- 30 Ocak 2014
- 4.923
- 10.623
- 408
Balı ben yedim,kaymağı sen. Sen de iyi baktın:)) Tekrardan teşekkür ediyorum. İmrenilesiVallahi çok beğendim arap hatunlar iyi fal bakıyor.
Kiz tek sorun annesi olsa. Asik pislik kendisiymis. Neyse sakinim.
Facebook hesabina gecen gun bi foto eklemiş. Annesi yorum yapmış; " karsindaki kim sen bana onu söyle :) "yazmis. Bizim sumuklu de emin ol erkek var yazmış. Ohaaaa anneye bak. Facebook hesabi açmış oglunu takip ediyor. Bu kaynana benim başımı yermis zaten :))
tam anlatamadım genel olarak iyi hatun yaneValla beni cok guzel tarif etmis, dogru durust sevilengerisini anlamadim bizim kiz karisik yazmis ama neticeyi sordum guzelmis o yuzden cikmasini istiyorum bu arada bir yolculuk demis karai tarafa galiba ama ben gitcem bence bilmis. My oscar goes toooo arap baci
Valla mi kiz ceri iyi mi bakiyor, bak seeeeennnn, yarinki falda ceriden gelsin ozmaanBalı ben yedim,kaymağı sen. Sen de iyi baktın:)) Tekrardan teşekkür ediyorum. İmrenilesi
Valla beni cok guzel tarif etmis, dogru durust sevilengerisini anlamadim bizim kiz karisik yazmis ama neticeyi sordum guzelmis o yuzden cikmasini istiyorum bu arada bir yolculuk demis karai tarafa galiba ama ben gitcem bence bilmis. My oscar goes toooo arap baci
ay ben şey dedimdiValla mi kiz ceri iyi mi bakiyor, bak seeeeennnn, yarinki falda ceriden gelsin ozmaan
Anladigim kadariyla olumlu falim benim icin yeterli hayatimtam anlatamadım genel olarak iyi hatun yane
Aaaa ben gibi mütercim dururkenahahahaaaaaa ayyyyyy :))))))))))))) Oscarını koyması için Bim poşeti de benden karikatürdeki gibi :))))))
telasememuresi Arapça sözlük indriyorum bekle beni Arapbacı yağmurlar yağıp,penceren sen bakmadan ben geliyorummmm
Hanaaaa keske tele ses kaydi alsaydin kiz burdan atardinAaaa ben gibi mütercim dururken1.ağızdan duyup not ediyorum Yarım Türkçe konuşuyor anlaşabiliyoruz
Aaaa ben gibi mütercim dururken1.ağızdan duyup not ediyorum Yarım Türkçe konuşuyor anlaşabiliyoruz
ben bi an ifşa ettim sandım ne bileyim söyledim diye çekindim,ama iyi niyetine sığınıyorum cherrycimAhahaha kiziyor mu kiz bir de ceros yoksam
Ahahaha kiziyor mu kiz bir de ceros yoksam
ben bi an ifşa ettim sandım ne bileyim söyledim diye çekindim,ama iyi niyetine sığınıyorum cherrycim
Çeroş nedir yaaaaaanickimi mundar ettin
Yarın biri daha var. Ertesi gün gidersem baktırayım sana daHee olsun tam konuşanlardan da bişi anlamadık zaten olsun olsun.. ömrümüz bunun olacak olması olacak, senin şuyu yapman var tarzları ile geçti.. bir de ARABİC e kayalım
bacim bana bi el atin. Cidden bana acil saglam falci lazim. Eylem 10 dakka dedi hala yok. Yemin ediyorum Kurdeşen döküyorum. Ya bu slahevisrael bile beni dolandirmadi neden ya :))))Hımm
şimdi ağzıma annesinin yapabilme olabiliritesi bissürü absür fadıl takipte benzetmesi geldi ama, ıhhmm şey neyse sustum
Kız Cheri fal mal bakmıyo yani ben ki ortada sürekli konuşurum onla , rica ettim ama salladı yani çok netti. bence onu burda falcı veya hisleri çok kuvvetli diye adını çıkarmayalım.kırmamıştır bir iki bişi demiştir ama okuyanlar kızın başına üşüşür yazık. çok samimi diyorum hiç alakası yoktu:)
Cheryy bana kızabilirsin , ama yetenek pek yok bu konuda
Dur kiz bir tellwe listesini gozden gecirip geliyorum hemenbacim bana bi el atin. Cidden bana acil saglam falci lazim. Eylem 10 dakka dedi hala yok. Yemin ediyorum Kurdeşen döküyorum. Ya bu slahevisrael bile beni dolandirmadi neden ya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?