Binnaz Abla

Ay o binnaza ben hic isinamamistim zaten belliydi biseyler oldugu daisim oyle topige manyaklar dadandigi zaman kib leyin mune yada kazen gelir icabina bakar

ahcigis o zaman olmayanları varmış gibi gösteriyorlar demekki,
nası bağladımheehhee

Falkutusu rezalet atmasyon ve tırt bence..ne paralı ne promosyon.bikere paralı attım öyle rezalettiki kredimi geri aldım.sonra başkasına attım o ötekindende beterdi..tavsiye etmem..

meriartemis (tellwe) bu akıllı yı deneyeyim dedim ömründe böyle tarot yorumu gören var mı? ||>>Merhaba canım.kartların güzel açıldı.enerjin bu aralar yüksek pozitifsin.bir kaç şey hariç.kafana takılan sorular var cevap aradığın bir de endişelerin.endişelerin yersiz korkulacak bir şey yok kafandan silip at ki biraz rahatlayasın.nasıl oturulup kalkılacağını nasıl konusulacağını cok iyi bilen birisin.kişiliğin çok düzgün etrafindakiler de bunun farkinda beğeniliyorsun.biri seni çekemiyor yalnız çevrene dikkat et canım hatta küçük bir nazar boncuğu gözükmeyecek bir yere takmanda fayda var.hayatın da yeni düzenlemeler,değişiklikler olacak.çevrene bir kaç kişi daha dahil olacak yakın zamanda.birinin ilgisini baya bir çekeceksin seninle konuşma çabalarına girecek.üzerinde yoğunlaştığın bir mesele var.en nihayetinde başarı ile sonuçlanacak sadece biraz daha sabretmelisin ve yılmamalısın.maddi yönden bir ferahlama var çok istediğin o şeyi artık alabilirsin.eğitimle ilgili ise çabaların boşa çıkmayacak üzerinde baya bir emek vermişsin çünkü.elimden geldiğince yorumladım umarım begenirsin canım yüzün daima gülsün kendine iyi bak 2016 sana sağlık mutluluk şans getirsin :) >>||

bunun dışında binnazabla da ceren esemen ve lena kovalı denedim katinada. lena fena değildi ceren ise faciaydı. ki ben ceren esemenin önceki yorumlara ulaşabldiğini düşünüyorum yönetime yazdım tabikiii yoook daha neler dediler. fakat kadın fala '' canımsen eskinin dönmesini istemiyorsun ama'' diye başladı.. lena koval genel olarak ıyk diyemem ama çıkması mumkun değil. tellwe de gulsene86 ise bir diğer salaklığımdı.. bi de bunlara 1 veriyorum onlarda bana 1. iğrenç bi profilim olduguna eminim.. tellwede falcı topiginde 1 verenlere iyi saydırıyorlar ''emek hırsızı'' yukardaki faldan anlıyoruz emeği.. yokken çok dolmuşum bu arada..

Son düzenleme:
eylemden iyidir genee valla :)))

Sen bu fali iade aldin mi? Kahve bile degil bu, herkese uyar.
Sahsen bana da uygun yani

Eylem kotu muydu sende, bende dusundum onu ama benazir e yaptigindan sonra b.kum sogudu
Bi de geçen akşam yazmıştım. Günaha girmiş gibi olmayayım tekrar yazayım. Şimdi Eylem'e yazdım ilk, çok sıcak yazdı. İşitme problemimi, bana yazarak bakıp bakamayacağını sordum. Tabii ki bakarım dedi. Akşam 10'da bakarım dedi. Akşam 10 oldu telefonu kapalı. Bekle babam bekle. Saat 12 gibi açtı. Ama dönmüyo bana. Tekrar yazdım. Kuzum tansiyonum yükseldi dedi. Ben de çok üzüldüm durumuna çünkü hipertansiyon hastasıymış, rahmetli babamda da vardı üzüldüm çok. Şifa diledim. Güzel konuştuk. Sonra bakarsınız dedim. Yarın gündüz bakarım dedi. Ertesi gün 3-4 gibi yazdım. Gene akşam 10'da dedi. Ya sabır tamam dedim. 10da yazdım ses yok. Dönmedi de. Ertesi gün yeniden yazdım. Bu akşam bakıcam dedi. Neyse bu defa söylediği saatten yarım saat önce kuzum müsaitsen arat dedi. Dedim bana yazarak bakacaktınız, nazlandı. Siz en azından whatsappdan ses kaydı atın arkadaşıma dinleteyim o da yazsın bana dedim. O ses kaydı attı. İnanın aşırı kısaydı. Dedik fal yarım kaldı. Birden kayboldu. Falda anlamadıklarımı sordum 4-5 soru yazdım. Bekliyorum ki hem sorularıma cvevap verecek, hem de falıma düzgün bakacak. İşi çıktı yarım kaldı :))) Gece yazıcam dedi. Bekliyorum dedim. Ertesi gün yazdım, dönmediniz Eylem Hanım dedim. 10 dakka sonra dedi. 6-7 saat sonra tekrar yazdım Akşam sakin kafa bakıcam dedi. Akşam da dönmedi en sonunda sitem ettim ben de. O da ben size bakacağımı baktım lütfen bana bir daha mesaj atmayın dedi engelledi

Başım sinirden fena ağrıdı dün gece, dedim herhalde 3 harflilerini üstüme saldı haha. O kadar da günahına girmeyeyim ama çok ayıptı bana yaptığı.
Seni ve burdan birkaç kişiyi rüyamda gördüm valla ama seni yine benazir isimli tanıdığım kişinin suretinde üzgündün apartmanın aşağıdan bakıyodun sonra bize çağırdım ve kızlarla oturuyorduk manzaram süperdi ve Ay'ı çok kırmızı kan kırmızı gördüm bunu da Bermu yorumluyordu

ALLAH hayırlara çıkartsın. Gece geç saatlere kadar dertleştik etkisinde kaldı bilincin sanırım. Ama Ay'ı neden kırmızı gördün merak ettim, bakayım ne demek acep. Rüyada bile üzgün çıkmışım. Bi de apartmanın aşağından küçük Emrah gibi bakmışım, sen de dayanamayıp evine almışsın

Ayy bi anda çok alakasız olcak da, ben osho zen tarot kartlarını aldım.
Bizim kızların arasında hiç bilgisi olan var mı ki?
Normal tarot gibi değil sanki meditasyon yapmak için bi yol gibi ama örnek bi açılım yaptım anlık depresyonumu yansıttı.
Noolur nolurr noluur birileri ben bişiler biliyorum desiiin

Üzülme artık canım yaaa
Günaydın günün güzel olsun

Hayir olsun canim, guzel ruya hayra yoralim,
Beni de gordun mu

Hayir olsun canim, guzel ruya hayra yoralim,
Beni de gordun mu
Sen chery ben sanırım Bermuda vardı bi de bi falcı ama hatırlamıyorum evimin Tam KARŞISI denizdi ve işte ay kan kırmızıydı sonra benazir i gördük o da geldi Bermuda ayı anlatıyordu yumuşaktı balon gibi süperdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…