- 30 Ocak 2014
- 4.924
- 10.623
- 408
Ben de öyleydi hayatım mevcut durumu bildiyse gelecek de çıkabilir. Fal enerji işi:))İşte bunu demeyecektin tatlımDurumları bildi ama gelecek patlamasın ya çok güzel konuşmuş
Ben de öyleydi hayatım mevcut durumu bildiyse gelecek de çıkabilir. Fal enerji işi:))
sen de beğeneceksin bak:)) bizi haber et yorum gelince
ay hiç başıma gelmedi başa mı sardı acaba? sen üye oldun mu ki oraya? :))))tamam gönderdikten sonra , açılan ekranda üye olma forumu göründü de gerek yok heralde, mutlaka bilgilendirrim
Baldankabak çok faideli bi kamu spotu yaptın tatlım, Kamu sana minnettar
Rica ederim:)) Gelişmelerden bizleri haberdar et burası kadın dayanışma platformu:))))))Aynen kuzu inşallah çıkar. Teşekkür ederim :)
İşte bunu demeyecektin tatlımDurumları bildi ama gelecek patlamasın ya çok güzel konuşmuş
Kuzu napayım ya aynı durumlar daha da karıştı telefonlarıma cevap vermedi ben de aramıyorum artık ararsa da artık dik duruşumu göstericem taviz vermek yok
Ben biraccık koptuydum buralardan
ay hiç başıma gelmedi başa mı sardı acaba? sen üye oldun mu ki oraya? :))))
Mevcut mesaj sesinde bir bildirim geliyor. Sol köşede fallarım yazacak tıkla yoruma bas orası herhal :))yooo üye olmadım direk mevcut e mail ile girdim , attım kahve üyelik şeysi açıldı , üye oldum ama .. peki falımı nerden görecek ben?
Rica ederim:)) Gelişmelerden bizleri haberdar et burası kadın dayanışma platformu:))))))
:)))Aynen burası bana iyi geliyor :))
yooo üye olmadım direk mevcut e mail ile girdim , attım kahve üyelik şeysi açıldı , üye oldum ama .. peki falımı nerden görecek ben?
Sen de beğeniyorsun dimi orayı? Tellweciler,Binnaz Ablacılar Falalem vs olarak Fal Kutusu'na toplu göç yapalım bendeAna ekranda sol ustte menu var,
Hesap&islemler
Fallarim
yooo üye olmadım direk mevcut e mail ile girdim , attım kahve üyelik şeysi açıldı , üye oldum ama .. peki falımı nerden görecek ben?
Hosgeldin, arama kiz, tepemize cikardik hep bunlari. Yok oyle artik.
Burdayimmmmm
Yok be daisim nerdeeeee kpss ye hazirlanmaya karar verdim birde hazirandan beri hic fal baktirmadim o yuzden pek ugrayamadim buralara varmi yeni guzel fal bakan kimse?tolin zalimsin tolin. Evlendin mi yoksam oglaklan.
Fal Kutusu'na promosyon at hayatım,emin ol bazı falcılardan daha iyi ve tutarlı bakıyor.Burdayimmmmm
Yok be daisim nerdeeeee kpss ye hazirlanmaya karar verdim birde hazirandan beri hic fal baktirmadim o yuzden pek ugrayamadim buralara varmi yeni guzel fal bakan kimse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?