri gerceklesir olumsuz birsey yoktu simdilik ztn olan oldu yani...
tatlıcadının kahvesi ne pahalıymış öylesen ne baktırdın ? tarot mu?
nesibe de özellikle bu yıl sonuna doğru görüşme var onda duygular bitmemiş ama senin üstüne gitmen lazım diyordu aynı şekilde konuştu.bir de işte şaşırtıcı birşeyler bilince merak ettim başkalarına nasıl diiye.
sana söyledikleriden yaşadıkların oldu mu?
Hemde nasıl.....
Görüşme oldu diye nasıl sevinmiştim kursağımda kaldı ben mutlu olamayacak mıyım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?