Binnaz Abla

Kiz tek sorun annesi olsa. Asik pislik kendisiymis. Neyse sakinim.

Hımm
şimdi ağzıma annesinin yapabilme olabiliritesi bissürü absür fadıl takipte benzetmesi geldi ama, ıhhmm şey neyse sustum

tam anlatamadım genel olarak iyi hatun yane

ahahahaaaaaa ayyyyyy :))))))))))))) Oscarını koyması için Bim poşeti de benden karikatürdeki gibi :))))))
telasememuresi Arapça sözlük indriyorum bekle beni Arapbacı yağmurlar yağıp,penceren sen bakmadan ben geliyorummmm

Aaaa ben gibi mütercim dururken 1.ağızdan duyup not ediyorum Yarım Türkçe konuşuyor anlaşabiliyoruz

Kız Chery mi iyi bakıyooo, pehh o bence sallıyo, tırt yani hiçbişi bildiği yok bende öyleydi , size tuttyusa atıp kazara tuttuğu olmuştur :)

Aaaa ben gibi mütercim dururken 1.ağızdan duyup not ediyorum Yarım Türkçe konuşuyor anlaşabiliyoruz
Hanaaaa keske tele ses kaydi alsaydin kiz burdan atardin valla fallari cikarsa parali bakmaya baslasin ama piyasayi soyleme elin arabi bilmez artirmayalim. 10 tlden baksin iste. Ay benim patron kiz senden esnaf olmaz demisti dogru demis bedava fali paraya bindirdim. Gerci esnaf degilim hic de dusunmedim meslek olarak ama patronum az carpikti neyse geldiler yine bana

Hee olsun tam konuşanlardan da bişi anlamadık zaten olsun olsun.. ömrümüz bunun olacak olması olacak, senin şuyu yapman var tarzları ile geçti.. bir de ARABİC e kayalım

ben bi an ifşa ettim sandım ne bileyim söyledim diye çekindim,ama iyi niyetine sığınıyorum cherrycim

Kız Cheri fal mal bakmıyo yani ben ki ortada sürekli konuşurum onla , rica ettim ama salladı yani çok netti. bence onu burda falcı veya hisleri çok kuvvetli diye adını çıkarmayalım.kırmamıştır bir iki bişi demiştir ama okuyanlar kızın başına üşüşür yazık. çok samimi diyorum hiç alakası yoktu:)

Cheryy bana kızabilirsin , ama yetenek pek yok bu konuda

Hımm

şimdi ağzıma annesinin yapabilme olabiliritesi bissürü absür fadıl takipte benzetmesi geldi ama, ıhhmm şey neyse sustum
bacim bana bi el atin. Cidden bana acil saglam falci lazim. Eylem 10 dakka dedi hala yok. Yemin ediyorum Kurdeşen döküyorum. Ya bu slahevisrael bile beni dolandirmadi neden ya :))))

Ben sende bir gizli yetenek oldugunu dusunuyorum, onu napcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…