Binnaz Abla

Resmen kilcik oranda balik var ) bogalari cok severim terazileridr

Teraziyiz ama çoğu zaman şaşıyor endazesi kantarımızın, neyi neyle tartacağımızı şaşırıyoruz :) uyum ,denge, sükunet derken çookk şişiyoruz marplecım çoookkkk . ben de sanırım Ebcede göre yayım , ikizler benim de yükselen ama kesinlikle Ay burcum Yengeç benim özetim gibi

Yok farkındayım o şekilde ifade ettiğinizin. Ben sadece öyle bir şüpheniz varsa diye... yazdım.

Doğru olmamasını şu durumda çok isterdim ama sizin bunların arasına nasıl ve ne kadar kısa sürede bu kadar girip bu kadar bilgiye sahip olduğunuzu algılayamıyorum.

Madem bana yazdiniz cevap vereyim. Netten psikolog arastirip, gitmekle internetten tanidigimiz birinin psikologum demesine inanip gitmek farkli seylerdir. Birinde meslegini icra eden birinin en basit tanimiyla reklamini inceleyip gideriz, biz kisiye degil statusune,meslegine guveniriz. Fakat ben Kadinlar Kulubu sitesinden ben psikologum diyen birine inanip yollara dusersem ben bu kisinin meslegine degil kisinin kendisine guvenerek yola cikmis olurum. Birine guvenmek icin de internet dogru bir ortam degil. Yukarida arkadas buluyoruz sevgili buluyoruz yazmissiniz, cevabim hayir ben bulmuyorum ve biraz onceki yazimda haddim olmadan dedigim gibi bulmayin diyorum, internet derya deniz bir dunya birine guvenilebilecek bir ortam degil, kaldi ki gercek hayatta bile guvenilir insan bulmak zorlasti. Ayrica sanki size aptal demisim gibi yazmissiniz ben oyle bir kelime kullanmadim. Ben size dava acmayin da demedim. Bana katilmak zorunda da degilsiniz ben sadece internet tanisikliklarinin reel hayata tasinmasina siddetle karsiyim, cunku son bir yilda cogu davanin belanin internetten tanisma ile basladigini gordum. Ama dedigim gibi yasini basini almis insanlariz bu herkeain kendi tercihidir.

Dipnot: Kk ornegini kullandim cunku fal siteleri olayindan bagimsiz yazmak istedim. Benim burada konustugum, cok sevdigim insanlar var, arkadaslik kurmuyorum derken reel hayata tasima kismina degindim. Yoksa Kk candir

merhaba kızlar o kdr cok fal baktrmsm ki valla arada unuttuklarım bile olabilir :) Ben subat ayında ayrıldım ve biz eylule kdr hic konusmadık ani bi ayrılıktı ben hic istemedim neyse eylulde ben adım attm( bu arada faceden whatsapptan engelliydim) ben adm atınca konustuk(sms'ten) ama bana karsı soguktu bulusmaya yanasmayınca böle olacagına hic olmasın dyp ekim basında ben engelledim ama sadece faceden. daha sonra işte dun kendisi benle gorusmek istedi

tellwe telkin : taa nisan ayında baktrmstm kadının değişik bi tarzı vardı kurdugu cumleler fln.acıkcası etkilememişti falı..ama bana hazan aylarında barıscagımızı soyledi..ve cok uzun zmn var demiştim ama tuttu .

tellwe seruven kitap halı: cok basarılı buldum temmuz gibi baktrmsm yıl sonu demiş.. gecmiş analizi cok iyiydi..o da tutturanlardan

bir yolun var elif dildar: hem fiyatı uygun hemde cok basarılı buldum.. eylul gibi baktrmsm kasım ve sonrası demiş.

