Evet bayanlar kobayiniz geldi. Behappy de hikaye çıktı :))
Aynen çok dikkatimi çekti normLDE hiç online olmayan ya da nadir olan tırreklerde bile sıra görünüyo.Bir Dolabın Var a döndü
Fama da hep 1 kisi var o da benim dikkatimi cekiyor.
Kobayımız kendini,kendi hür ve özgür iradesiyle kurban ediyooo
Adı üstünde Titan Mutluluk zincirci o da
Aslinda benim bugun famadan bi firca yiyesim var ama tuticim kendimi
Ay Daisyoşum yaaa , bi sen bi ben zaten küççük emrah ın kız kardeşi Gülcan olduk
Evet bayanlar kobayiniz geldi. Behappy de hikaye çıktı :))
Seni cok sevdim atart anne diyebilir miyim?
valla mı gız?
He giz. Eskisi gelicek ama olmayacak dedi soru Cevap kisminda. O mantikliydi. Musaitseniz sizi alayim diycektim de neyse. Hem demis işte yenisiyle interner ya da telefonda tanisacaksiniz.valla mı gız?
Ayyy sunu okurken cay iciyodum ağzımdan püskürdü :))))kayfem hazır greencimAlabina Yallah yallah ne zaman yapcezzz
Kizlar bende bir sey diyeyim, bende mobil odeme ile bir yolun varda sorun yasad 15lik fal patladi bana 30a. Gunlerce mobil odeme servisi ile bir yolun var arasinda gecti omrum. Ikisi de kabul etmedi fazladan alinan 15 i, birbirlerine top attilar. Hattima faturaya itiraz etmem gerekiyor, o da ozel bir durumum oldugu icin ismim cikmasin diye etmedim. Anlayacaginiz kapak oldu. Iyi de oldu ogunden beri fal atmadim. Fal kutusunun ucretsizini somuyorum. Insallah somurmeme dayanamayip kaldirmazlar
BlueDaisy pampis nasil buldun fal kutusunu ?
Ben üye olamıyorummmm, kaldırıp tekrar yükledim , üye ol diyorum üyelik girişi çıkıyo..
Korkarım ki aşırı yükleneceğimi sezmiş olmalı benim smart telefonum , fala hayır diyor.. zikirmatik iindirdim ben de
Ayyy sunu okurken cay iciyodum ağzımdan püskürdü :))))
Canım zaten öyle üyelik kısmına mail adresini ve sifreni yaziyorsun direk giriyor.
Önce bende olmuyor zannettim ama öyle değişik
an başarılı mıydı?He giz. Eskisi gelicek ama olmayacak dedi soru Cevap kisminda. O mantikliydi. Musaitseniz sizi alayim diycektim de neyse. Hem demis işte yenisiyle interner ya da telefonda tanisacaksiniz.pp
Kizlar bende bir sey diyeyim, bende mobil odeme ile bir yolun varda sorun yasad 15lik fal patladi bana 30a. Gunlerce mobil odeme servisi ile bir yolun var arasinda gecti omrum. Ikisi de kabul etmedi fazladan alinan 15 i, birbirlerine top attilar. Hattima faturaya itiraz etmem gerekiyor, o da ozel bir durumum oldugu icin ismim cikmasin diye etmedim. Anlayacaginiz kapak oldu. Iyi de oldu ogunden beri fal atmadim. Fal kutusunun ucretsizini somuyorum. Insallah somurmeme dayanamayip kaldirmazlar
BlueDaisy pampis nasil buldun fal kutusunu ?
Ben üye olamıyorummmm, kaldırıp tekrar yükledim , üye ol diyorum üyelik girişi çıkıyo..
Korkarım ki aşırı yükleneceğimi sezmiş olmalı benim smart telefonum , fala hayır diyor.. zikirmatik iindirdim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?