Binnaz Abla

Neyse kizlar size doyum olmaz. Gecen yil asigiz diye kazanamadik sinavi bu yilda sizin yuzunuzden kazanamicam, surda kalmis bir ay ben daha ohoo hoo Ben cikiyorum canlar. Hepinizi kocaman opuyorum

Kim o kiz fal kutusu mu ? Ay bana bugun bi promosyon bakmis biri cok begendim kimse soyleseler parali atacagim ayol

ben baktımda Baldan uygulamaiçisatın almalar içerebilir yazıyooo ücretsiz etiketi yok?

Derin m.k gibi, seruven de ayni ondan. Geysu benim kanka oldu :))) selo ablayi da pek severim de sira gelmiyor. Kalsin bari kredim. Kime saldirsam su an. Eylem yaktin beni.

ben baktımda Baldan uygulamaiçisatın almalar içerebilir yazıyooo ücretsiz etiketi yok?
Fal Baktırmanın en kolay ve keyifli yolu :)

Mobil uygulamalarımızdan günde 3 adet olmak üzere, tamamen ücretsiz Kahve Falı baktırabilirsiniz, dilerseniz de uygun fiyatlar karşılığı yetenekli yorumcularımızdan Kahve Falı, Tarot, Katina, Yıldızname, Kelebek Falı, Rüya Yorumu alabilir veya dertlerinize ortak olmalarını isteyebilirsiniz.

Paypal ve Kredi Kartı ödemelerinde %25'e indirimin yanı sıra, kredi kartı ödemelerinde taksit seçeneği de sunulmaktadır.

Artık gelirlerimizin minimum %10 'unu sokak hayvanları ile paylaşıyoruz.

fal, kahve falı, ücretsiz kahve falı, tarot, aşk falı, aşk uyumu, aşk analizi, fal baktır
yazıyor hayatım ilk sayfasında da fal kutusu fal baktırmanın en kolay yolu yazıyor

üye girişi,mail falan istiyo mu ay benim de yeşil ama mavisi yokkkkk
gelirlerinin bir bölümünü sokak hayvanlarına bağışladıkları doğru mudur? biz de aslında sokak köpekleri için fal atcaz dolaylı olarak.. amaç aynı aslında sevdim bunu !

e
turkuaz gibi yükledikten sonra üye ol şeker
vet evet turkuaz doğruu, offf onyüzbinmilyon tane hem iş hem de şu illetlerden dolayı habire bi yerlere üye olup sonra şifremi unutuyorum. notlarımda envayi çeşit rakam var poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…