Binnaz Abla

Fama da hep 1 kisi var o da benim dikkatimi cekiyor.

Ve tüm fal çeşitlerinde birer kişi görünüyo, ve ben diyelim ki 2 kişi varken atım , benim fallarımın sonra gelmesi gerekirken onlardan önce geliyo.. yani o sırada bekleyen hayali kişiler bence veya 3harflileri nöbet tutuyo :)

Kobayımız kendini,kendi hür ve özgür iradesiyle kurban ediyooo
Adı üstünde Titan Mutluluk zincirci o da

Aslinda yazdiklari sallama geldi ama soru kisminda verdigi cevap tutarliydi ve digerleriyle ayni tarihi verdi. Ilk defa gelecekte beraber olacagin kisiyle internette ya da telefonda tanisican diyen biri cikti )

Seni cok sevdim atart anne diyebilir miyim?

De tabisi, güzel olduğum kadar ukala değilim hem aşktan gözüm kör olsa da bi araba çarpmasıyla açılır onlar, hem ben seni saraylarda yaşatamam belki ama gönül sarayımın prensesi yaparım.Bilir misin sana şiirler de yazardım ama şiire gerek yok ki ,gözlerin zaten şiir, sen bir masalsın

Erkek olsam yalnız çok pis don juan olurmuşum ,Yüce Allah ım bi bi bidiğin var gerçekten

Kizlar bende bir sey diyeyim, bende mobil odeme ile bir yolun varda sorun yasad 15lik fal patladi bana 30a. Gunlerce mobil odeme servisi ile bir yolun var arasinda gecti omrum. Ikisi de kabul etmedi fazladan alinan 15 i, birbirlerine top attilar. Hattima faturaya itiraz etmem gerekiyor, o da ozel bir durumum oldugu icin ismim cikmasin diye etmedim. Anlayacaginiz kapak oldu. Iyi de oldu ogunden beri fal atmadim. Fal kutusunun ucretsizini somuyorum. Insallah somurmeme dayanamayip kaldirmazlar

BlueDaisy pampis nasil buldun fal kutusunu ?

Ben üye olamıyorummmm, kaldırıp tekrar yükledim , üye ol diyorum üyelik girişi çıkıyo..
Korkarım ki aşırı yükleneceğimi sezmiş olmalı benim smart telefonum , fala hayır diyor.. zikirmatik iindirdim ben de

Fal kutusunu ben de indirdim....
Hatta fal attım son cümle beni benden aldı mutlu mutlu oldumm.
Ama bişey diyeyim valla önceki cümleler de yaban atılacak gibi değildi.....
Teşekkür ederim Baldankabak sen mi demiştin

Canım zaten öyle üyelik kısmına mail adresini ve sifreni yaziyorsun direk giriyor.
Önce bende olmuyor zannettim ama öyle değişik

Ayyy sunu okurken cay iciyodum ağzımdan püskürdü :))))

Biz püskürtmeli güldürmece yapıyoruz böyle daha geniş kitleye hitap açısından
Canım zaten öyle üyelik kısmına mail adresini ve sifreni yaziyorsun direk giriyor.
Önce bende olmuyor zannettim ama öyle değişik

aMA ORAYA KAYITLI MAİL adresimin olması gerekmiyor mu? yani ben varolan kullandığım maille üye girişi ile girebilir miyim bi deniyim

walla biryolunvardan hallice, coktum bugun 2 defa.
bugun herkese cokuyorum gerci, ceriylen atarta da coktum.
Heran sana da cokebilirim. En iyisi kac cabik.

Dur kiz ben yeni uyelik alir yollar sana atarsin oradan mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…