Fal işte ya belli olmuyor hakikaten,bende mesela iki kez baktırdım kirazeye ama yok yani zamanı dolan şeyler oldu ve bilemedi.Hattâ simdi düş7nüyorum öylede bi sallamışki anlatamam sana..En iyisi kirazeyi denemek onunla tutmuştu frekansım
Aynen Açelya benide şoka sokmuştu.Gelecek için zamanı gelmedi ama sana yemin ederim kafamdan sadwce bi an geçirdiğim seyleri bile bilmişti.Ben onun hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum.Kartlar onunla konusuyor sanki...Açelya'ya 2 fal baktırdım gelecek için zaman var bilemem ama öyle detaylar bilmişti ki tek kelimeyle şoka girmiştim hatta şüpheye düşmüştüm yazılı fal baktırdıklarımdan biri mi acaba diye ama o detaylardan kimseye bahsetmemiştim çok etkilenmiştim açıkçası...
Aynen Açelya benide şoka sokmuştu.Gelecek için zamanı gelmedi ama sana yemin ederim kafamdan sadwce bi an geçirdiğim seyleri bile bilmişti.Ben onun hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum.Kartlar onunla konusuyor sanki...
canim yaa nasil kotu bir durum bu da..olumlu muydu yoksa olumsuz mi yani kalbin ne diyor?o gunden sonra aramadimi?
bence de hatta bana eski bir kavga konusunu bile söyledi bu mevzudan tartışma olmuş diye ayrı şehirde oldugumuzu vs hep bildi ark. dinlettim o da çok şaşırmıştı sesi de çok hoş umarım gelecek de çıkar:)
kiraze bana ekimde bir duyum alıcaksın demişti o olmadı hala bekliyorum...Rezzan ablada süre vermedi sadece telefonda yada sosyal ortamda görüşebilirsin demişti beklemedeyim canlarım..(sosyal ortamda olamaz çünkü hiçbir hesabım yok telefonun ucunda bekliyorum) hatta 2 şey bekliyorum ama Rezzan abla bana yatılı misafir felan var demişti onları yaşadım söyliyeyim..
Nerdeee, aramadı. Böyle olması daha kötü, olumlu bir adım atılıyor buluşuyoruz gerisi gelmiyor.. Bu belirsizlik gerçekten canımı sıkmaya başladı, perşembe buluştuk işte aramadı 2 gün geçti.Bende aramak istemiyorum o arasın hadi sevgili olsak aramız bozulsa ararım ama ortada bir şey yokken üstüne gelmek istemiyorum ona bıraktım.. Şimdilik.Kalbim her zaman onu istiyor nolursa olsun, görüşmemiz de olumlu muydu desem olumsuz mu bilemiyorum ki saçma sapan şeylerden, gereksiz şeylerden söz ettik ikimize dair bir şey konuşmadık bende gerildim böyle olunca haklı olarak ne diye buluştuk madem, sinirlendim bariz şekilde tepki göstermesem de o halimden anladı sordu tüm akşam noldu sinirlisin neye sinirlendin dedi durdu giderken biraz iyi gibiydik buraya da bu gelişmeyi yazarken demiştim benden kurtuluyor diye sevinmiştir ondandır diye..
Ha iste Rezzan ablada böyle bişey söz konusu.Çok ufak tefek önemsiz şeyleri çıktı bende de onlarda çıkmasada olurdu.Benim hayatıma hiçbir etkisi olmayan şeylerdi sonuçta..
Òzelden mesajına cevap yazdım canımmHayatımı etkileyecek şeyler biraz kış aylarına denk geliyor açıkçası bana kalsa olmayacak bir şey gibi :) ama en önemli olay için tarih vermedi Rezzan abla. oda karışık bence dur sana özel mesaj atıyorum ben ordan yaziim en iyisi :))
Açelyayı deniycem o zaman canım peki neleri bildiki .?Aynen Açelya benide şoka sokmuştu.Gelecek için zamanı gelmedi ama sana yemin ederim kafamdan sadwce bi an geçirdiğim seyleri bile bilmişti.Ben onun hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum.Kartlar onunla konusuyor sanki...
Kasım ayına girdik, ekim ortasından sonraydı benim zamanlar genelde.
Benim fallar patladı gibi..Bilginize.
Zaten gelecekle alakalı pek bir beklentim yok falcılardan
Üzüldüm hiçbirininki çıkmadımı ya?Hepsimi patladı?
Yazın baktırmıştım,niyetimle ilgili beni gerçekten söyledikleriyle şok etti.Öyle şeylerdiki ancak bir Allah bir ben bilebilirdim hislerimi ve bide Açelya bildi işte.Sonra aynı niyete belli bir zaman geçmişti tabi tekrar baktırdım.Sadece verdiği tarihteki bir oynamanın dışında aynı şeyleri söyledi.Dahada şok oldum.Bide şu var supershine ben Açelya nın ses tonunda farklı bişey hissediyorum.Hep söylerimRezzan abla sesiyle rahatlatır ,Melek in ne tatlı sıcacıl bir üslubu vardır diye..Açelya da bunların dışında bişey;sesinde sanki heyecanlanıyor titriyor sesi konuşuyo sanki kartlarla , o tarottan anlıyo .Çok dikkat ettim kart kombinasyonlarını çok iyi kurup öyle aktarıyo.Velhasıl gelecek ićin söylediklerinin zamanı var daha ancak şimdiki zamanı öyle cuk oturtuyoki b7yük zevkle dinliyorum.Bence Binnaz ablada (baktırdıklarım icinde)birinci sırayı hakediyor.Açelyayı deniycem o zaman canım peki neleri bildiki .?
Öyle görünüyor canım. Nesibe şubata kadar süre vermişti gerçi ama hiç sanmıyorum. İmkansızlaştı çünkü
Geçmiş ve anda bir çoğu iyi yalnız.
Zaten bu fal işinde benim için "şu an" mühimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?