medyum selena: gecmiş analizi superdi barıscagımızı soyledi zaman vermedi gelecekle ilgili bana bıraktı umarım olumlu gerceklesir gelecekte

bir yolun var mariposa:bir kaç gün gecikmelide olsa tutturanlardan bide eylul ekim gibi tartısma yasayıp resti cekcegimide bilmişti

bir yolun var aylin ilk falı ilk zmnlarda baktrmstm tarih gecti gitti ama ikinci falında yıl sonuna kdr barsma olur dedi

bir yolun var kahinvanga: 2 kahinvanga mı var bilmiyom ama şekerimli yazanda yıl sonuna kdr demişti ve analiz cok iyiydi

falalem gizem hatun: ilk zmnlarda barsmıycagımızı daha sonra olucagını soyledi

fama,melda,falcı sule gecmiş analizleri iyi ama bi konuda ogrendgm kdrıyla yanılmıslar

patlayanlar ilkay gür ,majeste arar, falalem meryem,falalem rezzan, naira suman mert reiki, byv medyum deniz araf,sevgi güneş by hüma tellwede ismini hatrlayamadgm bi suru falcı :)

şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikce yazarım zmn gectikcede kim daha iyi tutturms daha iyi belli olur.
inş hepimiz sevdigimize kavusuruz.beklemek cok zor bilirim ama hic pes etmemiştim inş gelecekte guzel olur sırf barsmaklada olmuyo..kısmet artk
bu arada smokecity MissCherryBlossom tesekkur ederim beni kırmayıp fal baktkları icin.. smokecity kasım ayı ve sonrasını gormustu buradan tebrikler...

Canım inan bana daha neler duyduk hakkında neler çok sağol. Bu konuyu reelde araştıracağız ve sonuna kadar gideceğiz. Zaten duyduğuma göre abisi de avukatmış emre kişisinin... Artık abisi koşturur işlerinde...Çok yazık ama insanların bir anlık iyi niyetine karşılık böyle insanlar bunu yapıyor yazıklar olsun gerçekten.Çok sağol canım içim rahatladı sözlerin.

Ben bazi yonlerden akrebe uyuyorum gitgide terazi iyidir ama kili kirk yaran bir yani oluyor kizlarinda

Siz kurmayabilirsiniz. Ama kuran ve yapan bir çok insan var ve sizin kendi değerlerinize farklı olduğu için eleştri yapıp saygı duymamanıza gerek yok. İnternette imzalanan satış sözleşmeleri artık kanunda yazıyor. İstismar, taciz gibi şeyler kanunda yazıyor internette yapılanlar yazıyor. Siz bir fal alırken satış sözleşmesi imzalıyorsunuz ve o kişi profilinde psikologum diye yazıyor. Ve siteye de güveniyırsunuz o zaman. Kesinlikle diploması vardır herhalde bu şekilde yazmasına izin vermediler ya diyorsunuz. Ki bence de öyle....

Bilgisayarcılar, grafikerler, bir çok alanında uzman psikologlar, doktorlar,vb. Meslek sahibi insanları nette buluyoruz. Onlarda bizimle konuşup muhatap oluyorlar.

Eşcinseller ne yapsın? Bir sürü gay arkadaşım var. Reel hayatlarında çıkıp bas bas bağıramıyorlar. Netten buluyor çoğu birbirini.

Sizin hayatınız bu olabilir. Ama insanların bazıları tanışmak zorunda bazıları seçim yapıyor ve tanışıyor. Bazılarımız doğru doktoru seçmk için tanışıyor ki benim iki psikologumu da netten buldum mailleştim uzun süre ikisiyle de. 4 sene görüştüm diğeri ile hala görüşüyorum.

Herneyse bunun insanların suçu olduğunu düşünmüyorum. Mağdur olduklarını düşünüyorum

Doğru olmamasını şu durumda çok isterdim ama sizin bunların arasına nasıl ve ne kadar kısa sürede bu kadar girip bu kadar bilgiye sahip olduğunuzu algılayamıyorum.

Kısa süre değil ki. 2 sene oldu binnazabla ile tanışalı. Bunların çoğunu son 8 ayda yaşadım. Ve arkamdan 5 arkadaşımı da binnazablalı yapmıştım. Bunun içinde çok kendimi kötü hissediyorum.

