Binnaz Abla

çok yaşa Marple altına imzamı attım...sümüklü oğlan çocuğu başka şey adam başka şey gerçekten...

çok yaşa Marple altına imzamı attım...sümüklü oğlan çocuğu başka şey adam başka şey gerçekten...

Biraz da ataerkil yetisme tarzindan kaynakli, benim ex ailesinden bambaska bir hayat suruyor onlarin farkinda olmadigi 2. hayati var is oralara kadar gelmedi de ailesi de beni istemezdi zaten, en sonunda ama kesin annesinin babasinin buldugu biriyle evlenir o kadini da aldatir durur

Ben de bunu gözlemledim çoğunluğu hep böyle. olmak istedikleriyle, sürmek istedikleri yaşam ile, kendisine dayatılan yaşamtarzına çok azı ayak diretebiliyor.Hayaller ,hayatlar meselesi.Kadınlar bu konuda çok daha cesur aile tipine veya bu aileme yakışır mı kültür farkı cart curt olur mu noktasında aşkı sevgiyi ve fedakarlığı bunlara feda edip göze alacak kadar daha cesur.

Bende boyle o kadar cok kisi gordum tanidim ki, cagimizin vebasi bunlar galiba. Aileden isti, okuldu vs icin kopup geliyorlar. Burada bambaska biri oluyorlar, col farkli hayatlar suruyorlar. Ama gel zaman git zaman is ciddiyete gidince buradaki ona degil aile yanindaki ona uyum saglanmasini istiyorlar. Ben ailemin yaninda kurban keserim sende legen tutarsin diyenini gordum. Hayir herkesin kulturu farkli, olabilir ben buna bisey diyemem ama ben seni tanidigimda bambaska hayatlar surup, bu tarz seylere bok atarken is ciddilesince bunu dersen tekmeyi yersin, dedigin gibi anneciginin buldugu kizla evlenir hayatim boyunca ben ne halt ettim diye dolanirsin. Bunlar hep ayni model galiba.

Kesinlikle katiliyorum. Kadin her zaman daha cesur. Bunun da yetistigimiz toplum ya da dunya duzeniyle alakasi olabilir. Cunku kadin zaten hep daha cesur, daha fedakar oluyor. O yasa gelene kadar yasadigin her sey zaten seni daha fedakar olmaya itiyor. Bu cok yoruma acik bir durum ama en basitinden cocuk sunnet oluyor oo pasam gel pasam davullar zurnalar, kadin regl oluyor aman gizle,ayiptir her yerde denmez, gizle sakla. Kadin zaten hep bir seylerden odun vermeye itiliyor dolayisiyla alisiyor odunlere, fedakarliklara. Erkek tabi totosu sıkısınca sevgisinin arkasinda duramiyor neden cunku aslinda erkek zaten el uatunde yetistiriliyor, fedakarlik cesaret onun ruhuna yerlesmiyor. Ya oyle nefret ediyorum ki bana patronum baldankabak kusura bakma ama ben bizim meslekten biri ile evlenmeyi hic dusunmedim cunku hizmet edemez dedi. Iyi yapmissiniz x bey bizim piyasada kimse bu dusuncenizle sizle evlenmezdi evde kalirdiniz dedim. Eee ben napayim annem beni boyle yetistirdi ben hizmet isterim dedi. Yani adam 'ben' merkezli yasiyor. Sevgisi de ben merkezli ilerde babaligi da. Simdi bu adam bu ben merkezini birakip da ailesini karsisina alip sevgidigi kadinin yaninda duracak. Peh nereye dursun cunku is ciddilesti mi o ailesi de hoop adamin ben merkezinin gobegine oturuyor. Sonuc bencillik, korkaklik, bi ton bok pusur.

Biraz ne alaka kel alaka oldu ama ben vallahi herseyin birbiri ile baglantisi oldugunu dusunuyorum. Devrem yandi gidiyom ben

A dan Z ye böyle bu kez gaza gelmen çok iyi oldu Baldanım

Canım şapka çıkaran bir ikon olsaydı daha iyi olacaktı.
Tek kelimeyle mükemmel bir yazı gerçek maalesef ama gerçek bunlar.

Baldankabak içimden geldi kığzzz bu gece de Tezer Özlü den bi kuplecik gelsin kitabını tamamlamasam da ;

Ben yeterince iyi değilim, tamamen kötü de değilim. Güven vermiyorum ama umursamaz da değilim. Kaçmıyorum, durmuyorum da. Sarhoş gezmiyorum, ama her an ayık da değilim. Bağımlı değilim, kaçabilecek kadar da özgür değilim. Politik değilim ama tarafsız da değilim. Umutsuz da değilim, sonsuz da değilim. Camus gibi yaşamın bir adım uzağında, ölümün bir koşu yakınındayım.

Cogzelmis, bu forumdakiler olarak bizleri pek guzel anlatmis. Yani ben ayni boyleyim iste

Gebersinler bunlar valla o kadar net soyluyorum anne baba o bu etkisinde olan evlilik patlar icten patlar da ole disaridan mis mus evlilik iliski diye millet yutar

Serkan tek ile falci sema ayni kisi diye muhabbet dondu gecen hafta.
arkadaslar ben serkan tek ve sema ayni diyen ilk kisiyim ve parami catir catir aldim biryolun vardan..tabiki kendileri vermedi,ikisi ayni diye mesaj attim biryolunvr,serkan tekin fal ucretini iade edin dedim..arastiricaz dediler ses kesildi..paypal ile oduyordum ben,paypalden sikayet actim,para iadesi istedim..paypl islem baslatti,bunlar oradaki sikayete bile cevap vermediler..bunun uzerine paypal beni hakli bulup parayi geri aldi..site olarak yaklasimlari hic hos degildi,bu noktaya getirmeleri..binnazabla ve falalemde hemen iade aldim paypale olay yansimadan..biryolunvara guvenim iyice bitti,resmen bir suru sahte falciya destek veriyorlar site olarak..

Iyi yapmissin, bu son zaman yazip cizilenler ve benim ozelde de duyduklarim
Iyice soguttu zaten online dan.

Iyi yapmissin, bu son zaman yazip cizilenler ve benim ozelde de duyduklarim
Iyice soguttu zaten online dan.
paypal uzerinden odeme yapmanizi oneririm..mesela fala bakilmazsa falan ucret iadesi yapmayip,kredi yuklemeye kalkiyorlar,o zamanda itiraz edebilirsiniz

Biryolunvar sitesinde benim de şu dikkatimi çekti: bazı falcıların sıralarında hep birileri oluyor mesela iki kişi oluyor diyelim ama o iki kişi hiç kaybolmuyor. Ben üçüncü sırada oluyorum fal attığımda hooop yorum geliyor daha iki kişi varken :) üç kuruş için çevirmedikleri dolap yok ya

Aynen çok dikkatimi çekti normLDE hiç online olmayan ya da nadir olan tırreklerde bile sıra görünüyo.Bir Dolabın Var a döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…