Binnaz Abla

yok v
Sen bu fali iade aldin mi? Kahve bile degil bu, herkese uyar.
Sahsen bana da uygun yani
maalesef '' sizin görüşünüz'' dedi sanki bi emek var ben göremiyorum. enayı yerıne koyuyolar..ya biz para verioruz kibrimizden1 vermiyoruz ama onlardaa hemen basıolar 1 yıldızı sonra iade yok sonra kmse fal bakmıyo.. muneccim değiller eyv ama böyle de dandik iş yapılır mı

Tatlım başkalarıımemnun kalmışsst: 43632255, member: 468893"]Eylem kotu muydu sende, bende dusundum onu ama benazir e yaptigindan sonra b.kum sogudu [/QUOTE]
Tatlim baskalari memnun kalmis ama benimki resme
Eylem kotu muydu sende, bende dusundum onu ama benazir e yaptigindan sonra b.kum sogudu
valla canım benim falım resmen hızlandırılmış faldı. ben hiç bişey anlamadım.birde böyle sıkıla sıkıla baktı eylem ben iyice zaten gerildim. anlayacağın memnun kalmadım. hıı ama kalanlar var bişey diyemem. eee benim babamın oğlu da değil süper baktı diyim,anlayacağın bana fıssss

aaa ne ayıp ya insanlar yolda topluyor sanki parayı. tabi alışmışlar rahat para kazanmaya, benim eylemde birde en uyuz olduğum şeyde o oldu ne yalan söyliyim.ben gelemem abicim bekletmeye. adam gibi bakacaksan 3 veya 4 kişiye bak hepsinede bir saat ver. bu ne paragözlük

senin bir devlet kapısında işin olacak,akrabann evini,başka bir hayata geçiş yada,değişikliik olarak görebilirsin,baykuş bu rüyanın içerisinde çok hayırlı,sen beklediğin bir haber alacaksın,bu aşk hayatındada olur,normal hayatının içerisinde önemsediğin bir şeyin haberide olur,kalıcı ve hayırlı bir iş,bekarsan evlilik,ama her yönden hayırlı.
hayırlı olsun inşallah.

Kızlar nedir içimizdeki boşluk. Her fal aynı şeyi söylüyor ama biz yinede tatmin olamıyoruz. Hala baktırmaya devam ediyoruz. Olumsuz olsa sinirlenip tekrar fal baktırıyoruz. İçine girdikçe daha çok vesveseleniyoruz. Hani şu var şöyle beklentisiz "geçen bir fal baktırdım güzel şeyler dedi" kıvamında olmak isterdim. Ve hayatıma kaldığı yerden devam etmek. Adı üstünde fal diyebilmek, fal piyasasını talan edercesine araştırmamak :) iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz deyip avaz avaz şarkı söyleyebilmek ve dostlarla dertleşmek. Ahh ahh o günleri de göreceğimi umuyorum tekrar

İçimizde boşluk yok kuzum..
İçimizde virgüller var noktaya dönüşemeyen ya da dönüştürmekten korktuğumuz..
Umutlarımız bizi fallara itiyor, emin olmak için bir daha baktırıyoruz, sonra bir daha..
Bütün hepsi bu..

Ay hadi inşallah hayırlısı neyse o olsun ,tişikkirlir

Kizlar ne yapiyosunuz nasilsiniz..uzun zamandir fala aravermis biri olarak acayip fal baktirasim geldi bugun ama online baktirmak istemiyorum eylem diye birinin ismi donuyodu acaba rica etsem numarasi olan bana yolliyabilirmi

Kizlar ne yapiyosunuz nasilsiniz..uzun zamandir fala aravermis biri olarak acayip fal baktirasim geldi bugun ama online baktirmak istemiyorum eylem diye birinin ismi donuyodu acaba rica etsem numarasi olan bana yolliyabilirmi
Basak noldu

Hümanın verdiği tarihler tutuyo mu arkadaşlar? İki defa baktırdım ikisinde de farklı tarih verdi, kafam karıştı. Aslında benim açımdan iyi oldu çünkü online falı bıraktım

Hümanın verdiği tarihler tutuyo mu arkadaşlar? İki defa baktırdım ikisinde de farklı tarih verdi, kafam karıştı. Aslında benim açımdan iyi oldu çünkü online falı bıraktım
Bence kartlarla hepten çuvallıyor falcılar, yok konsantre olmaktı yok odaklanmaktı falan her zaman olmuyor. Destenini içinden ne çıkarsa Kahve ve su daha mantıklı en azından. Ama online fala bende uzağım artık.

kızlar bana falalemdeki oguzhanin fali cikti,hemde oyle kucuk birsey degil..yaz ortasi bir ara geri donmustu siteye,bende kahve fali attim..su an olacak olaylari soyledi ve aynen yasiyorum ustelik ortada ne bahsettigi kisi vardi ne birsey..o zaman pek ihtimal vermemistim ama cok ilgincti ya..ozelimi burda yazmak istemiyorum ama cok acayip yani..

Bu arada oguzhanin anlattigi kadar olmasada bu olayi falinda gorup soyleyenler,klotho ve sevgi duman..

Oncelikle insallah guzel olsun canim. Sonra ayyyy oguzhani cok merak ettim. Biri daha yazmisti. Nerde baktirmadigim adam var onun fali cikar zaten. Ay geri donse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…