Hayırlara vesile olsun inşallah :)Sen chery ben sanırım Bermuda vardı bi de bi falcı ama hatırlamıyorum evimin Tam KARŞISI denizdi ve işte ay kan kırmızıydı sonra benazir i gördük o da geldi Bermuda ayı anlatıyordu yumuşaktı balon gibi süperdi ya
Âmin Canım hepümiz için :)Hayırlara vesile olsun inşallah :)
la bu resmen promosyon!eylemden iyidir genee valla :)))
Sen chery ben sanırım Bermuda vardı bi de bi falcı ama hatırlamıyorum evimin Tam KARŞISI denizdi ve işte ay kan kırmızıydı sonra benazir i gördük o da geldi Bermuda ayı anlatıyordu yumuşaktı balon gibi süperdi ya
benim bütün rüyalarım seninleeee beni koyup gitme ne olurrKonusma benleBeni niye gormedin ruyalarda bulusur idik
benim bütün rüyalarım seninleeee beni koyup gitme ne olurr
Kız belki görmüşümdür ama sen belki gaza gelip gitmişsindir :))
Kırmızı ay güzelmiş yaa tutku gibi kırmızıydı zatenbermuda da öyle yorumluyordu ,baktım şimdi
Ay
Eşiniz ya da sevgiliniz tarafından daha çok sevilmeye, para kazanmaya.
* Kırmızı ay: Bir yolculuğa veya Hacc'a gitmeye.
bu yolculuk hep çıkıyor ama hiç çıkmıyor :)
Bugün yatmadan yazışalım , mıhtemel o gazla görürüm
Ben kirmizi sevmem zaten, ne zaman kirmizi gorsem o gun icinde bir haltlar olur hayatimda
Tipimi nasıl gördün bari :)benim bütün rüyalarım seninleeee beni koyup gitme ne olurr
Kız belki görmüşümdür ama sen belki gaza gelip gitmişsindir :))
Kırmızı ay güzelmiş yaa tutku gibi kırmızıydı zatenbermuda da öyle yorumluyordu ,baktım şimdi
Ay
Eşiniz ya da sevgiliniz tarafından daha çok sevilmeye, para kazanmaya.
* Kırmızı ay: Bir yolculuğa veya Hacc'a gitmeye.
bu yolculuk hep çıkıyor ama hiç çıkmıyor :)
Bugün yatmadan yazışalım , mıhtemel o gazla görürüm
o heralde senden aldığı,yüklü parayı harcamakla meşguldü,bu kadar uzatıpda,demekki artık senin bi daha ona fal baktırmayacağını anladı,böylecede bu ayıbı koynuna koyup seni engelledi,tuhafBi de geçen akşam yazmıştım. Günaha girmiş gibi olmayayım tekrar yazayım. Şimdi Eylem'e yazdım ilk, çok sıcak yazdı. İşitme problemimi, bana yazarak bakıp bakamayacağını sordum. Tabii ki bakarım dedi. Akşam 10'da bakarım dedi. Akşam 10 oldu telefonu kapalı. Bekle babam bekle. Saat 12 gibi açtı. Ama dönmüyo bana. Tekrar yazdım. Kuzum tansiyonum yükseldi dedi. Ben de çok üzüldüm durumuna çünkü hipertansiyon hastasıymış, rahmetli babamda da vardı üzüldüm çok. Şifa diledim. Güzel konuştuk. Sonra bakarsınız dedim. Yarın gündüz bakarım dedi. Ertesi gün 3-4 gibi yazdım. Gene akşam 10'da dedi. Ya sabır tamam dedim. 10da yazdım ses yok. Dönmedi de. Ertesi gün yeniden yazdım. Bu akşam bakıcam dedi. Neyse bu defa söylediği saatten yarım saat önce kuzum müsaitsen arat dedi. Dedim bana yazarak bakacaktınız, nazlandı. Siz en azından whatsappdan ses kaydı atın arkadaşıma dinleteyim o da yazsın bana dedim. O ses kaydı attı. İnanın aşırı kısaydı. Dedik fal yarım kaldı. Birden kayboldu. Falda anlamadıklarımı sordum 4-5 soru yazdım. Bekliyorum ki hem sorularıma cvevap verecek, hem de falıma düzgün bakacak. İşi çıktı yarım kaldı :))) Gece yazıcam dedi. Bekliyorum dedim. Ertesi gün yazdım, dönmediniz Eylem Hanım dedim. 10 dakka sonra dedi. 6-7 saat sonra tekrar yazdım Akşam sakin kafa bakıcam dedi. Akşam da dönmedi en sonunda sitem ettim ben de. O da ben size bakacağımı baktım lütfen bana bir daha mesaj atmayın dedi engelledi
Benim beklediğim bir olay gerçekleşti ancak beklediğim süreden bir ay önce oldu, haliyle çok şaşırdım. En son Hüma Bal'a baktırdım, çok yakında 1 vadeye kadar demişti, eh ertesi gün oldu. O bir 1-4 hafta arası olabilir demiş ama yine sayılabilir. Kısacası bu tarih olaylarına benim gibi kitlenmeyin, tarihlere çok inanmayın derim. Henüz beklediğim olayların %25'i gerçekleşti ama çok önemli bir gelişmeydi benim için. Tam olarak kimin senaryosu gerçekleşecek önümüzdeki aylar netleşir gibime geliyor, o zaman bu mesajı tekrar güncellerim.
