Resmen kilcik oranda balik var) bogalari cok severim terazileridr
Yok farkındayım o şekilde ifade ettiğinizin. Ben sadece öyle bir şüpheniz varsa diye... yazdım.
Madem bana yazdiniz cevap vereyim. Netten psikolog arastirip, gitmekle internetten tanidigimiz birinin psikologum demesine inanip gitmek farkli seylerdir. Birinde meslegini icra eden birinin en basit tanimiyla reklamini inceleyip gideriz, biz kisiye degil statusune,meslegine guveniriz. Fakat ben Kadinlar Kulubu sitesinden ben psikologum diyen birine inanip yollara dusersem ben bu kisinin meslegine degil kisinin kendisine guvenerek yola cikmis olurum. Birine guvenmek icin de internet dogru bir ortam degil. Yukarida arkadas buluyoruz sevgili buluyoruz yazmissiniz, cevabim hayir ben bulmuyorum ve biraz onceki yazimda haddim olmadan dedigim gibi bulmayin diyorum, internet derya deniz bir dunya birine guvenilebilecek bir ortam degil, kaldi ki gercek hayatta bile guvenilir insan bulmak zorlasti. Ayrica sanki size aptal demisim gibi yazmissiniz ben oyle bir kelime kullanmadim. Ben size dava acmayin da demedim. Bana katilmak zorunda da degilsiniz ben sadece internet tanisikliklarinin reel hayata tasinmasina siddetle karsiyim, cunku son bir yilda cogu davanin belanin internetten tanisma ile basladigini gordum. Ama dedigim gibi yasini basini almis insanlariz bu herkeain kendi tercihidir.Nefssems, ben bu konudaki düşüncelerine katılmıyorum çünkü nette araştırıp psikolog buluyoruz, başka bir şey buluyoruz bazen arkadaş buluyoruz, bazılarımız sevgili buluyor. sokakta da bulabilirsiniz ha ama başkaları var mı göremezsiniz. net daha fazla seçenek sunuyor bu anlamda size. ve siz seçiyorsunuz. Fos çıkması bizim sorunumuz değil ki. neden karşı taraf suçlu olmuyor da biz aptal oluyoruz? Burda sitenin de çok suçu var falcıların geçmişlerini cvlerini görmeleri gerek ve sözleşme yapmalılar bence.
senden de bekliyom guzel hbrlerVay be cok iyi yaaa kiz kimler bildi
Benim yapabileceğim bir şey var mı? toplu halde bence de dava açın. bir de şunu hatırlıyorum ya.
Almanya'da oturan bir kızla mesajlaşıyordu Emre bey benim yanımdayken, O kızla evleneceğini söylüyordu. Binnaz abla'dan bu kişi müşterisiymiş. Şimdi ise evleneceği kız oldu. kızla sabah akşam mesajlaştılar. Kızda gidip Maya'ya hatta Emre beyle ilgili fal baktırmış. Maya demiş ki bu iş olmaz onun niyeti iyi değil. ve evlenmek falan filan faso fiso demiş. Emre bey'de Maya bilemedi bak falan diyordu bana. Aradan 2 hafta geçti dedim ne oldu kıza? ya yalan oldu o. Erzurumda bir öğretim görevlisi ile görüşüyorum vs.
O kadar çok insanla telefonda görüşüyordu ki? erkek müşterisi yoktu zaten. hepsi kız...
davayı açın kesinlikle.
Ben bazi yonlerden akrebe uyuyorum gitgideTeraziyiz ama çoğu zaman şaşıyor endazesi kantarımızın, neyi neyle tartacağımızı şaşırıyoruz :) uyum ,denge, sükunet derken çookk şişiyoruz marplecım çoookkkk . ben de sanırım Ebcede göre yayım , ikizler benim de yükselen ama kesinlikle Ay burcum Yengeç benim özetim gibi
Gizem basta olumsuz sona olumlumuydusenden de bekliyom guzel hbrler
Madem bana yazdiniz cevap vereyim. Netten psikolog arastirip, gitmekle internetten tanidigimiz birinin psikologum demesine inanip gitmek farkli seylerdir. Birinde meslegini icra eden birinin en basit tanimiyla reklamini inceleyip gideriz, biz kisiye degil statusune,meslegine guveniriz. Fakat ben Kadinlar Kulubu sitesinden ben psikologum diyen birine inanip yollara dusersem ben bu kisinin meslegine degil kisinin kendisine guvenerek yola cikmis olurum. Birine guvenmek icin de internet dogru bir ortam degil. Yukarida arkadas buluyoruz sevgili buluyoruz yazmissiniz, cevabim hayir ben bulmuyorum ve biraz onceki yazimda haddim olmadan dedigim gibi bulmayin diyorum, internet derya deniz bir dunya birine guvenilebilecek bir ortam degil, kaldi ki gercek hayatta bile guvenilir insan bulmak zorlasti. Ayrica sanki size aptal demisim gibi yazmissiniz ben oyle bir kelime kullanmadim. Ben size dava acmayin da demedim. Bana katilmak zorunda da degilsiniz ben sadece internet tanisikliklarinin reel hayata tasinmasina siddetle karsiyim, cunku son bir yilda cogu davanin belanin internetten tanisma ile basladigini gordum. Ama dedigim gibi yasini basini almis insanlariz bu herkeain kendi tercihidir.
