Bingo canım karışık da olmadı tam aynen dediğin gibi biriyimm.
o psikolog değil şizofren miymiş?Emre dinçten uzak dur. Emre bana öyle yaklaşamadı yaklaşmaya çalıştı ama yaklaşamadı. Yemeği o ısmarladı. Borç para falan da o istemedi. Topu tıpu 2 kez gördüm zaten. Ama bir daha görmem. Söylediği bazı şeyler çıkmadı değil çıktı bende. Yüz yüze bana fal baktı ve benim için önenli bir insanın yurtdışına çıkacağını söyledi. Ve evet çıktı. Bu pek tahmin edebilecek bir şey değil bence. Neyse....
Benna almış onu binnaz ablaya. Ama emre dışında o akraba grubunu bana söyleyen başka bir falcı daha var. Onun ismini vermek istemiyorum çünkü bende söylediği herşey çıktı. Karşılıklı olarak güvenimiz olduğunu düşünüyorum onunla. Hüma hanım kart danıştığı kişinin o olduğunu ordan biliyorum.
Şarkıları modifiye yaparız, falcılara caka satarız.
Onlar da kimmiş ayol, biz bile daha iyi bakarız
Sen şimdi gidiyorsun ya, tüm yazılı fallar hep sana benzeyecek Milena
Aferin bana yüssçünkü ben de biyleyim . sence nasılım , beni beğeniyor musun Nefs
bana ölüm büyüsü ailene yapılmış geleyim bozayım diyen adamkızlar bısey solemem lazım sadece ufak bısey telwede lıght dıe bırı vardı haln varm bılmıyorum kılolu bı adam bu kısı benım kız arkdsımı tacız etmıstı buyuden anlıyorum vs dıyıp olay yuzde yuz dogrudur kızın kotu bı donemıydı ask mesk deıl farklı sorunları vardı buyuden anlıyorum demıs kızı tacız etmıs kız cok aglamıstı zamanında polıse gıdelım demıstım zaten adam davalıkmıs her yonden karakolların onunde foto ceken bı adammıs neyse amacım konu yaratmak degıl lutfen kımseye guvenmeyın ve ınanmayın lutfen ben sahıtım bu olaya da erkekler bı sekılde kendını kurtarır da bız bayanlar cabuk etkılenıyoruz nolur dıkkatlı olun
o psikolog değil şizofren miymiş?
bu iyi bir teşhis olduu.
Seni ruhum ikizim ilan ediyorum atartimGecen ayni espriyi baska sehre tasinan arkadasima yaptim boyk dedi Sizzz ne annnarsiniz espriden bayim dedim bay degildi ama olsundu
Atart
Niiii boga mi
Kizlar kendimi sömürtturmek istiyorum. Tellwe de bana saglam falci bulun :)))
behappy denedin mi bacım?Kizlar kendimi sömürtturmek istiyorum. Tellwe de bana saglam falci bulun :)))
Bağıımmmm bağaarkkar mısınız : Siz ucuz kadınları seversiniz, onların yanında kendinizi pahalı görmek gibi aptalcalca bir düşünceniz vardır çünkü.
Ruhum ruhunu kabul etti Baldan
Bir dönem kalbim yokmuş gibi davrandım. Ama o hep vardı, kalbim takma değil.
gel bana sarıl kuzucum. aynı dertten muzdaribizBazen kendimi korumak icin sevimli bir kirpi gibi davraniyorum ama dikenlerin en cok bana batiyor.
Ay inanamadim, bunu yazmana. Ben o yazida kendimi bulurum hatta gecen gun instagrama koymustum altina geyik yaptilar hoyt dedim ben yazsam bu kadar baldankabagi anlatmazdi diye
Bana o ayrildigim sumukluyu getirin. Acik adres vereyim, yakalayin getirin.Bence sana Mazlumu getirelim filmdeki gibi döv döv rahatla, sömürgeye haayırrr :)
Yok denemedim beni de happy edecekse denerimbehappy denedin mi bacım?
ben beğendim bir dene bakalımYok denemedim beni de happy edecekse denerimbakayim kimmiş
Bana iade veren niye olmuyor. Ne deyip de iade istiyorsun? Bi de bu behappy durumlari iyi biliyor mu?ben beğendim bir dene bakalımbirkaç tane iade aldım da ona fal attım .D .D.D . D.D . D: D :xgcfh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?