Binnaz Abla

Ahahah o gaza gelme olayini napcam bilmiyorum ki valla yolda yuruyoruz ben bi yerden basliyorum konusmaya allaaah bi bakmissin yine kendimi gaza getirmisim sovuyorum bir seylere. Aman napalim kiz bizde boyle

İkizler kadını ; konuşmadan , esip gürlemeden, dengemi bozanı yörüngesinden çıkarmadan rahat etmem diyor.

o melek oldu tabi, Allah ailesinin acısını hafifletsin..

:) birak interneti ben normalde de arkadaslik iliskileri kurmada zorlandigim icin bana ne kadar garip geliyor bunlar anlatamam.. Birak borc istemeyi birinin evine gidip kalmak bile zor benim icin, aslan kadini ben kendi evimi birakmam diyor

Boğa kadını ben güvenemeden konuşmam diyor :)
Ikizler kadini siz merak etmeyin ben sizden borç alip, evinizde kalirim diyor

Allah yakinlarina sabir versin. Tek gercek bu maalesef.

Ikizler kadini siz merak etmeyin ben sizden borç alip, evinizde kalirim diyor

İkizler kadını soruyor ; hey george versene borç
Boğa kadını cevap veriyor ; olmaz michael bende de yok ama misafir ol gel bana börekler açarım sana diye de ekliyor :)

Benim evimde kalinacak ve atarttan borc alinacaksa buyrun beklerim :))

Tek bir şartla verebilirdim o kediyi buraya getirtecekseniz , bi fal ısmarlardım bu da namğmkün olduğu için senin evinde pyjamas party verebiliriz

O melek uctu gitti rabbim ailesine sabir versin rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin. Amin.

Bu selena iyi mi telwedeki? Medyum selena olarak geçiyor adı? En iyi hangi fala bakıyor acaba? Tüyo alabilir miyim?

Benim evimde kalinacak ve atarttan borc alinacaksa buyrun beklerim :))

İkizler kadını soruyor ; hey george versene borç
Boğa kadını cevap veriyor ; olmaz michael bende de yok ama misafir ol gel bana börekler açarım sana diye de ekliyor :)

Tek bir şartla verebilirdim o kediyi buraya getirtecekseniz , bi fal ısmarlardım bu da namğmkün olduğu için senin evinde pyjamas party verebiliriz

Kol böreği istiyorum

çok üzüldüm,allah annesine babasına sabırlar versin,allah dayanma gücü versin.

Allah'ınızı severseniz ne işiniz var gerçekten nasıl güveniyorsunuz Allah korusun neler duyuyoruz daha kötüsü olsaydı.

Çok haklısınız inanın kendini öyle bir yansıtmış ki her yerde psikoloğum diyor. Ben fal baktırmak için psikolojik destek almak amacı ile gitmiştim zaten. Çok haklısınız

Ben senin profilinde gördüm canım kusura bakma. Yazdıklarım doğru evet dava açacağım yakında kendisine.

Ben senin profilinde gördüm canım kusura bakma. Yazdıklarım doğru evet dava açacağım yakında kendisine.

:
Açıkçası bugün üyelik ilk mesaj da öyle olunca inanamadım.
Keşke gerçekten sen fake olsan da yasamamis olsan çok üzüldüm şimdi.
Allah yardımcın olsun.
İnşallah cezasını bulur o kişi de.

Kendisine fala baktırmak amacı ile değil psikoloğum diye her yerde ismi geçiyor. Bende siteye ve kendisine inanarak gittim. Karalama kampanyası olsa bunu burada neden yapayım ben sadece diğer kişilere bilgi için söyledim. sonuçta hakkında övgüler görünce bana yaşattığını ve şuanda açılması için başvurduğum davam birtekte ben değilim sitede bir sürü kişiye ben psikoloğum diyerek evine davet etmiş istismar etmiş toplu halde dava açıyoruz başkalarıda mağdur olmasın diye yazdım.

ben arkadaşımın aracılığı ile gördüm Emre kişisinin yazdıklarını normalde üye değildim ama toplu halde istismar ettiği kişiler varmış benim gibi. toplu olarak dava için bu görüştük avukat ile. bende sitede hakkında yazılanları görünce paylaşmak istedim. gerçekten yeni üye olduğum için senin adını geçirmek istemezdim canım çok özür dilerim yanlış gördüm herhalde panikle tekrar kusura bakma. Çok sağol Allah kimsenin başına vermesin. zaten kendisi başka sitelerde tellwe gibi evliyken de bir sürü kişiye sarkmış site site geziyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…