Binnaz Abla

O adam için bi kaç kişi çıktı dedi sonradan. Fellik fellik o adamı bekliyorum Yok girmiyor.. Bu arada çıkan şey umarım seni mutlu eden birşeydir.

Yes bayanlar, kamu görevimi yaptım. Mail atıp Oğuzhan Bey'i sordum.
Cevap;
X hanım, sizin isteklerinizi zevkle karşılamaya çalışırız Oğuzhan
bey sitemizde yorum yapmaya devam edecek ancak özel işleri nedeniyle
yeni yıldan sonra sizlerle olabileceğini belirtmiştir sevgiler

Hala falalemde mi?

Kiz demeseydin keske simdi oguzhan diye baskasini yutturmazlar bize insallah

Kizlar stabil hayattan bildiriyorum, burasi cok guzel Iki yildir hayatim surekli inisli cikisli, zikzak grafik gibiydi yeminle. 2 aya yakindir stabilim. Hic bir sey oldugu yok. Megersem stabillik ne guzelmis oh mis valla. Hayat stabil olunca fal da atilmiyor, en son falimin uzerinden 1 ay gecmis hic atasim yok. Fal kutusunun bedavasina bile 3 4 gune atiyorum. Stabil hayat forever

O kadarını hiç düşünemedim Ama başkasını yuttursalar ne olacak 1-2 baktırıp yine kaçarız :)

Zaten tum sitelerin artik bizi tanimis olmasi lazim, yemezler cicislerim yemezler hic yeltenmeyin diyoruz

Ay ben de keske yazmasaydim esegin aklina karpuz kabugu gibi oldu

Ohoo yeniyıla kadar daha 2 vade var, o zamana kadar hayatımıza daha çok falcı girer,çıkar :)

O adam için bi kaç kişi çıktı dedi sonradan. Fellik fellik o adamı bekliyorum Yok girmiyor.. Bu arada çıkan şey umarım seni mutlu eden birşeydir.
ya evt cok sukur mutlu, ama olayi ve durumu yani olacaklari oyle bir anlatmistiki..o zaman hic ihtimal vermedim ve aynen dedigi seyler oldu adamin ya..ve bence oyle 3 harfli falan yardimiyla bakmiyor, duru gorusu ve hisleri var cidden

Selena zaten başarılı biri an konusunda da bakalım yaşayalım olumlu ve güzel şeyleri

Oguzhan turkogluysa ben nisanda katina atmisim bana "positif" dusun yok gulumse sosyal medya hesaplarina gulerkenki fotograflarini koy gibi bidibidi yapmis bi ton, sordugum kisi ile ilgili de cok agir isleyecek ama bir iliski olacak demis, sordugum kisinin baskasiyla beraber oldugunu ogrenmistim sonra.. Aylar sonra gorustuk gerci simdi mesaj atiyor da haftada 1 kere, yavas giden bir seyler kesin var ama bir iliski olmaz, benim tarafimda o heyecan bitti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…