Dün olan gelişmeyi bilenler: Haleh (Katina-Falalem) ,Rezzan (Kahve-Falalem), Naira Şuman (Kahve-Falalem), Sezgi Candan (Kahve-Binnaz), Hüma Bal (Katina-Binnaz), Bilge (Katina-Binnaz), Fama (Kahve-Biryolunvar), Medyum Deniz (Kahve-Biryolunvar), Serkan Tek (Kahve -Biryolunvar), Selena (tellwe-su).
Nesibe, İlkay ve Aylin ile enerjilerimizin tutmadığını düşünüyorum.
En en en kötüsü Emine idi, çok özensiz, alakasız, zorla baktırılmış bir fal idi haliyle tutmadı da.Hani enerji tutmamış olabilir ama bari güzel yaz, virgülüne noktasına, hitaba dikkat et. O kadını orada nasıl tutuyorlar, beğeniyorlar anlam veremedim. Tamam Fama'nın yazısı bir ilginç ama hitabında bir sorun yok. Ama ben biryolunvar'dan genel anlamda memnun kalmadım.
En çok beğendiğim Hüma Bal, Naira Şuman, Sezgi Candan, Medyum Selena ve Haleh oldu. Hem üslup ve yaklaşım olarak, verdikleri emek ile beraber, durumumu da tutturdukları için kendilerini beğendim.
Tpini görmedim tatlım sizin sadece varlığınızı :) Bi tek Benaziri de gerçek hayatta benazir tanıdığımın yüzüyle gördüm :)Tipimi nasıl gördün bari :)
Sen chery ben sanırım Bermuda vardı bi de bi falcı ama hatırlamıyorum evimin Tam KARŞISI denizdi ve işte ay kan kırmızıydı sonra benazir i gördük o da geldi Bermuda ayı anlatıyordu yumuşaktı balon gibi süperdi ya
Tipimi nasıl gördün bari :)
Tpini görmedim tatlım sizin sadece varlığınızı :) Bi tek Benaziri de gerçek hayatta benazir tanıdığımın yüzüyle gördüm :)
Atartcan ben dun seni cok darlandirdim annem yaa,
Ondan mi gordun kitemiz yuregine bizim durumlarin gidishati dert oldu,
Gece de ruyana girdi. Ama sonlar iyi olacak sanirsam
Ruyada hissettigin duyguya gore yorumlanirmis.
Sen keyif almissin ayin goruntusunden. Manzara da varmis.
Yaniii hepimizin muradi olacak kizlar.
Onu bende merak ettim, senin avatar yine guzel de,
Beni avatarimla gormemis sanirsam, yoksa kabus olurdu.
Atartcan ben dun seni cok darlandirdim annem yaa,
Ondan mi gordun kitemiz yuregine bizim durumlarin gidishati dert oldu,
Gece de ruyana girdi. Ama sonlar iyi olacak sanirsam
Kızlar kafamda deli sorularBu falalemdeki Cemile tanıdık falcı diye düşünüyorum. Çünkü forumla ya da falla alakası olmayan arkadaşıma zerre bakamadı. Ama bana on numero baktı. Takıldığım şu, Aralık'ın 15 gibi bir arkadaşının teşviki ile kendinde fiziksel değişim yapacaksın. Mesela saçının rengi gibi dedi. Harbiden de onu dediği zaman arkadaşım bana devamlı saçını boyat diyodu, arkadaşım hala da diyor ve Kasım ayı maaşı ile saçımı boyatmaya karar net verdim. Salladım tuttu bi fal mı yoksa harbi mi bildi
Hahaa yok annem ya ne darlandırması ayıp ettin. benim olur öyle egzantrik rüyalarım , ama huzurluydu inşaşllah hayırlar olur :) geçen gün de hiç alakasız bizim öküzü gördüm , aile evindeydi ben de ordaydım yani bizim bi akrabanın evine rastlantı gelmiş, babamla konuşuyordu babam beni ve diğer kardeşlerimi anlatıyodu ona ve ruhu şad olsun , şıh gibi ermiş babaaanem de ordaydı, ona bakıyordu ve baykuşlu kolyem var onu takmıştı babaaannecim ..
Sonlar iyi olsun be aynen Daisycan
Kiz bu okuz ailene girecek ya senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?