Binnaz Abla

tatlım mesaj atıyodum kutun doluymuş.

marplem uzulme cnm benim bu falcıların zaten tek olumsuz dedikleri şeyler çıkar olumlular ne hikmetse hiç bi zaman çıkmaz.Olmusuzu hemen görüverirler.

kzlar tatlıcadı84ü nasıl bilirsiniz?

bana şu ana kadarki en iyi durum analizini yaptı.3 yıl önce ilişkiye başlarkenden bugüne beni özetledi. var mı tecrübesi olan?

Kizlar gecen aylarda acelyaya fal baktirmistim iki kere tarot hatta burayda yazmistim cunku iki falda tam tersi seyler soylemisti kizmistim o zaman ama ilk falda soyledigi sey cikiyor sanirim hakkini yemek istemedim o yuzden yazayim dedim

Canım bende başından beri söylüyorum Açelya iyi gerçekten.Üc kez baktırdım ücüde tutarlı ve an itibariyle beni sok etmisti.

Arkadaşlar Binnaz abla yüzde 30 indirimde şu an paketlerinde.Facebook ta 100.000 üye nedeniyle.Mutlaka biliyosunuzdur ama görmeyen arkadaşlar için söyliyim dedim.

Sağol canımcım inşallah hayırlısı olur içine doğan güzel şeyler gerçek olur perşembeden beri böylece kalakaldım gelişme yok

Şevval ve kirazeye kahve esinceye tarot baktırdım..

canim simdi sen yine muallakta kaldinyine kafan karisti degilmi..

tellwe de tatlıcadı84e yokmu baska baktıran ya:) yorumu acaipti çok şaşırdım.profilindeki yorumlar da çok uçuk. buradan tecrübe eden yok mu?

bana nesibenin söylediklerine paralel ve güzel şeyler söyledi. ek olarak benim ilk günden bu güne ilişkiye bakışımı benim bile itiraf edemediğim bişeyi söyledi.çok merak ediyorum sizden gelecek yorumları

ben baktirdim ama bana cok normal bir fal gibi geldi tabi nesibenin dedikleriyle paralellik vardi hatta bana bakan tüm falcilarla birlikte bir paralellik var beni sasirtmadi ins dedikleri gerceklesir olumsuz birsey yoktu simdilik ztn olan oldu yani...

tatlıcadının kahvesi ne pahalıymış öyle sen ne baktırdın ? tarot mu?

nesibe de özellikle bu yıl sonuna doğru görüşme var onda duygular bitmemiş ama senin üstüne gitmen lazım diyordu aynı şekilde konuştu.bir de işte şaşırtıcı birşeyler bilince merak ettim başkalarına nasıl diiye.

sana söyledikleriden yaşadıkların oldu mu?

nesibeye daha baktirali 2 hafta anca oldu henüz cikmadi ama melegin dediklerinden cikanlar oldu

Hemde nasıl
.....
Görüşme oldu diye nasıl sevinmiştim kursağımda kaldı ben mutlu olamayacak mıyım hiç

canim yaa nasil kotu bir durum bu da..olumlu muydu yoksa olumsuz mi yani kalbin ne diyor?o gunden sonra aramadimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…