Hanimefendi sizin sorununuz ne ? Ciddi anlamda sorma geregi hissettim. Durduk yere satasiyorsunuz. Ben kimi yargilamisim. Kanunda ne yazdigini gayer iyi biliyorum, meslegim bu benim. Zaten meslegim oldugu icin buradan tanismayin diyorum. Ben size suclusunuz, hakkinizi aramayin mi dedim. Olayi escinsellige baglamissiniz o cok farkli bir konudur, isin icine toplum baskisi farkli boyutta girer, internet onlar icin cozum olmasa keske reelde istedikleri duzeyde yasayabilseler ama maalesef. Durduk yere yukleniyorsunuz once bir benim ne yazdigimi anlamaya calisin. Hala internetten psikolog bulmakla bir sitedeki insana guvenmek arasindaki farki anlatmaya calistigimi anlamamissiniz. Bende internetten sizin kadar arastirma yapiyorum, tas devrinde yasamiyorum merak etmeyin. Yukaridaki mesaji anlamaya calisarak okursaniz bahsettikleriniz ile somut durum arasindaki farki gorursunuz. Daha da konusmak istemiyorum, polemik yasak, ban yemeyecegim bu yuzden.

kızlar bısey solemem lazım sadece ufak bısey telwede lıght dıe bırı vardı haln varm bılmıyorum kılolu bı adam bu kısı benım kız arkdsımı tacız etmıstı buyuden anlıyorum vs dıyıp olay yuzde yuz dogrudur kızın kotu bı donemıydı ask mesk deıl farklı sorunları vardı buyuden anlıyorum demıs kızı tacız etmıs kız cok aglamıstı zamanında polıse gıdelım demıstım zaten adam davalıkmıs her yonden karakolların onunde foto ceken bı adammıs neyse amacım konu yaratmak degıl lutfen kımseye guvenmeyın ve ınanmayın lutfen ben sahıtım bu olaya da erkekler bı sekılde kendını kurtarır da bız bayanlar cabuk etkılenıyoruz nolur dıkkatlı olun

Bana değil baldankabak a yazmışsınız ama onun yazdıklarını okudum.
Vee hiç de sizin dediğiniz gibi değil durum
Gayet güzel ifade ediyor dikkat edin diye.
Netten tanışıp nasıl guvenirsiniz diyor kii mesleğim gereği daha fazla olaya şahidim diyor.
Bende aynen onun gibi düşünüyorum.

Hanımefendinin bir sorunu yok. Eşcinsellerin durumu ayrı diye kenara koydunuz. Bu çok dikkatimi çekti. Psikolog olabilirsiniz. Sizce bu yazdıklarınıza kim sinirlenebilir? İnternete güvenmek zorunda olan, internete mahkum olan bir eşcinsel sinirlenemez mi? Herkesin eşcinsel olabileceği ihtimalini unutmayın derim. İfadelerinizden gördüğüm şeyinde ayrımcılık olduğunu hissettim komple. Teşekkür ederim bunun için.

Bakin iste bu beni cok uzer. Laf olsun diye yazmiyorum gercekten cok uzer. Olayimiz escinsellik olmadigi icin bir cumle ile ifade ettim,cunku olayimizla baglantisi yok. Psikolog degilim kanun kismindan bahsettim meslegim derken, yanlislik olmasin. Hayatim boyunca hic kimseyi tercihleri ile yargilamadim, tam tersine yargilayan insanlarin hep karsisinda durdum elimden geldigince. Hic bir insani ayirt etmedim, herkese hayatimda yer verdim. Eger o cumlemden oyle anlasildiysa ozur de dilerim, konu cok farkli bir konu oldugu icin o ornegi dogru bulmadim. Demek istedigim su; Turkiyede yasiyoruz, escinselligin hala hastalik oldugunu dusunen insanlarin oldugu bir toplum burasi; bkz Kk siyasi gundem topiginde daha dun bu dedigim savunanlar vardi. Sunu soylemeye calisiyorum maalesef bu toplum kendinden farkli olan insanlari kabul edemeyen bir toplum, bu yuzden bircok insan birbirine escinsel oldugunu bile soyleyemiyor, haliyle kendileri icin rahat edecekleri hissettimlerini ozgurce yasayabilecekleri bir ortam bulamiyorlar, bu yuzden dedim ki maalesef internet bir cozum bu duruma. Ayrimcilik yapmadim umarim da yapmam, yazdiklarimi yanlis anladiginiz dusunuyorum.Iyi aksamlar.

