arkadaşlar açelya dediğiniz açelya tuğra mı?
aequitas i tavsiye ederim..hic bilgi vermedim baya bilmisfal sepeti-kahve
ben baktım ama falsepetınde bu ısımde bırını goremedım benmı yanlıs baktım acaba?:26:
Konuyu bilmiyorum öncesini ama eger bu cocuk senden hic ho$lanmasaydi ayrildiktan sonra tekrardan bulu$mak istemezdi diye
dü$ünüyorum
arkadaşlar açelya dediğiniz açelya tuğra mı?
Kahvesi 40;tl ya anlayamıyorum neye istinaden belirliyolar fiyatlarını?tellwe de tatlıcadı84e yokmu baska baktıran ya:) yorumu acaipti çok şaşırdım.profilindeki yorumlar da çok uçuk. buradan tecrübe eden yok mu?
bana nesibenin söylediklerine paralel ve güzel şeyler söyledi. ek olarak benim ilk günden bu güne ilişkiye bakışımı benim bile itiraf edemediğim bişeyi söyledi.çok merak ediyorum sizden gelecek yorumları
Kahvesi 40;tl ya anlayamıyorum neye istinaden belirliyolar fiyatlarını?
Ben hala bekliyorumBakinca gorucez artik
Bu arada Binnazablada Eylul Acar hakkindaki gorusleriniz nedir dostlar, her gordugumde puani yukseliyor!
Ben hala bekliyorumBakinca gorucez artik
Bu arada Binnazablada Eylul Acar hakkindaki gorusleriniz nedir dostlar, her gordugumde puani yukseliyor!
İyi o zaman falın gelince yazarsın Cherry nasıl bulduğunu...Eylül e baktırmadım benbo yüzden bişey diyemeyeceğim ama puan olayına pek güvenim yok.
falım geldi acill :))
arkadaşlar bana gerçekten isabetli olan
çok pahalı olmayan ve kahve falı olmasın
kimi önerirsiniz
Puan olayi bence de tiri viri, burda kizlardan biri ani iyi biliyor ama gelecegi saliiyor demisti, merak ettim cikti mi cikmadi mi diye. Bu arada cikmayan bir fal haberi Chloe nin duvarindan :
2 ay önce [Tarot Falı]
Gugu7
tek kelime mükemmel
+ Devamı
Gugu7
Çıkmadı fal
1 ay önce
falım geldi acill :))
arkadaşlar bana gerçekten isabetli olan
çok pahalı olmayan ve kahve falı olmasın
kimi önerirsiniz
Kızlar açelya nerde ve kaça bakıyor çokmu yoğundur beklemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?