Binnaz Abla

Yaaa açmadı aramadi da öyle mi
Aferin sana arama kuzumm.
Kendi bilir nolur yanlış anlama da istemiyorsa çok da tinn yani.
Uğraşma artık sen üstüne düşeni yaptın.
Top onda artık sen bekle

Aynen canım artık top onda ben elimden geleni yaptım

Burdayimmmmm

Yok be daisim nerdeeeee kpss ye hazirlanmaya karar verdim birde hazirandan beri hic fal baktirmadim o yuzden pek ugrayamadim buralara varmi yeni guzel fal bakan kimse?

Arada gozuk yaw, ne olaylar oldu hic haberin yok tabi
Yok annem yaa, bilindik bir iki isim haric hepsi uckagit.
Hic bulasma tekrar. Guzel haberlerinle gel

Ya kızlar ben tek sorunumun; torumunun yemek yememesi olduğu güne gitmek istiyorum. Ama belki de 4,5,6,7... yıl sonra şurada bir hamilelik takvimi bulunur yine aynı topiklerde buluşuruz D: trfyguhjıokplğşhgefdfgvhmklgşöfehjhgfdfg

Promosyon kız ücretsiz Hem de günde 2 ve fazlası herhal. 24 saat de beklemiyosun 20 dkya yorum geliyor.
Ooo aklimda bulunsun atayim arada cok iyiymis

Arada gozuk yaw, ne olaylar oldu hic haberin yok tabi
Yok annem yaa, bilindik bir iki isim haric hepsi uckagit.
Hic bulasma tekrar. Guzel haberlerinle gel
Amaniiin ne olaylar oldu deysim citlat bana azcik valla bendede ask var ama is yok kizlar o yuzden evlenemiyorum dert bitmiyor yani bacilarim

Eylem'e cok kirildim ve kizdim. Uzun bi mesaj yazdim sinirimi ve kirginligimi ifade ettim. Bakmasin istemiyorum. 50 tl de fal da kalsin. 4 gündür sabah bakicam aksam bakicam oyalayip durdu. Bakmayacaksan bakmiycam de bakacaksan da bi tarih saat ver o saatte bak. Insansa almistir o yazdigimdan alacağını. Üzgün ve sinirli bir sekilde uyuyorum. Iyi geceler hepinize

İyi geceler kuzumm...
Allah rahatlık versin. ..

PlayStore den indirdim cebime..
Mail adresini ve sifreni girince fal bakiliyor.
Ayyy yardımcı olabildim mi??
Sorunu tam anlayamadım daa

Beğendim valla, hepsi uymasa da çok önemli bir konuda nokta atışı yapmış kim yorumladıysa robotsa da robot olabilir ama hisli bi robotmuş canım benim Baldankabak sağol kuzucum tekrardan

Beğendim valla, hepsi uymasa da çok önemli bir konuda nokta atışı yapmış kim yorumladıysa robotsa da robot olabilir ama hisli bi robotmuş canım benim Baldankabak sağol kuzucum tekrardan
Hayatim hep ayni olmuyor ama bana da biri oyle bir bakmis ki fala oy verme kismina yazdim kim bakti buna ogrenmem lazim parali atcam diye ama ogrenemedim

Gule gule kullanin kizlar, somurelim somurebildigimiz kadariyla

Burnumdan soluyorum. Eylem beni azarladi bi de engelledi. Ilk defa bi falciya helal etmiyorum

Hayatim hep ayni olmuyor ama bana da biri oyle bir bakmis ki fala oy verme kismina yazdim kim bakti buna ogrenmem lazim parali atcam diye ama ogrenemedim

Gule gule kullanin kizlar, somurelim somurebildigimiz kadariyla

Sömürü demeyelim, yerin kulağı var, kulaklarına giderse bizi paralı asker yaparlar .. zorunlu gönüllü olmayalım dur.
çÇok naif ve eliaçık bir siteymiş, hayırseverliklerinin devamını diliyoruz.

Ooo aklimda bulunsun atayim arada cok iyiymis

Amaniiin ne olaylar oldu deysim citlat bana azcik valla bendede ask var ama is yok kizlar o yuzden evlenemiyorum dert bitmiyor yani bacilarim

Hepsi birarada olmuyor beybim, Allah tan ask var sende, sinava kafa rahat calisirsin.
Bende ders calisacadim bu gece, kafa daginik, oturamadim bi turlu.
Ay topigimiz cok alem tolincim, olaylar olaylar hic bitmiyor.
En son biri geldi binnazda herkes birbirini taniyor, yardimlasiyor dedi.
Hatta binnaz falcilariyla bulusup tacize ugrayanlar falan varmis
Danisanlarindan borc isteyenler vb. Bla bla..

Son düzenleme:
Su sallama kuantum olumla zirvasini bana fal diye yutturup 50 tlmi alan arzubaci ya bile helal ettim ama eylem e etmiyorum. Ilk defa bir falci yi kınıyorum.

Fal kutusu tavsiyelerinizi bekliorm kizlar :) cok da ucuzmus uzun zamandir bu rakamlari gormuyordum, cikan var mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…