Binnaz Abla

Bakin dedikleriniz dogruysa tabiki dava acin, eger taciz vs varsa zaten pesini birakmayin. Ama piyasada tonla psikolog varken neden bir fal sitesinde tanidiginiz adamin evine gidiyorsunuz, sakin yargiladigimi dusunmeyin yargilamiyorum haddim degil boyle birsey ama sizin davaniz gibi tonla dava gordum, sonucu kotu baglanmis internet tanisikliklarinin insanin hayatini nasil yere caldigini gordum. Allah askina herkese yaziyorum burdan, hepimiz yasini basini almis insanlariz bunlari yazmak hic haddim degil ama ben birazda isim dolayisiyla bildigim icin yaziyorum; nolur su internetten ordan buradan tanidiginiz insanlari ozelinize almayin. Iyi kisiler olmaz mi olur, cok sevebilirsiniz ama sanalda sevin. Haddim olmadigini tekrar belirterek ders calismaya kaciyorum arkadaslar.

Çok haklısınız insan bazen gaflete düşüyor. İyi çalışmalar.

Duser tabi hepimiz dusuyoruz, ama gunler o kadar tehlikeli gunler ki bir gaflet cok seye malolabiliyor, mumkun mertebe hepimiz dusmemeye calisacagiz.Ucuz atlarmissiniz yine. Sevgiler.

Sağol canım. Alllah razı olsun...hepimizi korusun. Sana da başarılar dilerim. Çok sağol. Yani bana ve arkadaşlarıma insanlar kızıyor ama insan bazen asla yapmam dediği şeyleri yapıyor. Ben tepkilere rağmen sadece kimse inanmasın diye söyledim. İyi akşamlar.

Benim yapabileceğim bir şey var mı? toplu halde bence de dava açın. bir de şunu hatırlıyorum ya.
Almanya'da oturan bir kızla mesajlaşıyordu Emre bey benim yanımdayken, O kızla evleneceğini söylüyordu. Binnaz abla'dan bu kişi müşterisiymiş. Şimdi ise evleneceği kız oldu. kızla sabah akşam mesajlaştılar. Kızda gidip Maya'ya hatta Emre beyle ilgili fal baktırmış. Maya demiş ki bu iş olmaz onun niyeti iyi değil. ve evlenmek falan filan faso fiso demiş. Emre bey'de Maya bilemedi bak falan diyordu bana. Aradan 2 hafta geçti dedim ne oldu kıza? ya yalan oldu o. Erzurumda bir öğretim görevlisi ile görüşüyorum vs.

O kadar çok insanla telefonda görüşüyordu ki? erkek müşterisi yoktu zaten. hepsi kız...

davayı açın kesinlikle.

Çok haklısınız insan bazen gaflete düşüyor. İyi çalışmalar.

Nefssems, ben bu konudaki düşüncelerine katılmıyorum çünkü nette araştırıp psikolog buluyoruz, başka bir şey buluyoruz bazen arkadaş buluyoruz, bazılarımız sevgili buluyor. sokakta da bulabilirsiniz ha ama başkaları var mı göremezsiniz. net daha fazla seçenek sunuyor bu anlamda size. ve siz seçiyorsunuz. Fos çıkması bizim sorunumuz değil ki. neden karşı taraf suçlu olmuyor da biz aptal oluyoruz? Burda sitenin de çok suçu var falcıların geçmişlerini cvlerini görmeleri gerek ve sözleşme yapmalılar bence.

Allahım birisi okuduklarımın tamamen hayal ürünü / gerçek kişi ve olaylarla hiçbir ilgisi yoktur olduğunu söylesin.

Ne bunlar ya iğrenç

Allahım birisi okuduklarımın tamamen hayal ürünü / gerçek kişi ve olaylarla hiçbir ilgisi yoktur olduğunu söylesin.

Ne bunlar ya iğrenç

Baya ayrıntı verdiğimi düşünüyorum. Hepsini kafamda kurmam biraz zor bence. Kimsenin hayal gücünün bu kadar geniş olduğunu düşünmüyorum.

Balik kadini yukselen ay burcu her bisey ikizler

Balığın kılçığı kalmış desene İkizlerin içinde :)
Balık kadını diyor ki; Balık naifliğime bakmayın, İkizler deliliğim tutarsa orada ben bile hükümsüzüm

Ayyy yine bana yazılmış ben bu konunun neresindeyim.
Hangi dusuncelerime katilmiyorsunuz.
Ben düşünce bile belirtmedimm.
Nette ne bulduğunuz hakkinda.

Baya ayrıntı verdiğimi düşünüyorum. Hepsini kafamda kurmam biraz zor bence. Kimsenin hayal gücünün bu kadar geniş olduğunu düşünmüyorum.

Satır aralarını okuyabildeyseniz bunların hayal ürünü olduğunu değil, hayal ürünü olmasını isteyecek kadar çirkin bulduğumu ifade etmeye çalıştım.
Vay anasını adama bak.. adam mı dedim .. hastaneye kaldırsınlar bence bunu

Ayyy yine bana yazılmış ben bu konunun neresindeyim.
Hangi dusuncelerime katilmiyorsunuz.
Ben düşünce bile belirtmedimm.
Nette ne bulduğunuz hakkinda.

pardon pardon sen değilmişsin. Nickleri farklı görmüşüm özür dilerim bunun için:) baldankabak adlı nickli arkadaşımız için ifade etmiş:)

Yok farkındayım o şekilde ifade ettiğinizin. Ben sadece öyle bir şüpheniz varsa diye... yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…