Binnaz Abla

aequitas i tavsiye ederim..hic bilgi vermedim baya bilmistellwe-kahve

Son düzenleme:
bayanlar nesıbenın falı geldı ya bu kadın acaıp enerjı verıyor hanı ıcımden bır gram fala ınanmam sadece motıve etsın dıye baktırdım sesı huzur verdı valla ama yınede güzel dı

Kahvesi 40;tl ya anlayamıyorum neye istinaden belirliyolar fiyatlarını?

Ben hala bekliyorum Bakinca gorucez artik

Bu arada Binnazablada Eylul Acar hakkindaki gorusleriniz nedir dostlar, her gordugumde puani yukseliyor!

İyi o zaman falın gelince yazarsın Cherry nasıl bulduğunu...Eylül e baktırmadım benbo yüzden bişey diyemeyeceğim ama puan olayına pek güvenim yok.

İyi o zaman falın gelince yazarsın Cherry nasıl bulduğunu...Eylül e baktırmadım benbo yüzden bişey diyemeyeceğim ama puan olayına pek güvenim yok.

Puan olayi bence de tiri viri, burda kizlardan biri ani iyi biliyor ama gelecegi saliiyor demisti, merak ettim cikti mi cikmadi mi diye. Bu arada cikmayan bir fal haberi Chloe nin duvarindan :

2 ay önce [Tarot Falı]

Gugu7
tek kelime mükemmel

+ Devamı

Gugu7

Çıkmadı fal

1 ay önce

Bu arada prenses bos durmmais:

1 ay önce [Kahve Falı]

prenses34
peki bu adamlan nerde tanışıcam?nettenmi yoksa gerçek hayattanmı tanışıcam?2014de sınava gircem kazanacam galiba.memur olarak atandıkdan sonramı tanışıcam bu adamlan?bu adam istediğim gibi biri olcakmı?facede küfür etmişdim duygu ve gülşah adisine ablama şikayet etmişler ablamda kızdı bana.mithat duygudan ayrıldı.duyguda acıklı şeler paylaşıyo facede.nezaman duygu gülşah ve mithattan intikamalcam?

Son düzenleme:
falım geldi acill :))
arkadaşlar bana gerçekten isabetli olan
çok pahalı olmayan ve kahve falı olmasın
kimi önerirsiniz

o seni seviyor, sende onu seviyorsun. ufukta güneş görüyorum yorumları duyunca... mükemmel, 5yıldız,10 yıldız yazıyorlar hemen. senin yaşadıklarından 1 cümle dahi tutturamamışsa, papatya falları kategorisine girer sadece. :82:

falım geldi acill :))
arkadaşlar bana gerçekten isabetli olan
çok pahalı olmayan ve kahve falı olmasın
kimi önerirsiniz

Fiyatı uygun olan ilk sırada önereceğim Esince var telwede Tarot 5 tl.Ama şu an online mi bilmiyorum.Binnaz abla fal sepeti falan hepsi zaten fiyat fix.Bana iyiydi Esince baktırırsan umarım sanada iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…