Binnaz Abla

Nesibeye fal baktıran, dedikleri uzun süre sonra da olsa çıkan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
Şu anda tek güvendiğim falcı Nesibe açıkcası. Çok uzun tarihler vermiyor maalesef. Ama anda ve yakın öngörüde en iyi o benim için. Şu ana kadar 2 aylık dönemdeki herşeyi yaşadım. Deyipte yanıldığı olmadı bana. Tabi yine de enerji meselesi.

O çok komikti okurken bile güldüm. An berbattı bende. Öngörülerini dikkate bile almadım o yüzden. Demek tutmadı bende de enerji.

Teşekkür ederim cevabın için ama benim için en yakın öngörüsü 2 ay sonraya, sonrası da 2016 yaz ayları :))
O nedenle sormak istedim..

O çok komikti okurken bile güldüm. An berbattı bende. Öngörülerini dikkate bile almadım o yüzden. Demek tutmadı bende de enerji.
Valla ya... Şu an ayrıldığın kişi alkol ya da sigara içiyor demiş. İkisini de içmez. Sana kırmızıyı çok yakıştırıyor demiş. Aha onu bilmiş bi

Valla ya... Şu an ayrıldığın kişi alkol ya da sigara içiyor demiş. İkisini de içmez. Sana kırmızıyı çok yakıştırıyor demiş. Aha onu bilmiş bi
Emine deme bana saçlarımın değişim zamanının geldiğini bildi ama balık etli, elinden telefon düşmeyen esmerin yolda dedi o bir türlü gelemedi

Bana da benimkinim alkol alışkanlığı var dedi yanından geçmez Kadının alkolle bi alıp veremediği var herhalde

3. şahıslar bütün ilişkilere müdahele ediyor canım ne yazık ki... En yakın arkadaştan tut anneye,kardeşe kadar.
Karaktersiz insanlar, don rengine bile kendi karar vermemis insanlar, baskasinin etkisinde cok kaliyor maalesef.. sen ne istedigini ,kiminle mutlu oldugunu anandan babanda once kendine sor !ama nerede o ozguvenli erkekler ..yetisme tarzindan birazda bana gore.. koca adam olana kadar eline suyunu verir ,meyvesine kadar arkada onde dolanip yedirmeye calisirsan bu erkekten fazla bir erkeklik beklemek hata olur anca bu turk erkegi iste!!

Eski sevgilim tarafından barışma arifesinde yeniden terk edildim
ama söylenene göre Ah almışım, o yüzden bana müstehak

Hera üzgünüm sana yazamadım ama yani ne desem bilemedim inan , onun açısından bakıldığında da psikolojisini ciddi anlamda etkileyen ve davranışlarında tutarsızlığa yol açmış yaşanmışlıkları var. belki direk senden acısı çıkıyo gibi algılıyorsun ama bu kadar bırakma kendini, depresyon falan hayata küsme yapılcak şeyler değil.

Ben ona çok fazla değer verdiğim için, ve de ona kıyamadığımı gel dediğinde gittiğimi gördüğü için normal aslında yaptıkları. Beyimiz yeni aşklara yelken açacakmışşş, mutlu olsun ne Diim..

Fallar mı bunu diyo :), çıkmama ve patlama ihtimali çok çok çok kuvvetli biliyosun demi?
Ona karşı değerin ondan dolayı değil, senin kendine olan ilişkiye olan saygın ve tutumundandı bunun için kendini suçlama.Burnunu sürtseydim her gel dediğinde gitmeseydim vs vb keşkelerle inan ilgili değil. Bunları çok saçma salak bulurum ben ,kaçan kovalanır eee kovalayan eninde sonunda kız/erkek farketmez yakalamıyor mu? Psikoloji çok geniş.

Gerçekten ne hissedip, ne istediğini bilip o yönde davranabilse kişiler ortada sorun kalmayacak. Ama taraflardan birinin aklı sürekli karışık, sürekli acabalar vs yıpratıyo.Kendi sağlığına bak lütfen.Nitelikli sevgi olsun,çok çok sevmesin ama çok iyi sevsin yeter.

boş verin,gidece hatta yol verin arkadaşlar,inanın bunlar zorla tutulmuyor.

Kendisi söyledii :)
Neyse falcılar yüzünden de fazla ayrıntı yazamıyorum..
Ben elimden geldiği haliyle, en saf haliyle sundum sevgimi..
Yargılandı sevgim başkaları tarafından ama, ben ne sevgimi yargıladım ne de sevdiğim adamı..
Daha başlayıp başlamamayı düşünürken başkalarına bakabiliosa, olmazmış ki ilişki. O baktığı kişiyi de hayatına sokup sokmama kararı almaya çalışıyo. Ya, biyerde bi terslik var ama nerde çözemedim. Benim sevdiğim adam ya baştan beri yanlış kişiydi, ya da beni üzdüğü için gideyim istedi ve de bu yolu seçti ama.. Ben lanet ediyorum.. Gerçekten.. Keşke kalbimi söküp atabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…