Denedin mi kiz eslinayi ? Ne cok atiyorsunuz vallahi yetisemedimBu arada su fal kutusuna hergun ucrrtsiz bir fal yolluyorum promosyon kiz bugun baktigi bir isabetli oha dedim kim bakti bu fala ogrenebiliyor muyum dedim ogrenemedim. Eger robotsa hayallerim yikilir vallahi
Verdi verdi, diğerleri ile aynı şeyi ve tarihi söylediHissediyorum canım hissetmez miyim..
Ben onun her halini hissederdim önceden de.
Evetttt canım eğer o bilmese acmasa konuyu ben de bişey demeden kapatacaktim teli.
Ama bilince devamı geldi falın. 45 dk idi.
Zaman verdi mi sana bana iki bir vakitte seni arayacak dedi.
Bekliyorum bakalımarayacak mı?
Boğa canımVerdi verdi, diğerleri ile aynı şeyi ve tarihi söylediseninkinin burcu neydi ordan bi akıl yürütelim
Shahaha hic bu yonden bakmamistim dogru robot cagindayiz, hadi insallah o zamanUnutuyorum kız , Mesela açtım tellweyi hisleri de, eyiferi de denemişim , hatta ruh sendromu diye birini de ama çok güldüm ruhumda çiçek açtı sendrom yerine, eSLİNa enerji alanına girip mirip bişiler bakıyo sanki daha çok fal gibi değil de ay ne bileyim.
Robotsa bile hisli bi robotmuş boşver, insan olup hislerini bırak , hinliklerinden illallah ettirenlerdense .. hazır robot da çağındayız ufaktan robot fallara geçiş yapmış oluruz
Boğa canım
Ben de Balık
Baldan falkutusunu cebe mi indirdin?
Mikemmel ikiliBoğa canım
Ben de Balık
Shahaha hic bu yonden bakmamistim dogru robot cagindayiz, hadi insallah o zaman
Bu arada bana hislernenerji demegerci dedin mi bilmiyorum ama caktirma sovesim geldi Bu kadin tam 3 falimi geri cevirdi, cinnet gecirdim. Kime bakiyor ben anlamadim. Yazin attim canim iskambilde cikmaz bu sordugun gayfe yolla dedi okkkeey dedim attim kahve. Canim kahvede soruna dair hicbisey cikmamis odaklanarak ic tekrar yolla dedi. Kiz bacimbdedim olumsuz benim icin hic sorun degil lutfen bak ama ben korktum ikdiir iade edion dedim, yok kiz dedi cikmamis seye cikmis diyemem kotu bisey gormedim dedi. Ben sinir oldum bi daha icip atmadim. Aylar aonra tekrar iskambil attim yine basa sardik ablacim iskambilde cikmaz gayfe at dedi, bende duvarina saydim azcik onu da sildi
Mikemmel ikili
yorumlarda çok uygun çift diye geçer de balığın aşırı aşırı duygusallığı, melankoliye yakın karamsarlıkları bazen , Boğa için anlaması zor bi durum olabiliyomuş.Mikemmel ikili
Sanırım İskambile alerjisi var, tutuyo kendini,zira ben de önce ilk iskambil attım , sonra kahve oldu. kahveyi atttığım için beni tebrik etti,çünkü daha detaylı yorum yapıyomuş, e madem öyle İskambili neden kapatmıyor diye akıllara deli sorular geliyo.
Ben bunda şekil çıkmamış, tekrar yap gönder diyene tekrar atmış biri olarak falcıların bu küüçükkk ( ?) kaprislerine takılmıyorum . Star olmak kolay değil. bizim de Hislerimiz enerji olaydı ben , fal profilime güller döktürürdüm yönetim tarafından
Git kizO benim yollarima guller dokecek ben fal atmasam sen fal atmasan nasil kazanir falcilar enerni ile bunca parayi. Enerji karin doyurmaz anacim, karni doyuran bi Kk kadinlariyiz. Ay butun emeklerini iki dk harcadim insanlarin Bu arada daha da ilginci gecen gun hislerenerji gayfe falini kapatip sadece iskambili acti
yorumlarda çok uygun çift diye geçer de balığın aşırı aşırı duygusallığı, melankoliye yakın karamsarlıkları bazen , Boğa için anlaması zor bi durum olabiliyomuş.
Ay burcunun yükselen ve güneşten çok, duygusal konularda daha etkili olduğunu öğrendim son zamanlarda
Kuzumm istanbul topigine yazsana bide onlar belki bilir.kızlar az once de yazmıstım benazir saolsun yardımcı olmaya calısıyor ama bı kez daha yazayım arkdsla bı falcıya gıdıcez bakırkoyde balıkcılar carsısının ordaymıs kahve falı bakıyor ve gozlerının ıcıne bakarak bakıyormus 30 tl mıs erkek bı falcı uzun boylu bıraz uzun saclıymıs zayıf bırıymıs ama adamın adını bılmıyor arkdsım onun da yakını bakmıs cafe adı tlf vs bılmıyormus bu bılgılerle bı falcıya gıden varmı? bosa da param gıtsın ıstemıyorum ark goturcek cunku bu bılgılere benzer bı falcıya gıttınız mı?
Kizz ben hiç karamsar değilim ama çok duygusalim ota çöpe ağlarım.
Ben yanmasam, sen yanmasan , Biz yanmasa .. Nasıl çıkar bu karanlıklar aydınlığa
FAL VE FALCI bulma kurumu- Falkur
Enerjisinin yönünü çevirmek istemiş o vakit. Baldankız sen de gitme be, hepinizi ayrı bi seviyorum da espri sinerjimiz senle iyi, yine burca bağlıyım yükselenden ikizler torpidosu
Ahahah gitmem kiz nereye gitcem, gidecek yerim mi var fal atacak param mi var, beni yalniz sizler anlarr, sizeee ihtiyaciiim vaaarrrDon dolas kurkcu dukkanina gebeyiz hayatim
Karamsarlıktan kasıt bence ,aşırı duygusallığın ve çoğu zaman bu dünyaya ait olmama hissinin uyandırdığı idrak. hani dünyanın insanların tüm arka bahçelerini görür ,hissedersin ya üzülürsün ve hep daha iyimserlikle bakıp, daha iyi bir dünya hayali kurarsın ve çarpınca her şey yüzüne yüzüne kaçarsın en derinine işte öyle bir şey bence .
Karışık oldu biraz farkındayım ama yüksek duygusal zekalı insanların , empatiyle yoğrulmuş insanların hissettiği kaçınılmaz duygular bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?