Dipnot: Kk ornegini kullandim cunku fal siteleri olayindan bagimsiz yazmak istedim. Benim burada konustugum, cok sevdigim insanlar var, arkadaslik kurmuyorum derken reel hayata tasima kismina degindim. Yoksa Kk candir
Doğru olmamasını şu durumda çok isterdim ama sizin bunların arasına nasıl ve ne kadar kısa sürede bu kadar girip bu kadar bilgiye sahip olduğunuzu algılayamıyorum.
Siz kurmayabilirsiniz. Ama kuran ve yapan bir çok insan var ve sizin kendi değerlerinize farklı olduğu için eleştri yapıp saygı duymamanıza gerek yok. İnternette imzalanan satış sözleşmeleri artık kanunda yazıyor. İstismar, taciz gibi şeyler kanunda yazıyor internette yapılanlar yazıyor. Siz bir fal alırken satış sözleşmesi imzalıyorsunuz ve o kişi profilinde psikologum diye yazıyor. Ve siteye de güveniyırsunuz o zaman. Kesinlikle diploması vardır herhalde bu şekilde yazmasına izin vermediler ya diyorsunuz. Ki bence de öyle....
Bilgisayarcılar, grafikerler, bir çok alanında uzman psikologlar, doktorlar,vb. Meslek sahibi insanları nette buluyoruz. Onlarda bizimle konuşup muhatap oluyorlar.
Eşcinseller ne yapsın? Bir sürü gay arkadaşım var. Reel hayatlarında çıkıp bas bas bağıramıyorlar. Netten buluyor çoğu birbirini.
Sizin hayatınız bu olabilir. Ama insanların bazıları tanışmak zorunda bazıları seçim yapıyor ve tanışıyor. Bazılarımız doğru doktoru seçmk için tanışıyor ki benim iki psikologumu da netten buldum mailleştim uzun süre ikisiyle de. 4 sene görüştüm diğeri ile hala görüşüyorum.
Herneyse bunun insanların suçu olduğunu düşünmüyorum. Mağdur olduklarını düşünüyorum
Siz kurmayabilirsiniz. Ama kuran ve yapan bir çok insan var ve sizin kendi değerlerinize farklı olduğu için eleştri yapıp saygı duymamanıza gerek yok. İnternette imzalanan satış sözleşmeleri artık kanunda yazıyor. İstismar, taciz gibi şeyler kanunda yazıyor internette yapılanlar yazıyor. Siz bir fal alırken satış sözleşmesi imzalıyorsunuz ve o kişi profilinde psikologum diye yazıyor. Ve siteye de güveniyırsunuz o zaman. Kesinlikle diploması vardır herhalde bu şekilde yazmasına izin vermediler ya diyorsunuz. Ki bence de öyle....
Bilgisayarcılar, grafikerler, bir çok alanında uzman psikologlar, doktorlar,vb. Meslek sahibi insanları nette buluyoruz. Onlarda bizimle konuşup muhatap oluyorlar.
Eşcinseller ne yapsın? Bir sürü gay arkadaşım var. Reel hayatlarında çıkıp bas bas bağıramıyorlar. Netten buluyor çoğu birbirini.
Sizin hayatınız bu olabilir. Ama insanların bazıları tanışmak zorunda bazıları seçim yapıyor ve tanışıyor. Bazılarımız doğru doktoru seçmk için tanışıyor ki benim iki psikologumu da netten buldum mailleştim uzun süre ikisiyle de. 4 sene görüştüm diğeri ile hala görüşüyorum.
Herneyse bunun insanların suçu olduğunu düşünmüyorum. Mağdur olduklarını düşünüyorum
Hanimefendi sizin sorununuz ne ? Ciddi anlamda sorma geregi hissettim. Durduk yere satasiyorsunuz. Ben kimi yargilamisim. Kanunda ne yazdigini gayer iyi biliyorum, meslegim bu benim. Zaten meslegim oldugu icin buradan tanismayin diyorum. Ben size suclusunuz, hakkinizi aramayin mi dedim. Olayi escinsellige baglamissiniz o cok farkli bir konudur, isin icine toplum baskisi farkli boyutta girer, internet onlar icin cozum olmasa keske reelde istedikleri duzeyde yasayabilseler ama maalesef. Durduk yere yukleniyorsunuz once bir benim ne yazdigimi anlamaya calisin. Hala internetten psikolog bulmakla bir sitedeki insana guvenmek arasindaki farki anlatmaya calistigimi anlamamissiniz. Bende internetten sizin kadar arastirma yapiyorum, tas devrinde yasamiyorum merak etmeyin. Yukaridaki mesaji anlamaya calisarak okursaniz bahsettikleriniz ile somut durum arasindaki farki gorursunuz. Daha da konusmak istemiyorum, polemik yasak, ban yemeyecegim bu yuzden.
