maalesef '' sizin görüşünüz'' dedi sanki bi emek var ben göremiyorum. enayı yerıne koyuyolar..ya biz para verioruz kibrimizden1 vermiyoruz ama onlardaa hemen basıolar 1 yıldızı sonra iade yok sonra kmse fal bakmıyo.. muneccim değiller eyv ama böyle de dandik iş yapılır mıSen bu fali iade aldin mi? Kahve bile degil bu, herkese uyar.
Sahsen bana da uygun yani
sormaa meriartemis vurgunu yedimla bu resmen promosyon!evet çok genel olmuş
biryolunvardaki kahinvanga nasıl?
valla canım benim falım resmen hızlandırılmış faldı. ben hiç bişey anlamadım.birde böyle sıkıla sıkıla baktı eylem ben iyice zaten gerildim. anlayacağın memnun kalmadım. hıı ama kalanlar var bişey diyemem. eee benim babamın oğlu da değil süper baktı diyim,anlayacağın bana fıssssEylem kotu muydu sende, bende dusundum onu ama benazir e yaptigindan sonra b.kum sogudu
aaa ne ayıp ya insanlar yolda topluyor sanki parayı. tabi alışmışlar rahat para kazanmaya, benim eylemde birde en uyuz olduğum şeyde o oldu ne yalan söyliyim.ben gelemem abicim bekletmeye. adam gibi bakacaksan 3 veya 4 kişiye bak hepsinede bir saat ver. bu ne paragözlükBi de geçen akşam yazmıştım. Günaha girmiş gibi olmayayım tekrar yazayım. Şimdi Eylem'e yazdım ilk, çok sıcak yazdı. İşitme problemimi, bana yazarak bakıp bakamayacağını sordum. Tabii ki bakarım dedi. Akşam 10'da bakarım dedi. Akşam 10 oldu telefonu kapalı. Bekle babam bekle. Saat 12 gibi açtı. Ama dönmüyo bana. Tekrar yazdım. Kuzum tansiyonum yükseldi dedi. Ben de çok üzüldüm durumuna çünkü hipertansiyon hastasıymış, rahmetli babamda da vardı üzüldüm çok. Şifa diledim. Güzel konuştuk. Sonra bakarsınız dedim. Yarın gündüz bakarım dedi. Ertesi gün 3-4 gibi yazdım. Gene akşam 10'da dedi. Ya sabır tamam dedim. 10da yazdım ses yok. Dönmedi de. Ertesi gün yeniden yazdım. Bu akşam bakıcam dedi. Neyse bu defa söylediği saatten yarım saat önce kuzum müsaitsen arat dedi. Dedim bana yazarak bakacaktınız, nazlandı. Siz en azından whatsappdan ses kaydı atın arkadaşıma dinleteyim o da yazsın bana dedim. O ses kaydı attı. İnanın aşırı kısaydı. Dedik fal yarım kaldı. Birden kayboldu. Falda anlamadıklarımı sordum 4-5 soru yazdım. Bekliyorum ki hem sorularıma cvevap verecek, hem de falıma düzgün bakacak. İşi çıktı yarım kaldı :))) Gece yazıcam dedi. Bekliyorum dedim. Ertesi gün yazdım, dönmediniz Eylem Hanım dedim. 10 dakka sonra dedi. 6-7 saat sonra tekrar yazdım Akşam sakin kafa bakıcam dedi. Akşam da dönmedi en sonunda sitem ettim ben de. O da ben size bakacağımı baktım lütfen bana bir daha mesaj atmayın dedi engelledi
senin bir devlet kapısında işin olacak,akrabann evini,başka bir hayata geçiş yada,değişikliik olarak görebilirsin,baykuş bu rüyanın içerisinde çok hayırlı,sen beklediğin bir haber alacaksın,bu aşk hayatındada olur,normal hayatının içerisinde önemsediğin bir şeyin haberide olur,kalıcı ve hayırlı bir iş,bekarsan evlilik,ama her yönden hayırlı.Hahaa yok annem ya ne darlandırması ayıp ettin. benim olur öyle egzantrik rüyalarım , ama huzurluydu inşaşllah hayırlar olur :) geçen gün de hiç alakasız bizim öküzü gördüm , aile evindeydi ben de ordaydım yani bizim bi akrabanın evine rastlantı gelmiş, babamla konuşuyordu babam beni ve diğer kardeşlerimi anlatıyodu ona ve ruhu şad olsun , şıh gibi ermiş babaaanem de ordaydı, ona bakıyordu ve baykuşlu kolyem var onu takmıştı babaaannecim ..
Sonlar iyi olsun be aynen Daisycan
İçimizde boşluk yok kuzum..Kızlar nedir içimizdeki boşluk. Her fal aynı şeyi söylüyor ama biz yinede tatmin olamıyoruz. Hala baktırmaya devam ediyoruz. Olumsuz olsa sinirlenip tekrar fal baktırıyoruz. İçine girdikçe daha çok vesveseleniyoruz. Hani şu var şöyle beklentisiz "geçen bir fal baktırdım güzel şeyler dedi" kıvamında olmak isterdim. Ve hayatıma kaldığı yerden devam etmek. Adı üstünde fal diyebilmek, fal piyasasını talan edercesine araştırmamak :) iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz deyip avaz avaz şarkı söyleyebilmek ve dostlarla dertleşmek. Ahh ahh o günleri de göreceğimi umuyorum tekrar
Ay hadi inşallah hayırlısı neyse o olsun ,tişikkirlirsenin bir devlet kapısında işin olacak,akrabann evini,başka bir hayata geçiş yada,değişikliik olarak görebilirsin,baykuş bu rüyanın içerisinde çok hayırlı,sen beklediğin bir haber alacaksın,bu aşk hayatındada olur,normal hayatının içerisinde önemsediğin bir şeyin haberide olur,kalıcı ve hayırlı bir iş,bekarsan evlilik,ama her yönden hayırlı.
hayırlı olsun inşallah.
Basak nolduKizlar ne yapiyosunuz nasilsiniz..uzun zamandir fala aravermis biri olarak acayip fal baktirasim geldi bugun ama online baktirmak istemiyorum eylem diye birinin ismi donuyodu acaba rica etsem numarasi olan bana yolliyabilirmi
Bana gelenler geldi canimBasak noldu
Hahha ozelden yazBana gelenler geldi canim
Bence kartlarla hepten çuvallıyor falcılar, yok konsantre olmaktı yok odaklanmaktı falan her zaman olmuyor. Destenini içinden ne çıkarsaHümanın verdiği tarihler tutuyo mu arkadaşlar? İki defa baktırdım ikisinde de farklı tarih verdi, kafam karıştı. Aslında benim açımdan iyi oldu çünkü online falı bıraktım
kızlar bana falalemdeki oguzhanin fali cikti,hemde oyle kucuk birsey degil..yaz ortasi bir ara geri donmustu siteye,bende kahve fali attim..su an olacak olaylari soyledi ve aynen yasiyorum ustelik ortada ne bahsettigi kisi vardi ne birsey..o zaman pek ihtimal vermemistim ama cok ilgincti ya..ozelimi burda yazmak istemiyorum ama cok acayip yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?