Çok happy olurum ben hemi de çokYarın biri daha var. Ertesi gün gidersem baktırayım sana daher gün gidiyom
Sumuklu lafi bana ait ben koydum ona cokta yakistiBana o ayrildigim sumukluyu getirin. Acik adres vereyim, yakalayin getirin.
tamam şeker yarınki kızçeninki yorumlanınca sana at derim okuldan gelince gidiyom ben ona söylerim atarsın tamam mıÇok happy olurum ben hemi de çok
Ben sende bir gizli yetenek oldugunu dusunuyorum, onu napcez
tamam tatlım, hişş kızlar, duydunuz sıra bende, çöreklenmeyin ,parayla değil sıraylaa :)tamam şeker yarınki kızçeninki yorumlanınca sana at derim okuldan gelince gidiyom ben ona söylerim atarsın tamam mı
Aynen. Marple can tipini görür görmez sinsi bakisli sumuklu dedi pek beğendimSumuklu lafi bana ait ben koydum ona cokta yakisti))
Baldan koş bacim. Yakalayin yakalayinnn bana falci getirin kuduruyoreeee :)))))Dur kiz bir tellwe listesini gozden gecirip geliyorum hemen
Aynen. Marple can tipini görür görmez sinsi bakisli sumuklu dedi pek beğendim
Kiz kalmamis ki kimse atarsan parana yazik olacak. Hislerenerniye at bari. Valla kimse kalmamis. Ben yine seruven kitap derim bana kalirsa. Onunki de cikmiyor ama kiyisindan geciyor en azindan bende :)Baldan koş bacim. Yakalayin yakalayinnn bana falci getirin kuduruyoreeee :)))))
_Makaron_ derin2013,seruven,selena,geysu dortlusune baktirdiysan bence hic kredi harcama gerisi tirttir. Beklet selenaya filan tekrar atarsin bence. Uzgunum tellwe de falci kalmamis pek. Luna naz filan olsaydi ama kimse yok. Kiraze gelir yakinda ona atarsin istersen
Kim o kiz fal kutusu mu ? Ay bana bugun bi promosyon bakmis biri cok begendim kimse soyleseler parali atacagim ayolsezenhisli diyorlardı kızlar?sezenabla mıydı yoksa... deneyen?
en azından an tespiti yerinde! ben de seviyorum onu..Kiz kalmamis ki kimse atarsan parana yazik olacak. Hislerenerniye at bari. Valla kimse kalmamis. Ben yine seruven kitap derim bana kalirsa. Onunki de cikmiyor ama kiyisindan geciyor en azindan bende :)
Fal kutusunu at bedava. Kisa ama krizi yatirtiriyorDerin m.k gibi, seruven de ayni ondan. Geysu benim kanka oldu :))) selo ablayi da pek severim de sira gelmiyor. Kalsin bari kredim. Kime saldirsam su an. Eylem yaktin beni.
ben de beğeniyorum promosyon fallarını oranın. telweden bin kat iyi. arada çıktığı oluyor. tabi genel yorumluyorlar ayrıKim o kiz fal kutusu mu ? Ay bana bugun bi promosyon bakmis biri cok begendim kimse soyleseler parali atacagim ayol
ben de beğeniyorum promosyon fallarını oranın. telweden bin kat iyi. arada çıktığı oluyor. tabi genel yorumluyorlar ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?