- 30 Ocak 2014
- 4.923
- 10.623
- 408
bot yok orda hayatım sanırım epi topu 10-15 falcı var. görüyorum ediyorum tarzında yorumlar yapıyorlar ben seviyorum:))) 5-6 satır ama tatmin edici. aynen alıyor kriziGercek falcilar yorumluyor dig mi ama sekerim, bot mot degil kanli canli adamlar yorumluyor dig mi
kızlar ama siteden olmuyor mobil indirip promosyon atın 6 foticik yüklüyorsunuz 20 dk sona yorum geliyor. an başarılı.ben de beğeniyorum promosyon fallarını oranın. telweden bin kat iyi. arada çıktığı oluyor. tabi genel yorumluyorlar ayrı
Kim o kiz fal kutusu mu ? Ay bana bugun bi promosyon bakmis biri cok begendim kimse soyleseler parali atacagim ayol
? nasıl yaniben baktımda Baldan uygulamaiçisatın almalar içerebilir yazıyooo ücretsiz etiketi yok?
ben baktımda Baldan uygulamaiçisatın almalar içerebilir yazıyooo ücretsiz etiketi yok?
? nasıl yani
Hislerenerji de berbatOnaylıyorum BİR DE duruhanece ve hislerenerji de denebilir.
en üstte çıkan yeşil uygulama hayatımYok kiz ucretsiz diye biliyorum ben. Ay yaktilar mi basimi yoksaaaaaaaa bakiyim hemen
en üstte çıkan yeşil uygulama hayatım android mi var acaba sadece?şimdi APPSTOR dan yazdım normalde sağ üstte ücretsiz yazısı çıkar ya bunda öyle bişi yok.Semih Basoğlu mu yazıyo sizde de ?
Hislerenerji de berbat
bilmiyorum ki neyse indiriliyoo bi bakayım bi ücret falan isterse silerim :)en üstte çıkan yeşil uygulama hayatım android mi var acaba sadece?
şimdi APPSTOR dan yazdım normalde sağ üstte ücretsiz yazısı çıkar ya bunda öyle bişi yok.Semih Basoğlu mu yazıyo sizde de ?
Fal Baktırmanın en kolay ve keyifli yolu :)ben baktımda Baldan uygulamaiçisatın almalar içerebilir yazıyooo ücretsiz etiketi yok?
üye girişi,mail falan istiyo mu ay benim de yeşil ama mavisi yokkkkkHayatim, ucretsiz tamamen uygulama. Fal kutusu yazinca mavi yesil bir fonda bir tane fincan fotosu olan uygulama.
turkuaz gibiüye girişi,mail falan istiyo mu ay benim de yeşil ama mavisi yokkkkk
gelirlerinin bir bölümünü sokak hayvanlarına bağışladıkları doğru mudur? biz de aslında sokak köpekleri için fal atcaz dolaylı olarak.. amaç aynı aslında sevdim bunu !üye girişi,mail falan istiyo mu ay benim de yeşil ama mavisi yokkkkk
doğru bence:))gelirlerinin bir bölümünü sokak hayvanlarına bağışladıkları doğru mudur? biz de aslında sokak köpekleri için fal atcaz dolaylı olarak.. amaç aynı aslında sevdim bunu !
vet evet turkuaz doğruu, offf onyüzbinmilyon tane hem iş hem de şu illetlerden dolayı habire bi yerlere üye olup sonra şifremi unutuyorum. notlarımda envayi çeşit rakam var poffturkuaz gibiyükledikten sonra üye ol şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?