- 29 Ekim 2015
- 163
- 238
- 33
- 41
Şu anda tek güvendiğim falcı Nesibe açıkcası. Çok uzun tarihler vermiyor maalesef. Ama anda ve yakın öngörüde en iyi o benim için. Şu ana kadar 2 aylık dönemdeki herşeyi yaşadım. Deyipte yanıldığı olmadı bana. Tabi yine de enerji meselesi.Nesibeye fal baktıran, dedikleri uzun süre sonra da olsa çıkan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?
O çok komikti okurken bile güldüm. An berbattı bende. Öngörülerini dikkate bile almadım o yüzden. Demek tutmadı bende de enerji.Eski fallara bakıyodum da,
Emine kurtuluş fena patlamışsana dayın ya da amcan birini tanıştıracak 3 hafta içinde bu kişiyle tanışacaksın demiş. tam 2 ay önce Amcamla dayımlara bi yoklama çekeyim bugün :=))))))))
Teşekkür ederim cevabın için ama benim için en yakın öngörüsü 2 ay sonraya, sonrası da 2016 yaz ayları :))Şu anda tek güvendiğim falcı Nesibe açıkcası. Çok uzun tarihler vermiyor maalesef. Ama anda ve yakın öngörüde en iyi o benim için. Şu ana kadar 2 aylık dönemdeki herşeyi yaşadım. Deyipte yanıldığı olmadı bana. Tabi yine de enerji meselesi.
Valla ya... Şu an ayrıldığın kişi alkol ya da sigara içiyor demiş. İkisini de içmez. Sana kırmızıyı çok yakıştırıyor demiş. Aha onu bilmiş biO çok komikti okurken bile güldüm. An berbattı bende. Öngörülerini dikkate bile almadım o yüzden. Demek tutmadı bende de enerji.
O hangi sitede bakıyor?Falcı Sultan da fena değil sanki kızlar.
Emine deme bana saçlarımın değişim zamanının geldiğini bildi ama balık etli, elinden telefon düşmeyen esmerin yolda dedi o bir türlü gelemediValla ya... Şu an ayrıldığın kişi alkol ya da sigara içiyor demiş. İkisini de içmez. Sana kırmızıyı çok yakıştırıyor demiş. Aha onu bilmiş bi
O hangi sitede bakıyor?
Bana da benimkinim alkol alışkanlığı var dedi yanından geçmezValla ya... Şu an ayrıldığın kişi alkol ya da sigara içiyor demiş. İkisini de içmez. Sana kırmızıyı çok yakıştırıyor demiş. Aha onu bilmiş bi
aynenBana da benimkinim alkol alışkanlığı var dedi yanından geçmezKadının alkolle bi alıp veremediği var herhalde
Ben handan ablaya su falı atmıştım gayet iyi baktı. Yazılı fal o ayrı. Ama başarılı buldum.Kızlar 15 'er TL den Handan abla ve falcı sultan ı da beğendim.
Karaktersiz insanlar, don rengine bile kendi karar vermemis insanlar, baskasinin etkisinde cok kaliyor maalesef.. sen ne istedigini ,kiminle mutlu oldugunu anandan babanda once kendine sor !ama nerede o ozguvenli erkekler ..yetisme tarzindan birazda bana gore.. koca adam olana kadar eline suyunu verir ,meyvesine kadar arkada onde dolanip yedirmeye calisirsan bu erkekten fazla bir erkeklik beklemek hata olur anca bu turk erkegi iste!!3. şahıslar bütün ilişkilere müdahele ediyor canım ne yazık ki... En yakın arkadaştan tut anneye,kardeşe kadar.
NolduBen fallara da hayata foruma da küstüm vallahi.
Atart @MissCherryBlossom
Depresyona da girdim, kafamı yataktan kaldıramıyorum.. Geçer heralde yakında...
Eski sevgilim tarafından barışma arifesinde yeniden terk edildim
Eski sevgilim tarafından barışma arifesinde yeniden terk edildim
ama söylenene göre Ah almışım, o yüzden bana müstehak
Hera üzgünüm sana yazamadım ama yani ne desem bilemedim inan , onun açısından bakıldığında da psikolojisini ciddi anlamda etkileyen ve davranışlarında tutarsızlığa yol açmış yaşanmışlıkları var. belki direk senden acısı çıkıyo gibi algılıyorsun ama bu kadar bırakma kendini, depresyon falan hayata küsme yapılcak şeyler değil.
Ben ona çok fazla değer verdiğim için, ve de ona kıyamadığımı gel dediğinde gittiğimi gördüğü için normal aslında yaptıkları. Beyimiz yeni aşklara yelken açacakmışşş, mutlu olsun ne Diim..
boş verin,gidece hatta yol verin arkadaşlar,inanın bunlar zorla tutulmuyor.Ben ona çok fazla değer verdiğim için, ve de ona kıyamadığımı gel dediğinde gittiğimi gördüğü için normal aslında yaptıkları. Beyimiz yeni aşklara yelken açacakmışşş, mutlu olsun ne Diim..
Kendisi söyledii :)Fallar mı bunu diyo :), çıkmama ve patlama ihtimali çok çok çok kuvvetli biliyosun demi?
Ona karşı değerin ondan dolayı değil, senin kendine olan ilişkiye olan saygın ve tutumundandı bunun için kendini suçlama.Burnunu sürtseydim her gel dediğinde gitmeseydim vs vb keşkelerle inan ilgili değil. Bunları çok saçma salak bulurum ben ,kaçan kovalanır eee kovalayan eninde sonunda kız/erkek farketmez yakalamıyor mu? Psikoloji çok geniş.
Gerçekten ne hissedip, ne istediğini bilip o yönde davranabilse kişiler ortada sorun kalmayacak. Ama taraflardan birinin aklı sürekli karışık, sürekli acabalar vs yıpratıyo.Kendi sağlığına bak lütfen.Nitelikli sevgi olsun,çok çok sevmesin ama çok iyi sevsin yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?