- 30 Ocak 2014
- 4.923
- 10.623
- 408
uygulama açık kalabiliyor hayatım mobilden silmediğin sürecee
vet evet turkuaz doğruu, offf onyüzbinmilyon tane hem iş hem de şu illetlerden dolayı habire bi yerlere üye olup sonra şifremi unutuyorum. notlarımda envayi çeşit rakam var poff
uygulama açık kalabiliyor hayatım mobilden silmediğin sürece
üye ol diyorum , bana üye girişi ekranı geliyo, telefonum haram işi sevmiyo galiba :/ neyse en azından yüklendi. sağol canım yardımların için :)uygulama açık kalabiliyor hayatım mobilden silmediğin sürece
ne demek:)) en altta da ücretsiz kahve falı diyoor orasıüye ol diyorum , bana üye girişi ekranı geliyo, telefonum haram işi sevmiyo galiba :/ neyse en azından yüklendi. sağol canım yardımların için :)
Olmadı tatlım , yani üye ol diyorum üye giriş şeysi çıkıyo.. gönlünden geçenler kapına gelsin, yoluna gelsin ,hayatına gelsin tabi tabi hayırlısıylane demek:)) en altta da ücretsiz kahve falı diyoor orasıbi hayır duanı alırım
Kızlar kendime 3 harfli kanka edinicem en temizi bu. Falci ara, para kaptir ohooo. En temizi 3 harfli kanka :)))
Kızlar kendime 3 harfli kanka edinicem en temizi bu. Falci ara, para kaptir ohooo. En temizi 3 harfli kanka :)))
Allah sevdiğime de kavuştursun süpaneke dinimiz aminOlmadı tatlım , yani üye ol diyorum üye giriş şeysi çıkıyo.. gönlünden geçenler kapına gelsin, yoluna gelsin ,hayatına gelsin tabi tabi hayırlısıyla
Ay bilmiyorum. Müge Aydin senden sonra biriyle görüşmüş kiz bunla dalga geçmiş yaralanmis bu, sonra biriyle daha görüşmüş yine bitmiş. Simdi iyi degil sana toparlanmak icin gelmek istiycek kabul etme sakin dedi. Ben annesi ayirdi güçsüzmus diye az da olsa avunurken herif daldan dala konuyomus. Pislik. Depresyona soktu gene.Ayy B enazir yaa :) ne güzel bi ara saldım çayıra yapmıştın şunu . hem sümüklüymüş ıyy.
Tespitlerim konusunda kendime guvenim tamdir daha bugun isle ilgili bir olay yasadim yine mi bildim yine mi bildim bir sene once bu kadin basa bela olur demistim nitekim olmus ogrendim !Aynen. Marple can tipini görür görmez sinsi bakisli sumuklu dedi pek beğendim
bana da nüffenn:))Tespitlerim konusunda kendime guvenim tamdir daha bugun isle ilgili bir olay yasadim yine mi bildim yine mi bildim bir sene once bu kadin basa bela olur demistim nitekim olmus ogrendim !
3. şahıslar bütün ilişkilere müdahele ediyor canım ne yazık ki... En yakın arkadaştan tut anneye,kardeşe kadar.Ay bilmiyorum. Müge Aydin senden sonra biriyle görüşmüş kiz bunla dalga geçmiş yaralanmis bu, sonra biriyle daha görüşmüş yine bitmiş. Simdi iyi degil sana toparlanmak icin gelmek istiycek kabul etme sakin dedi. Ben annesi ayirdi güçsüzmus diye az da olsa avunurken herif daldan dala konuyomus. Pislik. Depresyona soktu gene.
Kizzz şakası bile kötü sakın haa
Hem onlar yalan söylüyorlarmis
Nesibe her gün geceden açıklıyor profilinde ertesi gün kaçta geleceğini merak etme sennesibeye tam gönderiyordum çevrimdışı oldu çok sinir oldum. tekrar online olmaz değil mi
umarım bu hafta içinde yarın falan tekrar online olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?