Binnaz Abla

ne demek:)) en altta da ücretsiz kahve falı diyoor orası bi hayır duanı alırım
Olmadı tatlım , yani üye ol diyorum üye giriş şeysi çıkıyo.. gönlünden geçenler kapına gelsin, yoluna gelsin ,hayatına gelsin tabi tabi hayırlısıyla

Ayy B enazir yaa :) ne güzel bi ara saldım çayıra yapmıştın şunu . hem sümüklüymüş ıyy.
Ay bilmiyorum. Müge Aydin senden sonra biriyle görüşmüş kiz bunla dalga geçmiş yaralanmis bu, sonra biriyle daha görüşmüş yine bitmiş. Simdi iyi degil sana toparlanmak icin gelmek istiycek kabul etme sakin dedi. Ben annesi ayirdi güçsüzmus diye az da olsa avunurken herif daldan dala konuyomus. Pislik. Depresyona soktu gene.

Aynen. Marple can tipini görür görmez sinsi bakisli sumuklu dedi pek beğendim
Tespitlerim konusunda kendime guvenim tamdir daha bugun isle ilgili bir olay yasadim yine mi bildim yine mi bildim bir sene once bu kadin basa bela olur demistim nitekim olmus ogrendim !

Arkadaşlar selenanin fal bakmasi 10 gunu buluyor mu? Iki gunde 5 kisiye bakti sadece.

3. şahıslar bütün ilişkilere müdahele ediyor canım ne yazık ki... En yakın arkadaştan tut anneye,kardeşe kadar.

Nesibeye fal baktıran, dedikleri uzun süre sonra da olsa çıkan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?

nesibeye tam gönderiyordum çevrimdışı oldu çok sinir oldum. tekrar online olmaz değil mi
umarım bu hafta içinde yarın falan tekrar online olur

nesibeye tam gönderiyordum çevrimdışı oldu çok sinir oldum. tekrar online olmaz değil mi
umarım bu hafta içinde yarın falan tekrar online olur
Nesibe her gün geceden açıklıyor profilinde ertesi gün kaçta geleceğini merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…