- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Sagol canim,iyi neyseki :) ama Oguzhan yok yaaaOncelikle insallah guzel olsun canim. Sonra ayyyy oguzhani cok merak ettim. Biri daha yazmisti. Nerde baktirmadigim adam var onun fali cikar zaten. Ay geri donse
Sagol canim,iyi neyseki :) ama Oguzhan yok yaaa
yok ya gelmiyecek benceAy insallah gelir ya. Hissettim bence gelcek o yakinda.
Ay simdi adam gelirse oguzhan ilan edilirim ben
kızlar bana falalemdeki oguzhanin fali cikti,hemde oyle kucuk birsey degil..yaz ortasi bir ara geri donmustu siteye,bende kahve fali attim..su an olacak olaylari soyledi ve aynen yasiyorum ustelik ortada ne bahsettigi kisi vardi ne birsey..o zaman pek ihtimal vermemistim ama cok ilgincti ya..ozelimi burda yazmak istemiyorum ama cok acayip yani..
Hümanın verdiği tarihler tutuyo mu arkadaşlar? İki defa baktırdım ikisinde de farklı tarih verdi, kafam karıştı. Aslında benim açımdan iyi oldu çünkü online falı bıraktım
kızlar bana falalemdeki oguzhanin fali cikti,hemde oyle kucuk birsey degil..yaz ortasi bir ara geri donmustu siteye,bende kahve fali attim..su an olacak olaylari soyledi ve aynen yasiyorum ustelik ortada ne bahsettigi kisi vardi ne birsey..o zaman pek ihtimal vermemistim ama cok ilgincti ya..ozelimi burda yazmak istemiyorum ama cok acayip yani..
mrb kızlar bana online fal sitesinden önerebileceniz iyi falcı varmı
Yes bayanlar, kamu görevimi yaptım. Mail atıp Oğuzhan Bey'i sordum.
Cevap;
X hanım, sizin isteklerinizi zevkle karşılamaya çalışırız Oğuzhan
bey sitemizde yorum yapmaya devam edecek ancak özel işleri nedeniyle
yeni yıldan sonra sizlerle olabileceğini belirtmiştir sevgiler
Kiz demeseydin keske simdi oguzhan diye baskasini yutturmazlar bize insallah
Oguzhani cherry de oneriyodu, arkadasina dehset bakmis.
O kadarını hiç düşünemedimAma başkasını yuttursalar ne olacak 1-2 baktırıp yine kaçarız :)
Yes bayanlar, kamu görevimi yaptım. Mail atıp Oğuzhan Bey'i sordum.
Cevap;
X hanım, sizin isteklerinizi zevkle karşılamaya çalışırız Oğuzhan
bey sitemizde yorum yapmaya devam edecek ancak özel işleri nedeniyle
yeni yıldan sonra sizlerle olabileceğini belirtmiştir sevgiler
ya evt cok sukur mutlu, ama olayi ve durumu yani olacaklari oyle bir anlatmistiki..o zaman hic ihtimal vermedim ve aynen dedigi seyler oldu adamin ya..ve bence oyle 3 harfli falan yardimiyla bakmiyor, duru gorusu ve hisleri var ciddenO adam için bi kaç kişi çıktı dedi sonradan. Fellik fellik o adamı bekliyorumYok girmiyor.. Bu arada çıkan şey umarım seni mutlu eden birşeydir.
Selena zaten başarılı biri an konusunda da bakalım yaşayalım olumlu ve güzel şeyleriKızlar bu behappy fos mos dedim ama şimdi yine okuyunca gelecekle ilgili selena hanım ile aynı şeyleri söylemiş. Yeni biriyle tanışma tarihi ikisinin de aynı. Yüzük tarihi olarak verdiği tarih de ikisinin de aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?