- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Vay be cok iyi yaaa kiz kimler bildikızlar sonunda cıkan fal haberim var...benimki dun aradı bulustuk..kafamı toparlıyım milyon tane fal attım cunku size detaylı yazcam
Kendisine fala baktırmak amacı ile değil psikoloğum diye her yerde ismi geçiyor. Bende siteye ve kendisine inanarak gittim. Karalama kampanyası olsa bunu burada neden yapayım ben sadece diğer kişilere bilgi için söyledim. sonuçta hakkında övgüler görünce bana yaşattığını ve şuanda açılması için başvurduğum davam birtekte ben değilim sitede bir sürü kişiye ben psikoloğum diyerek evine davet etmiş istismar etmiş toplu halde dava açıyoruz başkalarıda mağdur olmasın diye yazdım.
Bakin dedikleriniz dogruysa tabiki dava acin, eger taciz vs varsa zaten pesini birakmayin. Ama piyasada tonla psikolog varken neden bir fal sitesinde tanidiginiz adamin evine gidiyorsunuz, sakin yargiladigimi dusunmeyin yargilamiyorum haddim degil boyle birsey ama sizin davaniz gibi tonla dava gordum, sonucu kotu baglanmis internet tanisikliklarinin insanin hayatini nasil yere caldigini gordum. Allah askina herkese yaziyorum burdan, hepimiz yasini basini almis insanlariz bunlari yazmak hic haddim degil ama ben birazda isim dolayisiyla bildigim icin yaziyorum; nolur su internetten ordan buradan tanidiginiz insanlari ozelinize almayin. Iyi kisiler olmaz mi olur, cok sevebilirsiniz ama sanalda sevin. Haddim olmadigini tekrar belirterek ders calismaya kaciyorum arkadaslar.
Vay be cok iyi yaaa kiz kimler bildi
Duser tabi hepimiz dusuyoruz, ama gunler o kadar tehlikeli gunler ki bir gaflet cok seye malolabiliyor, mumkun mertebe hepimiz dusmemeye calisacagiz.Ucuz atlarmissiniz yine. Sevgiler.Çok haklısınız insan bazen gaflete düşüyor. İyi çalışmalar.
Kizzz bize yazar mıanlasana hasret gideriyorlardir şimdi
Poramor heyyyy yazsana yavrumm az ara verinnn
Bir biz kaldik fali cikmayanlar olarak mutlu olsunda biz bekleriz
Duser tabi hepimiz dusuyoruz, ama gunler o kadar tehlikeli gunler ki bir gaflet cok seye malolabiliyor, mumkun mertebe hepimiz dusmemeye calisacagiz.Ucuz atlarmissiniz yine. Sevgiler.
ben arkadaşımın aracılığı ile gördüm Emre kişisinin yazdıklarını normalde üye değildim ama toplu halde istismar ettiği kişiler varmış benim gibi. toplu olarak dava için bu görüştük avukat ile. bende sitede hakkında yazılanları görünce paylaşmak istedim. gerçekten yeni üye olduğum için senin adını geçirmek istemezdim canım çok özür dilerim yanlış gördüm herhalde panikle tekrar kusura bakma. Çok sağol Allah kimsenin başına vermesin. zaten kendisi başka sitelerde tellwe gibi evliyken de bir sürü kişiye sarkmış site site geziyormuş.
Balik kadini yukselen ay burcu her bisey ikizlerİkizler kadını ; konuşmadan , esip gürlemeden, dengemi bozanı yörüngesinden çıkarmadan rahat etmem diyor.
Çok haklısınız insan bazen gaflete düşüyor. İyi çalışmalar.
Benim yapabileceğim bir şey var mı? toplu halde bence de dava açın. bir de şunu hatırlıyorum ya.
Almanya'da oturan bir kızla mesajlaşıyordu Emre bey benim yanımdayken, O kızla evleneceğini söylüyordu. Binnaz abla'dan bu kişi müşterisiymiş. Şimdi ise evleneceği kız oldu. kızla sabah akşam mesajlaştılar. Kızda gidip Maya'ya hatta Emre beyle ilgili fal baktırmış. Maya demiş ki bu iş olmaz onun niyeti iyi değil. ve evlenmek falan filan faso fiso demiş. Emre bey'de Maya bilemedi bak falan diyordu bana. Aradan 2 hafta geçti dedim ne oldu kıza? ya yalan oldu o. Erzurumda bir öğretim görevlisi ile görüşüyorum vs.
O kadar çok insanla telefonda görüşüyordu ki? erkek müşterisi yoktu zaten. hepsi kız...
davayı açın kesinlikle.
Allahım birisi okuduklarımın tamamen hayal ürünü / gerçek kişi ve olaylarla hiçbir ilgisi yoktur olduğunu söylesin.
Ne bunlar ya iğrenç
Balik kadini yukselen ay burcu her bisey ikizler
Ebcede gore akrep ama bendenizBalik kadini yukselen ay burcu her bisey ikizler
Nefssems, ben bu konudaki düşüncelerine katılmıyorum çünkü nette araştırıp psikolog buluyoruz, başka bir şey buluyoruz bazen arkadaş buluyoruz, bazılarımız sevgili buluyor. sokakta da bulabilirsiniz ha ama başkaları var mı göremezsiniz. net daha fazla seçenek sunuyor bu anlamda size. ve siz seçiyorsunuz. Fos çıkması bizim sorunumuz değil ki. neden karşı taraf suçlu olmuyor da biz aptal oluyoruz? Burda sitenin de çok suçu var falcıların geçmişlerini cvlerini görmeleri gerek ve sözleşme yapmalılar bence.
Resmen kilcik oranda balik varBalığın kılçığı kalmış desene İkizlerin içinde :)
Balık kadını diyor ki; Balık naifliğime bakmayın, İkizler deliliğim tutarsa orada ben bile hükümsüzüm
Baya ayrıntı verdiğimi düşünüyorum. Hepsini kafamda kurmam biraz zor bence. Kimsenin hayal gücünün bu kadar geniş olduğunu düşünmüyorum.
Baya ayrıntı verdiğimi düşünüyorum. Hepsini kafamda kurmam biraz zor bence. Kimsenin hayal gücünün bu kadar geniş olduğunu düşünmüyorum.
Ayyy yine bana yazılmış ben bu konunun neresindeyim.
Hangi dusuncelerime katilmiyorsunuz.
Ben düşünce bile belirtmedimm.
Nette ne bulduğunuz hakkinda.
Satır aralarını okuyabildeyseniz bunların hayal ürünü olduğunu değil, hayal ürünü olmasını isteyecek kadar çirkin bulduğumu ifade etmeye çalıştım.
Vay anasını adama bak.. adam mı dedim .. hastaneye kaldırsınlar bence bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?