Ohoo yeniyıla kadar daha 2 vade var, o zamana kadar hayatımıza daha çok falcı girer,çıkar :)
Evet kuzucum Ocaktan sonra , kredi çekip 2016 model yepyeni tam sesli, full donanımlı falcılarla yola devamCaniko senin vadeler zaten ocak gibi, o saatten sonra lazim degil zaten kendileri
Oguzhan ya simdi gel, yada ebedi terket
telwede selena. telefonla değilkizlar bide selena diye birini ovmusler eski sayfalarda telefonda mi bakiyor bu selena???
ilkay nerde bakiyor arkadaslar??online fal mi?????ilkay bana da dün kısa yorumuyla nokta atısı yaptı onun dedıgı sekılde yasarsam sasırmam..
ilkay nerde bakiyor arkadaslar??online fal mi?????
yoo yeni degilim :) ayrica istanbuldayim :)Arkadasim belli ki yenisin piyasayi pek bilmiyorsun nacizane tavsiyemiz uzak dur lutfen. Hic baktirma. Cik sehrindeki falciya git baktir ama online fala bulasma. Kumar gibi bir illet bu. Bagimlilik yapiyor yol yakinken don istersen :)
yoo yeni degilim :) ayrica istanbuldayim :)
iyimi peki?bi de lale Gül diye birinden bahs edilmis hangisi daha iyi??
yeni değilsen bilmen lazım aslında.nasil bakiyor peki?yazipmi gonderiyor?ben online fal baktirmadim hic
hiç online fal baktırmamış ama yenide değil yani
aylini bilmiyorum fama berbat, hiçbir dediğini yaşamış değilim, bozuk lisanını anlamaya çalışmak da cabası..bir yolun var fama nasıl, aylinle aynı kişi diyenler olmuştu, öyle mi gerçekten?
Bir yolun var hira esittir fal sepeti rezzan
Ikisi ayni kisimi? Nerden anladin cnm?Bir yolun var hira esittir fal sepeti rezzan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?