Binnaz Abla

Enfal mi?

Kızlar sekan tekin falını okurken daha önce başkasının baktığı bi falı okuyomuş gibi hissettim aynı kelimeler aynı şeylerdi sanki ama kontrol etmeye üşendim belki bana öyle gelmiştir diye. bunu yaşayan var mı başka?

Nefs Eylem sende nasıldı, iyi miydi?

Bakirkoy'de bir kisiye baktirdim. Adi Enfal. Güya kahve ve tarot bakti ama fincana felan bakmiyor suratima bakti. Eski sevgilimin de fotosunu istedi onun da fotosuna bakıp yorum yaptı

Nefs Eylem sende nasıldı, iyi miydi?

Yaaa kuzumm iyiydi ben agzimi bile acmadim.
O anlattı falan..
Daha çıkan bir şey yokk bende.
Zaten benim aylardır baktırdığım fallardan da farkı yoktu.
Ben de bi problem var galiba kim baktiysa aynı senaryo ama olan bişey yokk nasıl iştir anlamadım.
İstanbul topiği yıkılıyor millete dedikleri çat çat çıktı bende tık yok.
Ama ben bu kadar popüler olmadan baktırdım.
İkinci Didem vakası gibi olmuş.
Randevular karman çorman.
Benazir şu anda o durumu yaşıyor.
Açıkçası farklı bir şey duyarım diye baktırdım. Dediğim gibi aynı şeyleri duydum.

Ya birazcik bana bakti. Azicik o soylediklerinden kadib biliyo diyebilirim gayet net. Ama bisey anlamadim ki bir kac cumle soyledi gitti

N e kadar süre yazıştınız canım peki, ya tekrar ulaşmayı denesene,anda ve geçmişte iyi miydi ve bir de şey gelecek konusunda olabiliritesi yüksek diğer falcılarla aynı mıydı dedikleri?

Ya birazcik bana bakti. Azicik o soylediklerinden kadib biliyo diyebilirim gayet net. Ama bisey anlamadim ki bir kac cumle soyledi gitti

Aaaa azıcık mı baktı ben hiç bakmadan gitti zannettim.
Canım şöyle bir şey yapsa sana ses kaydı gondersin çok seri anlatıyor çünkü.
Kardeşlerin yada güvendiğin biri sana anlatsa. Acaba yazmak mı zor geldi.
Yaaa üzülüyorum çünkü ben verdim nosunu

Ya ben de baktırdım aslında ama biraz süre geçmesini istedim, olmsuzu da söylüyor mu sana söyledi mi? evet ben de konuşmadan o anlattı ve hemen hemen her şey isabetliydi diyebilirim ve diğerleri ile aynı senaryo tarihlere kadar aynı diyim. ama işte senin durumunu mesela pembişe mi bağladı, yoksa çat çat söyledi mi?

kesinlikle evet. serkan tek benim önceki fallarımın soru-cevap kısımlarından bire bir kopya çekmiş.

N e kadar süre yazıştınız canım peki, ya tekrar ulaşmayı denesene,anda ve geçmişte iyi miydi ve bir de şey gelecek konusunda olabiliritesi yüksek diğer falcılarla aynı mıydı dedikleri?
Kiz o kadar bakamadi ki. Sinavimi söyledi eski erkek arkadasim icin 8 gun ya da 8 hafta sonra arayacagini söyledi. Kesildi orada :) sinavimi bildi ordan fal bakabildigine kanaat getirdim hahahah

Kiz o kadar bakamadi ki. Sinavimi söyledi eski erkek arkadasim icin 8 gun ya da 8 hafta sonra arayacagini söyledi. Kesildi orada :) sinavimi bildi ordan fal bakabildigine kanaat getirdim hahahah

:))) iyi falcı kriterin sınavını tahmin etmesi , ya benim çok iyiydi ama ses kaydı yapaydım iyiydi :/

Yazmadi ki; bana parasini odemeden evvel duyamadigimi, yazabilir mi felan durumu anlatmistim. Yazarim dedi. Ama fal bakacakken birisi var mi anlatayim dedi. Ben de ses kaydi atin dedim. I da ses kaydi atti whatsappdan. Arkadasim dinleyip seri yazdi bana. Falciya bi zahmet olmadi yani. Diyelim zahmet verdim. Bakmiycam iade edicem desin. Yazdigima cevap bile vermedi. Cok bozuldum.

Nahoş olmuş çok , istisnai bi durum sonuçta çok fazla zahnet etmeyecekti yazcağı süre bi 15 bilemedin 20 dk olacaktı.Bozulman çok normal ama hakkını alman lazım , 1 dk ses kaydı ne be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…