Binnaz Abla

Bana iade veren niye olmuyor. Ne deyip de iade istiyorsun? Bi de bu behappy durumlari iyi biliyor mu?
ben istemiyorum yaa öyle fallar var ya falcılar 2 satır fal yorumu atarsa,ben de 1 yıldız veriyorum oylamamı düşürdün diye iade ediyoorlar. yeri geliyor sorularıma bile cevap yok. soru soruyorum genel yorum! oldu mu şimdi? insalığa sığar nı _Makaron_ , sığar mı MissCherryBlossom sığar mı Baldankabak ? şimdilik ruh halimi bakalım beklemedeyiz. buraya üye olmayan bi arkadşaım tavsiye etmişti tespitleri iyi diye. bi dene canım :)))

Baldan biz biraz daha böyle gidersek Fal topiğinden '' Atart ve Baldan ile mehtaplı gecelerde şiir keyfi'' ne ince ince naif naif geçiş yapacağız efennim. Yine bir gülnihaal aldı buu gönlümüüü :))))))

"Sen; Senden önceki herkesin toplamı, senden sonraki herkesin bir parçasısın! Eksik ve eşsizsin.. Gülümse..."

Kiz arap baci cikiyor mu

Bana o ayrildigim sumukluyu getirin. Acik adres vereyim, yakalayin getirin.

Sümüklerini siler, bir güzel aklar paklar, adam gibi geydirip kuşatıp getiririz Benazir ayıp ettin, annesini de bi tetikçiye havale ederiz içerideki adamlarımızdan

Ayyy negzel az da arkasi yarin modundan cikar, siir dinletisine doneriz fena mi iste surda aylardir yillardir arkasi yarin kusagi gibi bekle babam bekle bekliyoruz, ne gelen var ne giden. Belki siirlerle cagiririz beyaz atli prensleri

Facebook hesabina gecen gun bi foto eklemiş. Annesi yorum yapmış; " karsindaki kim sen bana onu söyle :) "yazmis. Bizim sumuklu de emin ol erkek var yazmış. Ohaaaa anneye bak. Facebook hesabi açmış oglunu takip ediyor. Bu kaynana benim başımı yermis zaten :))

Beğendin mi kığğğzzz ruhum ikizim
Valla beni cok guzel tarif etmis, dogru durust sevilen gerisini anlamadim bizim kiz karisik yazmis ama neticeyi sordum guzelmis o yuzden cikmasini istiyorum bu arada bir yolculuk demis karai tarafa galiba ama ben gitcem bence bilmis. My oscar goes toooo arap baci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…