Biz püskürtmeli güldürmece yapıyoruz böyle daha geniş kitleye hitap açısından
aMA ORAYA KAYITLI MAİL adresimin olması gerekmiyor mu? yani ben varolan kullandığım maille üye girişi ile girebilir miyim bi deniyim
Yok be gelecege yonelik hikaye bi kahve faliydi ama soruma tutarli cevap vermia Allah icin.an başarılı mıydı?
kızçem öğlen atsaydın keşke neyse yarın giderün ben dekayfem hazır greencimAlabina Yallah yallah ne zaman yapcezzz
Begenmene sevindim hayatim, valla hergun hergun parali atcagimiza bir yaramiza care olur dedimFal kutusunu ben de indirdim....
Hatta fal attım son cümle beni benden aldı mutlu mutlu oldumm.
Ama bişey diyeyim valla önceki cümleler de yaban atılacak gibi değildi.....
Teşekkür ederimBaldankabak sen mi demiştin
bana da öle işteYok be gelecege yonelik hikaye bi kahve faliydi ama soruma tutarli cevap vermia Allah icin.
Biz püskürtmeli güldürmece yapıyoruz böyle daha geniş kitleye hitap açısından
aMA ORAYA KAYITLI MAİL adresimin olması gerekmiyor mu? yani ben varolan kullandığım maille üye girişi ile girebilir miyim bi deniyim
ben de çok beğeniyorum orayı,botlar da yorumlamıyor. tutarlı gayetBegenmene sevindim hayatim, valla hergun hergun parali atcagimiza bir yaramiza care olur dedim
atıpduruvercem şimdiii sen dün dedin yarın başka bi kızçe var , haber vermeni beklediydim ben de , neyse hazır akşamınki var allah tan pc ye dosya yaptım :)kızçem öğlen atsaydın keşke neyse yarın giderün ben degeç oldu biraccık
en altta var canım ücretsiz kahve falı. fal çeşitlerinde yazmıyor mu?yaaaaa bu benimki ücretli galibasıı yaaaa, giriş yaptım da yine envayi falcı isimleri ve ücretleri çıktı.. ama renk turkuaz ama isim fal kutusu ama nideeen böyleeee
walla biryolunvardan hallice, coktum bugun 2 defa.
bugun herkese cokuyorum gerci, ceriylen atarta da coktum.
Heran sana da cokebilirim. En iyisi kac cabik.
ay bugün atçak olan da atmadı unutmuşum kimdi? ay sen egeli misin ya?atıpduruvercem şimdiii sen dün dedin yarın başka bi kızçe var , haber vermeni beklediydim ben de , neyse hazır akşamınki var allah tan pc ye dosya yaptım :)
bana çıkmadı şahsennGüzellikler ben geldim uzun bir aradan sonra aranızdayımFama nasıldır kızlar ilk defa kahve falı attım ona güzel yorumlamış gibi. Falı çıkan var mı
en altta var canım ücretsiz kahve falı. fal çeşitlerinde yazmıyor mu?
yaaaaa bu benimki ücretli galibasıı yaaaa, giriş yaptım da yine envayi falcı isimleri ve ücretleri çıktı.. ama renk turkuaz ama isim fal kutusu ama nideeen böyleeee
vakit kaybıydı bende. ilişkileri yok arkadaşlar demişti 1.5 yıl evvel. hala birlikteler vguhbnjmklbana çıkmadı şahsenn
sen de beğeneceksin bak:)) bizi haber et yorum gelinceyeaaaappp, işte buu evraka! vuldum sağol canım evet gördüm malum ehtiyarlık
bana çıkmadı şahsenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?