Enfal mi?ben bı falcıyı sormak ıstıyorum bılen var mı dıye bakırkoydeymıs balıkcılar carsısının orda erkek gozlerının ıcıne kısının bakarak bakıyormus arkdsm soledı gıdıcez ama adını vs bılmıyorum bılen varmı bu kısıyı ya da baktıran pek detay veremedım k bakmayın cok bısey bılmıyorum cunku bılen varsa cıktı mı cıkmadı mı dıye ya da genel bılgı verebılır mı? harf soluyormus sora o adı buluyormus
valla canım adını da bılmıyorum ama erkekmıs arkds soledı gozlerının ıcıne bakıyor soru sordutmuyor dedı dıkkatı dagılıyormus e dedım tlf nolarını ver yok dıyo enerjı dagılmasın dıyemı neymıs anlamadım bende ya enfal erkek mı?Enfal mi?
_Makaron_ Utanacak bir durum yok canım. Bakması lazım hayrına yapmıyor. Yogunlasinca işin içinden cikamiyorlar çünkü yüzyüze bakan insan bunlar telde olunca karışıyor randevular.
Ama vazgeçme canım hatirlat kendini.
Vee tel işine girme bir daha
Ya birazcik bana bakti. Azicik o soylediklerinden kadib biliyo diyebilirim gayet net. Ama bisey anlamadim ki bir kac cumle soyledi gittiNefs Eylem sende nasıldı, iyi miydi?
Bakirkoy'de bir kisiye baktirdim. Adi Enfal. Güya kahve ve tarot bakti ama fincana felan bakmiyor suratima bakti. Eski sevgilimin de fotosunu istedi onun da fotosuna bakıp yorum yaptıvalla canım adını da bılmıyorum ama erkekmıs arkds soledı gozlerının ıcıne bakıyor soru sordutmuyor dedı dıkkatı dagılıyormus e dedım tlf nolarını ver yok dıyo enerjı dagılmasın dıyemı neymıs anlamadım bende ya enfal erkek mı?
Nefs Eylem sende nasıldı, iyi miydi?
Ya birazcik bana bakti. Azicik o soylediklerinden kadib biliyo diyebilirim gayet net. Ama bisey anlamadim ki bir kac cumle soyledi gitti
Ya birazcik bana bakti. Azicik o soylediklerinden kadib biliyo diyebilirim gayet net. Ama bisey anlamadim ki bir kac cumle soyledi gitti
Yaaa kuzumm iyiydi ben agzimi bile acmadim.
O anlattı falan..
Daha çıkan bir şey yokk bende.
Zaten benim aylardır baktırdığım fallardan da farkı yoktu.
Ben de bi problem var galiba kim baktiysa aynı senaryo ama olan bişey yokk nasıl iştir anlamadım.
İstanbul topiği yıkılıyor millete dedikleri çat çat çıktı bende tık yok.
Ama ben bu kadar popüler olmadan baktırdım.
İkinci Didem vakası gibi olmuş.
Randevular karman çorman.
Benazir şu anda o durumu yaşıyor.
Açıkçası farklı bir şey duyarım diye baktırdım. Dediğim gibi aynı şeyleri duydum.
kesinlikle evet. serkan tek benim önceki fallarımın soru-cevap kısımlarından bire bir kopya çekmiş.Kızlar sekan tekin falını okurken daha önce başkasının baktığı bi falı okuyomuş gibi hissettim aynı kelimeler aynı şeylerdi sanki ama kontrol etmeye üşendim belki bana öyle gelmiştir diye. bunu yaşayan var mı başka?
Kiz o kadar bakamadi ki. Sinavimi söyledi eski erkek arkadasim icin 8 gun ya da 8 hafta sonra arayacagini söyledi. Kesildi orada :) sinavimi bildi ordan fal bakabildigine kanaat getirdim hahahahN e kadar süre yazıştınız canım peki, ya tekrar ulaşmayı denesene,anda ve geçmişte iyi miydi ve bir de şey gelecek konusunda olabiliritesi yüksek diğer falcılarla aynı mıydı dedikleri?
Kiz o kadar bakamadi ki. Sinavimi söyledi eski erkek arkadasim icin 8 gun ya da 8 hafta sonra arayacagini söyledi. Kesildi orada :) sinavimi bildi ordan fal bakabildigine kanaat getirdim hahahah
Yazmadi ki; bana parasini odemeden evvel duyamadigimi, yazabilir mi felan durumu anlatmistim. Yazarim dedi. Ama fal bakacakken birisi var mi anlatayim dedi. Ben de ses kaydi atin dedim. I da ses kaydi atti whatsappdan. Arkadasim dinleyip seri yazdi bana. Falciya bi zahmet olmadi yani. Diyelim zahmet verdim. Bakmiycam iade edicem desin. Yazdigima cevap bile vermedi. Cok bozuldum.
:) çok iyi etmişsin , belki haklı bi sebebi olabilir onun da bana da 10 demişti sapmadıAy simdi yeniden yazdim eylem'e bilmeden bi kusur mu isledim dedim. Yok kuzummm dedi donucem 10 dakkaya dedi. Utandircak beni galiba ehehehe
Canım nasıldı?:) çok iyi etmişsin , belki haklı bi sebebi olabilir onun da bana da 10 demişti sapmadı
iyiydi.Canım nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?