ciddi misin? ben de diyorum bu cümleleri hatırlıyorum ben daha önce söylendi... online fal bitti benim için şuan tamamen yazık o kadar döktüğüm paralarakesinlikle evet. serkan tek benim önceki fallarımın soru-cevap kısımlarından bire bir kopya çekmiş.
ciddi misin? ben de diyorum bu cümleleri hatırlıyorum ben daha önce söylendi... online fal bitti benim için şuan tamamen yazık o kadar döktüğüm paralara
Ya ben de baktırdım aslında ama biraz süre geçmesini istedim, olmsuzu da söylüyor mu sana söyledi mi? evet ben de konuşmadan o anlattı ve hemen hemen her şey isabetliydi diyebilirim ve diğerleri ile aynı senaryo tarihlere kadar aynı diyim. ama işte senin durumunu mesela pembişe mi bağladı, yoksa çat çat söyledi mi?
Şimdi tekrar okudum kontrol ettim hepsini bana da kahinvangayla söyledikleri aynı. Şekerimleri çıkar hanfendi koy resmen aynı şeylerSerkan tek ile falci sema ayni kisi diye muhabbet dondu gecen hafta.
Ay simdi yeniden yazdim eylem'e bilmeden bi kusur mu isledim dedim. Yok kuzummm dedi donucem 10 dakkaya dedi. Utandircak beni galiba ehehehe
Laaynnnn noluyo kizlar ya :))) Eylem 1 saat oldu yine bakmadi, telefonu kapalı. Shalevisrael'de de falim vardi. 50 tl lik fal yani. Geri çevirmiş şimdi. Faliniza bakamiycam beni tercih ettiginiz için teşekkürler demiş. Noluyo yaaa))
Laaynnnn noluyo kizlar ya :))) Eylem 1 saat oldu yine bakmadi, telefonu kapalı. Shalevisrael'de de falim vardi. 50 tl lik fal yani. Geri çevirmiş şimdi. Faliniza bakamiycam beni tercih ettiginiz için teşekkürler demiş. Noluyo yaaa))
Araya kaynamıştır :) ya karşıdakini tanıdığın ve hissettiğin kadarıyla söylediklerinin makul olup olmadığını hissedersin canım zaten yok benim de pembiş değildi. çok ilginç soru sormadan anlatması değil mi?Bakkk sennn ne zaman baktırdın kizz.
Hiç de belli etmedin.
Yokkk kizzz ne pembesi çat çat dedii kii yokk sizin bir sonunuz yokk.
O da üzüldü duruma ve daha çok karsinin durumuna benim halime falan.
Tabii ben beni biliyorum da benimkini bilemiyorum doğru mu o dedikleri.
Kısacası pembe tablo cizmedi.
Beni niye dolandirmak istemedi oraya takildim :))))
yorumlarından okumuştum zaten, biri dava mı ne açmış açacakmış .Duruhanece yok ya o olsaydı ordan onu dene diyebilirdim, paragöz de değil işi bilen biri. bak Eslina yı da deneyebilirsin
Araya kaynamıştır :) ya karşıdakini tanıdığın ve hissettiğin kadarıyla söylediklerinin makul olup olmadığını hissedersin canım zaten yok benim de pembiş değildi. çok ilginç soru sormadan anlatması değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?