Binnaz Abla

ilkay nerde bakiyor arkadaslar??online fal mi?????

Arkadasim belli ki yenisin piyasayi pek bilmiyorsun nacizane tavsiyemiz uzak dur lutfen. Hic baktirma. Cik sehrindeki falciya git baktir ama online fala bulasma. Kumar gibi bir illet bu. Bagimlilik yapiyor yol yakinken don istersen :)

iyimi peki?bi de lale Gül diye birinden bahs edilmis hangisi daha iyi??

Lale gulu bilmiyorum baktirmadim ama online fal atacaksan ilk denemen su isimlerden olsun bnce, cunku en cok bu isimlerin fallari cikiyor. Dipnot bana hicbiri cikmadi bunlarin.

1.tellwe medyum selena
2.fal sepeti nesibe ya da venus amber
3.bir yolun var ilkay gur

Enerji isi simdi selena cogu insana biliyor ama bana bilemedi. Ama ben yuzdeler olarak yazdim en cok yukaridaki isimler tutturuyor galiba.

bir yolun var fama nasıl, aylinle aynı kişi diyenler olmuştu, öyle mi gerçekten?

selena nın anlık olayları tutup da gelecek patlayan cok kısı var mı? mesela bana harf felan bıldı ve bazı guzel ayrıntıları da bıldı ama gelecek halen cıkmadı gelecek konusunda cıkmayanlar var mı?

Bana A dan Z ye en baba falcılar da dahil ne kadar falcı varsa hiç birininki çıkmıyor canım benimkiler cidden Çarpışıyor. Artık buna emin oldum. Baktırdıklarım online olanlar selena, nesibe tekbaser, ilkay gür, Şehrazat, gizem hatun,fama,kahinvanga, Serkan tek. Hümabal, fama ve hira ssoydan ın Dediklerine daha var ama sanmam çıksın. Tel ile bakanlar yiğit, didem, zehra, eylem. yüzyüze baktırdığım hande, Tuğba biraz zamanı var.daha kalmadı zaten falcı :))))) babalara gelmişim. Daha unuttuklarimda var :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…