Ahahah o gaza gelme olayini napcam bilmiyorum kivalla yolda yuruyoruz ben bi yerden basliyorum konusmaya allaaah bi bakmissin yine kendimi gaza getirmisim sovuyorum bir seylere. Aman napalim kiz bizde boyle
Kizlar selamlar, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
:) birak interneti ben normalde de arkadaslik iliskileri kurmada zorlandigim icin bana ne kadar garip geliyor bunlar anlatamam.. Birak borc istemeyi birinin evine gidip kalmak bile zor benim icin, aslan kadini ben kendi evimi birakmam diyor
Ikizler kadini siz merak etmeyin ben sizden borç alip, evinizde kalirim diyorBoğa kadını ben güvenemeden konuşmam diyor :)
Ikizler kadini siz merak etmeyin ben sizden borç alip, evinizde kalirim diyor
Kizlar selamlar, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
Ikizler kadini siz merak etmeyin ben sizden borç alip, evinizde kalirim diyor
Benim evimde kalinacak ve atarttan borc alinacaksa buyrun beklerim :))
O melek uctu gitti rabbim ailesine sabir versin rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin.Kizlar selamlar, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
Bana iyiydi ama geleceği bilmem. Gecmis ve an iyiydi. Medyumselena evet. En iyisi su fali.Bu selena iyi mi telwedeki? Medyum selena olarak geçiyor adı? En iyi hangi fala bakıyor acaba? Tüyo alabilir miyim?
Benim evimde kalinacak ve atarttan borc alinacaksa buyrun beklerim :))
İkizler kadını soruyor ; hey george versene borç
Boğa kadını cevap veriyor ; olmaz michael bende de yokama misafir ol gel bana börekler açarım sana diye de ekliyor :)
Tek bir şartla verebilirdim o kediyi buraya getirtecekseniz , bi fal ısmarlardımbu da namğmkün olduğu için senin evinde pyjamas party verebiliriz
Nerde nerde kalkin gidelim, bizsiz parti mi olurmus ayolparti mi var, hööyyt noluyo.
çeriii, baldan parti var annem koşun
çok üzüldüm,allah annesine babasına sabırlar versin,allah dayanma gücü versin.Kizlar selamlar, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
Kol böreği istiyorum
Allah'ınızı severseniz ne işiniz var gerçekten nasıl güveniyorsunuz Allah korusun neler duyuyoruz daha kötüsü olsaydı.
Benim adımı niye yazdın!!!!!
Karistirdin herhalde ben tanimam etmem.
Ne fal baktirdim ne de kim olduğunu bilmem.
Lütfen biraz daha dikkatli olursan yazacaklarina sevinirim.
Bu sevimsiz konunun içinde adım geçsin istemem.
Sizede geçmiş olsun bu arada dedikleriniz doğruysa tabiii.
Ben senin profilinde gördüm canım kusura bakma. Yazdıklarım doğru evet dava açacağım yakında kendisine.
Ya ben birakin falcinin evine gitmeyi falcilarla sohbet etmeyi bile cok dogru bulmuyorum, sonucta arada fal baglantisi var, seni kullanmak isteyebilir. Kaldi ki evine gitmek nedir ya. Reelde tanismak nedir. Siz hic mi korkmuyorsunuz. Adliyelerde dolasin biraz bakin ne olaylar oluyor, bir anda sizin de basiniza geliverir anlayamazsiniz bile ne oldugunu. Ha gercekten gittiniz mi yoksa yine falcilarin birbirini karalama kampanyasi mi bilemem. Beni de ilgilendirmez zaten, ne pis piyasaymis ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?