Binnaz Abla

kesinlikle evet. serkan tek benim önceki fallarımın soru-cevap kısımlarından bire bir kopya çekmiş.
ciddi misin? ben de diyorum bu cümleleri hatırlıyorum ben daha önce söylendi... online fal bitti benim için şuan tamamen yazık o kadar döktüğüm paralara

Arkadaşlar selena ya su fali gonderdim. 31.sıradayım. Kaç gün sürer bakması

Bakkk sennn ne zaman baktırdın kizz.
Hiç de belli etmedin.
Yokkk kizzz ne pembesi çat çat dedii kii yokk sizin bir sonunuz yokk.
O da üzüldü duruma ve daha çok karsinin durumuna benim halime falan.
Tabii ben beni biliyorum da benimkini bilemiyorum doğru mu o dedikleri.
Kısacası pembe tablo cizmedi.

Ay simdi yeniden yazdim eylem'e bilmeden bi kusur mu isledim dedim. Yok kuzummm dedi donucem 10 dakkaya dedi. Utandircak beni galiba ehehehe

Ayyy heyecan ile bekliyorum offf bee inşallah bu sefer tam bakar

Laaynnnn noluyo kizlar ya :))) Eylem 1 saat oldu yine bakmadi, telefonu kapalı. Shalevisrael'de de falim vardi. 50 tl lik fal yani. Geri çevirmiş şimdi. Faliniza bakamiycam beni tercih ettiginiz için teşekkürler demiş. Noluyo yaaa))

SAKIN SHALEVİSRAEL İsabet olmuş, ben baktırmadım hiç ama dolandırmaya çalışıp, vefke bağlamaya yönlendiren biri olduğunu duymuştum

Yapmaaa canım azcık durr Atma artık...

Araya kaynamıştır :) ya karşıdakini tanıdığın ve hissettiğin kadarıyla söylediklerinin makul olup olmadığını hissedersin canım zaten yok benim de pembiş değildi. çok ilginç soru sormadan anlatması değil mi?

yorumlarından okumuştum zaten, biri dava mı ne açmış açacakmış .Duruhanece yok ya o olsaydı ordan onu dene diyebilirdim, paragöz de değil işi bilen biri. bak Eslina yı da deneyebilirsin

Kiz eslina ya atmistim cok bekletti günler oldu. Ben de ondan çekip shalevisrael e atayım dedim. Eslina nin intikamını aldi herhalde :)) ya da arzubaci yi karaladim burda ondan tirsmistir

yorumlarından okumuştum zaten, biri dava mı ne açmış açacakmış .Duruhanece yok ya o olsaydı ordan onu dene diyebilirdim, paragöz de değil işi bilen biri. bak Eslina yı da deneyebilirsin

Denedin mi kiz eslinayi ? Ne cok atiyorsunuz vallahi yetisemedim Bu arada su fal kutusuna hergun ucrrtsiz bir fal yolluyorum promosyon kiz bugun baktigi bir isabetli oha dedim kim bakti bu fala ogrenebiliyor muyum dedim ogrenemedim. Eger robotsa hayallerim yikilir vallahi

Kiz eslina ya atmistim cok bekletti günler oldu. Ben de ondan çekip shalevisrael e atayım dedim. Eslina nin intikamını aldi herhalde :)) ya da arzubaci yi karaladim burda ondan tirsmistir

Hissediyorum canım hissetmez miyim..
Ben onun her halini hissederdim önceden de.
Evetttt canım eğer o bilmese acmasa konuyu ben de bişey demeden kapatacaktim teli.
Ama bilince devamı geldi falın. 45 dk idi.
Zaman verdi mi sana bana ikili vakitte seni arayacak dedi.
Bekliyorum bakalım arayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…