Baldankabak, kpss ye hazırlanırken ceza hukukundan, medeni hukuka, anayasaya kadar bende baya kanun okudum ve okumak zorundayım da hala.

Bir eşcinsel nette güvenmek zorunda. İnsanların ne dediğine güvenmek zorunda. Başkalarıyla tanışırken güvenmek zorunda. Ve sadece bu durum sezgisel çalışıyor. Bir eşcinsel başkasını taciz etmiyor mu? Ailesine, çevresine anlatmakla çoğu kişi tehdit eder. Ve bilemezsin asla doğru mu söylüyor yalan mı? Ağzından aramaya başlarsın. Kriterlerin olur prensiblerin olur. Kendini korumaya ancak o şekilde alabilirsin. Birisi "slm" yazıyorsa boş tanımana gerek yok dersin. Netin şifresini çözmek zorundasındır. Çözersin sonunda sözde ama bazen takla atarsın. Hele ki bayanlar için daha kötü... Erkek çıkabilir.. Taciz edilmeler erkekler tarafından vs. Konuştuğun kişi erkek çıkabilir. Bunun için evet gerekli siteler sağlanmaya çalışıldı. Erkek çıkarsa, site de suçlu o zaman. Vs.

Şimdi, bizim yaşadıklarımız anormal olduğu için tabe... Bir insan kendine psikolog dediğinde inanabilirsin bence. Haaa ama neye göre? Bilgisine bakarsın. Konuşursun. Ne olmalı? Ne olmamalı? Değerlendirme yaparsın bunu kafanda.. Sonra karar verirsin.

İşin kötü tarafı yaşanan olayın eşcinsellerin yaşadıklarından farklı kılmanız oluyor. Aslında demeye çalıştığım aynı şeyler yaşanıyor. Gayler dolandırılıyor. Lezbiyenler istismara maruz kalıyor. Ve kaç kişi ifade edebiliyor? Neden ifade edemedikleri farklı bir konu işte.

Evden çıkamayan ankisiyet hastası, bipolar hastası, bir çok insan var. Ve bir arayış içindeler nette. İnsanın boşluğu da olabilir. İnsanlarla tanışmaya çekinen bir insanda olabilir. Aslında hepimiz insanız. Ve bence bunların olması bizim suçumuz değil. İyi niyeti kötü kullananın suçu...

Ya biz farkli seylerden bahsetmiyoruz ki. Ama sen bir seylere cok dolmussun ve bence beni hic anlamak istemiyorsun. Ben internetten tanisanlar suclu demiyorum. Keske duzen boyle olmasa diyorum. Senin benim kafamda kurdugum utopik duzen, olmasi gereken ideal maalesef yok diyorum. Kimse biriyle internetten tanistigi icin gorustugu icin suclu olmaz. Benim sadece demek istedigim hayat ipligin ucunda. Bir anlik gaflet tum hayatini etkileyecek seylere yol acabiliyor. Ben sadece guvenmemeliyiz diyorum, bunu da neden diyorum cunku gordum, cok yasaniyor, yarin bir yasayan da ben olabilirim. Ha bunun garantisi var mi, yarin gercek hayatta biriyle tanisirsin hayatin kayar, evet garantisi yok ama bilip gorduysek kendimizi en azindan birinden uzak tutabiliriz. Ha eacinsel guvenmek zorunda kaliyor diyorsun, bende diyorum ki maalesef. Maalesef duzeni de ha diyince degistiremiyoruz. O olmasi gereken ideal duzeni kuramiyoruz. Haa anksiyete demissin, bilirim, hem de cok iyi bilirim. Internetten senin yasadiklarini yasayan birilerini bulmak,duymak,gormek istersin bilirim. Ama benim bunlari bilmem anlamam internet tanisikligi ile yasanan bircok olumsuzlugu yok etmez. Bunlar var. Dedigine katiliyorum ben internetten tanismak istemem, ama b kisisi tanismak ister. Iste bunun icinde zaten ilk mesajimda dedim bunlar benim haddim degil, herkesin kisisel tercihi. Ben sadece belki mesleki hassasiyetle bir uyari da bulundum. Senin dedigin hassas durumlari da anliyorum ama dedigim gibi bunlar var olan gercekleri degistirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…