Binnaz Abla

Son bir şey söyleyeceğim. Kadınlar Külübü forumunda herkes kendisinden sorumlu. Para ödemiyorsun. Burda bir insan çıkıp "psikologum veya avukatım" derse inanıp inanmamak kişinin kaanatine kalmış.

Binnazabla'da fal bakılıyor. Kişi seçiyorsun. İnternetten uzak mesafeli sözleşmeni onaylıyorsun. Para ödüyorsun. Bu paranın yüzde 40 falcıya, yüzde 60 siteye gidiyor. Ve kişi söylediği gibi çıkmıyor. Yalan Yanlış bilgileri olduğu ortaya çıkıyor. Borçlar hukukunda kişi kadar firmada suçlu olabiliyor. Taciz etmek vs. bunlar zaten kişisel durum. Ama birisi psikologum diyorsa site bu durumu bilmeli. Doğruluğundan emin olmalı. Bir şekilde hizmet veriyor. Profilinde ne yazıyorsa katıldığı sertifikalar, katılım belgesi, diploması bunları istemeli. Parasıyla fal baktırıyorsunuz. Ücretsiz değil. Ve düzgün bir şekilde hizmet almayı hak ediyoruz. Ve bu yalanlarla olmamalı. Umarım insanların neden inandıklarını anlatabilmişimdir.

Yok ben baska seyler soyluyorum. Yalan dolan olmali, insanlar da yalana dolana kanmali. Suan uzuldum o kadar uzun uzun yazdim, siz benim ne demeye calistigimi anlamaya bile calismamissiniz. Artik yazismaya da gerek yok.

Kızlar 2014 yılında falalemde falının sonunu sevgi ve ışıkla kal diye bitiren hangi falcı vardı biliyor musunuz? Kimse bu falı çıkmış bana.

Kızlar 2014 yılında falalemde falının sonunu sevgi ve ışıkla kal diye bitiren hangi falcı vardı biliyor musunuz? Kimse bu falı çıkmış bana.

Kim oldugu yazmiyor mu hayatim allah allah cok da tanidik geldi sonu ama ben falalemde 2014'te hic baktirmadim galiba.

Canım bunu e-mail yoluyla istemişim sistemde bir adet katina falınız var demişler falcının adını yazmamışlar o zaman kime baktırdım diye düşünüyorum Tellwe harici Falsepeti Ada ve Nesibe'ye baktırdım onların ses kaydı var bu Falalem'de tek falım yazılı. Rezzan abla olabilir mi acaba?

Rezzan sesli bakiyor ya hayatim bir kere baktirdim o ses kaydina da suan ulasamiyorum. Dur bizim forum cozer kimmis o

Günaydın kızlar. 50 tlm havaya gitti, üstüne bi bardak su içtim :=)

Kim bu canim ya? Ayip artik hic is etigi yok bu piyasada. Halbuki bu isten para kazaniyorsun kardesim biraz meslek etigin olsun. 50 de az degil. Herkes kolay para kazanma derdinde. Biz kimsenin hakki gecmesin diye neler yapiyoruz milletin umrunda degil.

Son düzenleme:
kime verdin o parayı?

Kızlar tellwe'de arzubaci diye biri. çok övülmüş bir sürü bakım yapmış. 50 tl pahalı ya bi de o kadar övgü alınca dedim iyidir herhalde risk alayım. hay kafama tüküreyim. Falla alakası yok. İsterseniz kopyalayayım buraya. Bildiğiniz kuantum olumlama yapmış. Ulan kitap okumak istesem 50 tl den daha ucuz olumlama kitapları. Psikolog desen özel hastanede 60 tl. Onları duymak için doktora giderim. Falcıyım diyorsan falcılık yap. Çok sinirliyim be.

Hadi be. Hayatim tellwede atacaksan cok sıkısınca 5 lik aticaksin. Cunku tellwede falci yok. Olanlarda zaten ismen belli. Bu forumda adi gecmeyenlere atmamak lazim galiba cunku onlarin duvarlarinda yazanlar bence yanlis. Uzuldum ya 50 lira az degil iade iste verirse kredini kriz geldikce harcarsin.

İşte benim gibi kobaylar deniyo, yanılıyor. Bizden sonrakilere miras bırakıyoruz deneyimlerimizi :)))

Hâlâ mı bakmadı ne diyeyim inşallah bakar kız...
Ya bakmasın. Çok kızdım ona. İlk gün 10da bakacağım dedi. tamam dedim. Akşam oldu telefonu kapalı. Gece 12'de açtı. Tekrar yazdım. Rhatsızlanmış. Üzüldüm çok. sonra bakarsınız dedim. Yarın gün içi bakarım dedi. ertesi gün yazdım akşam 10da dedi. Akşam yazdı. tam fala bakıyordu birden kayboldu. Falın ortasında gitti yani. Gece yazıcam yazdı. Sabah canınız sağolsun, bakmayacaksınız bana sanırım dedim. Cevap bile vermedi. Beni utandırır mı bu saatten sonra hiç sanmıyorum.

_Makaron_ Utanacak bir durum yok canım. Bakması lazım hayrına yapmıyor. Yogunlasinca işin içinden cikamiyorlar çünkü yüzyüze bakan insan bunlar telde olunca karışıyor randevular.
Ama vazgeçme canım hatirlat kendini.
Vee tel işine girme bir daha

ben bı falcıyı sormak ıstıyorum bılen var mı dıye bakırkoydeymıs balıkcılar carsısının orda erkek gozlerının ıcıne kısının bakarak bakıyormus arkdsm soledı gıdıcez ama adını vs bılmıyorum bılen varmı bu kısıyı ya da baktıran pek detay veremedım k bakmayın cok bısey bılmıyorum cunku bılen varsa cıktı mı cıkmadı mı dıye ya da genel bılgı verebılır mı? harf soluyormus sora o adı buluyormus

Yok insansa o affettirir kendini. 50 tl daha çöpe gider en fazla ama ina mutluluk vermez o para. Falin ortasinda insan birakir mi? Hadi biraktin bi aciklama yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…