Yaaa açmadı aramadi da öyle mi
Aferin sana arama kuzumm.
Kendi bilir nolur yanlış anlama da istemiyorsa çok da tinn yani.
Uğraşma artık sen üstüne düşeni yaptın.
Top onda artık sen bekle
Fiyat ne kadar canim?Fal Kutusu'na promosyon at hayatım,emin ol bazı falcılardan daha iyi ve tutarlı bakıyor.
Promosyon kız ücretsizFiyat ne kadar canim?
Burdayimmmmm
Yok be daisim nerdeeeee kpss ye hazirlanmaya karar verdim birde hazirandan beri hic fal baktirmadim o yuzden pek ugrayamadim buralara varmi yeni guzel fal bakan kimse?
Ooo aklimda bulunsun atayim arada cok iyiymisPromosyon kız ücretsizHem de günde 2 ve fazlası herhal. 24 saat de beklemiyosun 20 dkya yorum geliyor.
Amaniiin ne olaylar oldu deysim citlat bana azcikArada gozuk yaw, ne olaylar oldu hic haberin yok tabi
Yok annem yaa, bilindik bir iki isim haric hepsi uckagit.
Hic bulasma tekrar. Guzel haberlerinle gel
Web surumu yok mu apple hesabimla mi uye olacagim? Anonimlik yok muuu?
Eylem'e cok kirildim ve kizdim. Uzun bi mesaj yazdim sinirimi ve kirginligimi ifade ettim. Bakmasin istemiyorum. 50 tl de fal da kalsin. 4 gündür sabah bakicam aksam bakicam oyalayip durdu. Bakmayacaksan bakmiycam de bakacaksan da bi tarih saat ver o saatte bak. Insansa almistir o yazdigimdan alacağını. Üzgün ve sinirli bir sekilde uyuyorum. Iyi geceler hepinize
Eylem'e cok kirildim ve kizdim. Uzun bi mesaj yazdim sinirimi ve kirginligimi ifade ettim. Bakmasin istemiyorum. 50 tl de fal da kalsin. 4 gündür sabah bakicam aksam bakicam oyalayip durdu. Bakmayacaksan bakmiycam de bakacaksan da bi tarih saat ver o saatte bak. Insansa almistir o yazdigimdan alacağını. Üzgün ve sinirli bir sekilde uyuyorum. Iyi geceler hepinize
PlayStore den indirdim cebime..
Mail adresini ve sifreni girince fal bakiliyor.
Ayyy yardımcı olabildim mi??
Sorunu tam anlayamadım daa
Hayatim hep ayni olmuyor ama bana da biri oyle bir bakmis ki fala oy verme kismina yazdim kim bakti buna ogrenmem lazim parali atcam diyeBeğendim valla, hepsi uymasa da çok önemli bir konuda nokta atışı yapmış kim yorumladıysa robotsa da robot olabilir ama hisli bi robotmuş canım benimBaldankabak sağol kuzucum tekrardan
Hayatim hep ayni olmuyor ama bana da biri oyle bir bakmis ki fala oy verme kismina yazdim kim bakti buna ogrenmem lazim parali atcam diyeama ogrenemedim
Gule gule kullanin kizlar, somurelim somurebildigimiz kadariyla
Ooo aklimda bulunsun atayim arada cok iyiymis
Amaniiin ne olaylar oldu deysim citlat bana azcikvalla bendede ask var ama is yok kizlar o yuzden evlenemiyorum dert bitmiyor yani bacilarim
iyi yaptın canım,Ben de tutmuyorum artık..
Git ne yaşıyosan yaşa, ne diyebilirim ki dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?