Binnaz Abla

seni ve pratik çözümlerini seviyor ben

Ben facebookta gormustum hepsi birbiriyle arkadas, binnaz abla sitenin kurucusunun annesi, ankarada olanlarin akraba olabilecegini dusunuorm :)

Binnaz abla sitesinin kurucusunun facebook profilinde paralarimizin nereye gittigi gozukuyor zaten

Ben facebookta gormustum hepsi birbiriyle arkadas, binnaz abla sitenin kurucusunun annesi, ankarada olanlarin akraba olabilecegini dusunuorm :)

hepsi birbiriyle arkadaş, site mite farketmiyo da .. yazılanlar doğru olabilir ama yaşanmışlıklar çok uç geldi bana :)

Valla indirin tellere canlar, bir iki kere attim kisa ama tutarliydi. En azindan canli falci. Para verince cok mu cikiyor sankim

Yorumcu diye site var ücretsiz envayi tarot açılımı yorumunu da ayrı ayrı veriyo, parnerin bakış açısı, senin , gidişast midişat aslında tutarlı da.. ama sanki biz illa karlımızdaki canlı kanlı bi insan olunca inanmak istiyoruz.

Didem'e fos demiştim ama 2 ay önceden kardesimin hamileliğini ilk o bilmiş. 2 ay once dedi ki; kasim'in ilk haftası haneden kan bağı olan birinden bebek haberi alacaksiniz.1 hafta gecikmeli dedigi cikti. Geysu, Forain, serkan tek ve yuzyuze baktirdigim enfal de bildi. Baska bilen var mi bakacagim fallara.

Gercek kisi mi yorumluyor yoksam robot mu kiz. Ben robot sevmiyorum da

hepsi birbiriyle arkadaş, site mite farketmiyo da .. yazılanlar doğru olabilir ama yaşanmışlıklar çok uç geldi bana :)

Cogumuz yillardir baktiriyor kendi kafasinda isimler var binnazda benim de birkac begendigim isim var yazilanlar dogru olsa bile begendigim kisilere atmaya devam ederim, bahsi gecenlerden huma bana 1 haftada patlamisti bana cikan diyenler var, falinin cikmasini bekleyenler de var, dusuncesini paylasmis bunu yazan da, ben cok takilmiyorum bunlara

Öyle herkes kendince beğendiği,tutarlı olanları kim ne ne derse desin beğenip danışmaya devam edecektir. ben de zaten arkadaş olmalarına takılmadım, evlerine gidip,yemekler borç istemelere varacak şekildeki durumlar kendimce fazla.

valla yazılı geniş açıklamalı geliyo kartın detaylı uyarıcıları falan. tellwe robotları gibi değil

Ay bi ara atayim bakayim ben ona ne dicek. Parali atmicam artik yeter da ocagimiza incir agaci diktiler. 30 olmus bir sanal fal. Bu merette de birle durulmuyor ki atiyorsun 3 5 10, atmicam valla kararliyim. (DAYANAMADI ATTI)

:) birak interneti ben normalde de arkadaslik iliskileri kurmada zorlandigim icin bana ne kadar garip geliyor bunlar anlatamam.. Birak borc istemeyi birinin evine gidip kalmak bile zor benim icin, aslan kadini ben kendi evimi birakmam diyor

:) birak interneti ben normalde de arkadaslik iliskileri kurmada zorlandigim icin bana ne kadar garip geliyor bunlar anlatamam.. Birak borc istemeyi birinin evine gidip kalmak bile zor benim icin, aslan kadini ben kendi evimi birakmam diyor

Boğa kadını ben güvenemeden konuşmam diyor :)

Ay bi ara atayim bakayim ben ona ne dicek. Parali atmicam artik yeter da ocagimiza incir agaci diktiler. 30 olmus bir sanal fal. Bu merette de birle durulmuyor ki atiyorsun 3 5 10, atmicam valla kararliyim. (DAYANAMADI ATTI)

Kendini GAZA getirip attı desek daha doğru olur

Kizlar selamlar, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah

Su an benim de asiri moralim bozuldu. Rabbim ailesine sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…