Hanımefendinin bir sorunu yok. Eşcinsellerin durumu ayrı diye kenara koydunuz. Bu çok dikkatimi çekti. Psikolog olabilirsiniz. Sizce bu yazdıklarınıza kim sinirlenebilir? İnternete güvenmek zorunda olan, internete mahkum olan bir eşcinsel sinirlenemez mi? Herkesin eşcinsel olabileceği ihtimalini unutmayın derim. İfadelerinizden gördüğüm şeyinde ayrımcılık olduğunu hissettim komple. Teşekkür ederim bunun için.
Bakin iste bu beni cok uzer. Laf olsun diye yazmiyorum gercekten cok uzer. Olayimiz escinsellik olmadigi icin bir cumle ile ifade ettim,cunku olayimizla baglantisi yok. Psikolog degilim kanun kismindan bahsettim meslegim derken, yanlislik olmasin. Hayatim boyunca hic kimseyi tercihleri ile yargilamadim, tam tersine yargilayan insanlarin hep karsisinda durdum elimden geldigince. Hic bir insani ayirt etmedim, herkese hayatimda yer verdim. Eger o cumlemden oyle anlasildiysa ozur de dilerim, konu cok farkli bir konu oldugu icin o ornegi dogru bulmadim. Demek istedigim su; Turkiyede yasiyoruz, escinselligin hala hastalik oldugunu dusunen insanlarin oldugu bir toplum burasi; bkz Kk siyasi gundem topiginde daha dun bu dedigim savunanlar vardi. Sunu soylemeye calisiyorum maalesef bu toplum kendinden farkli olan insanlari kabul edemeyen bir toplum, bu yuzden bircok insan birbirine escinsel oldugunu bile soyleyemiyor, haliyle kendileri icin rahat edecekleri hissettimlerini ozgurce yasayabilecekleri bir ortam bulamiyorlar, bu yuzden dedim ki maalesef internet bir cozum bu duruma. Ayrimcilik yapmadim umarim da yapmam, yazdiklarimi yanlis anladiginiz dusunuyorum.Iyi aksamlar.
Baldankabak, kpss ye hazırlanırken ceza hukukundan, medeni hukuka, anayasaya kadar bende baya kanun okudum ve okumak zorundayım da hala.
Bir eşcinsel nette güvenmek zorunda. İnsanların ne dediğine güvenmek zorunda. Başkalarıyla tanışırken güvenmek zorunda. Ve sadece bu durum sezgisel çalışıyor. Bir eşcinsel başkasını taciz etmiyor mu? Ailesine, çevresine anlatmakla çoğu kişi tehdit eder. Ve bilemezsin asla doğru mu söylüyor yalan mı? Ağzından aramaya başlarsın. Kriterlerin olur prensiblerin olur. Kendini korumaya ancak o şekilde alabilirsin. Birisi "slm" yazıyorsa boş tanımana gerek yok dersin. Netin şifresini çözmek zorundasındır. Çözersin sonunda sözde ama bazen takla atarsın. Hele ki bayanlar için daha kötü... Erkek çıkabilir.. Taciz edilmeler erkekler tarafından vs. Konuştuğun kişi erkek çıkabilir. Bunun için evet gerekli siteler sağlanmaya çalışıldı. Erkek çıkarsa, site de suçlu o zaman. Vs.
Şimdi, bizim yaşadıklarımız anormal olduğu için tabe... Bir insan kendine psikolog dediğinde inanabilirsin bence. Haaa ama neye göre? Bilgisine bakarsın. Konuşursun. Ne olmalı? Ne olmamalı? Değerlendirme yaparsın bunu kafanda.. Sonra karar verirsin.
İşin kötü tarafı yaşanan olayın eşcinsellerin yaşadıklarından farklı kılmanız oluyor. Aslında demeye çalıştığım aynı şeyler yaşanıyor. Gayler dolandırılıyor. Lezbiyenler istismara maruz kalıyor. Ve kaç kişi ifade edebiliyor? Neden ifade edemedikleri farklı bir konu işte.
Evden çıkamayan ankisiyet hastası, bipolar hastası, bir çok insan var. Ve bir arayış içindeler nette. İnsanın boşluğu da olabilir. İnsanlarla tanışmaya çekinen bir insanda olabilir. Aslında hepimiz insanız. Ve bence bunların olması bizim suçumuz değil. İyi niyeti kötü kullananın suçu...
Benimki kısır dongu is cikmaz allh hayirlisini versin çeke ceke biticek elbet senin adina cok sevindim canim.senden de bekliyom guzel hbrler
gizeme yazn atmstm hbrlesme olcak ama barsma olmicak daha sonra barsma saglanck demsti bende bunu eyluldeki konusmamiza yordum konstk ama barsmadk snrlendm bende engelledm ztn sonra kendi donduGizem basta olumsuz sona olumlumuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?