Ya biz farkli seylerden bahsetmiyoruz ki. Ama sen bir seylere cok dolmussun ve bence beni hic anlamak istemiyorsun. Ben internetten tanisanlar suclu demiyorum. Keske duzen boyle olmasa diyorum. Senin benim kafamda kurdugum utopik duzen, olmasi gereken ideal maalesef yok diyorum. Kimse biriyle internetten tanistigi icin gorustugu icin suclu olmaz. Benim sadece demek istedigim hayat ipligin ucunda. Bir anlik gaflet tum hayatini etkileyecek seylere yol acabiliyor. Ben sadece guvenmemeliyiz diyorum, bunu da neden diyorum cunku gordum, cok yasaniyor, yarin bir yasayan da ben olabilirim. Ha bunun garantisi var mi, yarin gercek hayatta biriyle tanisirsin hayatin kayar, evet garantisi yok ama bilip gorduysek kendimizi en azindan birinden uzak tutabiliriz. Ha eacinsel guvenmek zorunda kaliyor diyorsun, bende diyorum ki maalesef. Maalesef duzeni de ha diyince degistiremiyoruz. O olmasi gereken ideal duzeni kuramiyoruz. Haa anksiyete demissin, bilirim, hem de cok iyi bilirim. Internetten senin yasadiklarini yasayan birilerini bulmak,duymak,gormek istersin bilirim. Ama benim bunlari bilmem anlamam internet tanisikligi ile yasanan bircok olumsuzlugu yok etmez. Bunlar var. Dedigine katiliyorum ben internetten tanismak istemem, ama b kisisi tanismak ister. Iste bunun icinde zaten ilk mesajimda dedim bunlar benim haddim degil, herkesin kisisel tercihi. Ben sadece belki mesleki hassasiyetle bir uyari da bulundum. Senin dedigin hassas durumlari da anliyorum ama dedigim gibi bunlar var olan gercekleri degistirmiyor.
Günaydın kızlar. 50 tlm havaya gitti, üstüne bi bardak su içtim :=)
Son bir şey söyleyeceğim. Kadınlar Külübü forumunda herkes kendisinden sorumlu. Para ödemiyorsun. Burda bir insan çıkıp "psikologum veya avukatım" derse inanıp inanmamak kişinin kaanatine kalmış.
Binnazabla'da fal bakılıyor. Kişi seçiyorsun. İnternetten uzak mesafeli sözleşmeni onaylıyorsun. Para ödüyorsun. Bu paranın yüzde 40 falcıya, yüzde 60 siteye gidiyor. Ve kişi söylediği gibi çıkmıyor. Yalan Yanlış bilgileri olduğu ortaya çıkıyor. Borçlar hukukunda kişi kadar firmada suçlu olabiliyor. Taciz etmek vs. bunlar zaten kişisel durum. Ama birisi psikologum diyorsa site bu durumu bilmeli. Doğruluğundan emin olmalı. Bir şekilde hizmet veriyor. Profilinde ne yazıyorsa katıldığı sertifikalar, katılım belgesi, diploması bunları istemeli. Parasıyla fal baktırıyorsunuz. Ücretsiz değil. Ve düzgün bir şekilde hizmet almayı hak ediyoruz. Ve bu yalanlarla olmamalı. Umarım insanların neden inandıklarını anlatabilmişimdir.
Kızlar 2014 yılında falalemde falının sonunu sevgi ve ışıkla kal diye bitiren hangi falcı vardı biliyor musunuz? Kimse bu falı çıkmış bana.
Rezzan sesli bakiyor ya hayatim bir kere baktirdim o ses kaydina da suan ulasamiyorum. Dur bizim forum cozer kimmis oCanım bunu e-mail yoluyla istemişim sistemde bir adet katina falınız var demişler falcının adını yazmamışlar o zaman kime baktırdım diye düşünüyorum Tellwe harici Falsepeti Ada ve Nesibe'ye baktırdım onların ses kaydı var bu Falalem'de tek falım yazılı. Rezzan abla olabilir mi acaba?
Günaydın kızlar. 50 tlm havaya gitti, üstüne bi bardak su içtim :=)
kime verdin o parayı?
Kim bu canim ya? Ayip artik hic is etigi yok bu piyasada. Halbuki bu isten para kazaniyorsun kardesim biraz meslek etigin olsun. 50 de az degil. Herkes kolay para kazanma derdinde. Biz kimsenin hakki gecmesin diye neler yapiyoruz milletin umrunda degil.
Kızlar tellwe'de arzubaci diye biri. çok övülmüş bir sürü bakım yapmış. 50 tl pahalı ya bi de o kadar övgü alınca dedim iyidir herhalde risk alayım. hay kafama tüküreyim. Falla alakası yok. İsterseniz kopyalayayım buraya. Bildiğiniz kuantum olumlama yapmış. Ulan kitap okumak istesem 50 tl den daha ucuz olumlama kitapları. Psikolog desen özel hastanede 60 tl. Onları duymak için doktora giderim. Falcıyım diyorsan falcılık yap. Çok sinirliyim be.
Ayyy canım Eylem zannettim.....Günaydın kızlar. 50 tlm havaya gitti, üstüne bi bardak su içtim :=)
Ayyy canım Eylem zannettim.....
İşte benim gibi kobaylar deniyo, yanılıyor. Bizden sonrakilere miras bırakıyoruz deneyimlerimizi :)))Hadi be. Hayatim tellwede atacaksan cok sıkısınca 5 lik aticaksin. Cunku tellwede falci yok. Olanlarda zaten ismen belli. Bu forumda adi gecmeyenlere atmamak lazim galiba cunku onlarin duvarlarinda yazanlar bence yanlis. Uzuldum ya 50 lira az degil iade iste verirse kredini kriz geldikce harcarsin.
Bana Eylem deme o daha beter cinlendiriyor beni
Ya bakmasın. Çok kızdım ona. İlk gün 10da bakacağım dedi. tamam dedim. Akşam oldu telefonu kapalı. Gece 12'de açtı. Tekrar yazdım. Rhatsızlanmış. Üzüldüm çok. sonra bakarsınız dedim. Yarın gün içi bakarım dedi. ertesi gün yazdım akşam 10da dedi. Akşam yazdı. tam fala bakıyordu birden kayboldu. Falın ortasında gitti yani. Gece yazıcam yazdı. Sabah canınız sağolsun, bakmayacaksınız bana sanırım dedim. Cevap bile vermedi. Beni utandırır mı bu saatten sonra hiç sanmıyorum.Hâlâ mı bakmadıne diyeyim inşallah bakar kız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?