Binnaz Abla

eylemin galiba sadece basit seyler cikiyor online baktirmadim hic yuzyuze baktirdim bide eyleme baktirdim telefondan,ama ana konu hicbirinde cikmadi maalesef,ama ediyi tavsiye ederim benim simdiye kadar gordugum en iyi falci ve verdigi tarihleri de tarihi tarihine yasiyor gidenler bence bi dene

gerci edi online degil yuz yuze ama 1 gunde 4 falciya gitmis biri olarak ediyi kesinlikle tavsiye ediyorum hisleri cok kuvvetli ve nokta atislari mukemmel

Bu edi nerde peki kaca bakıyor.
tarot 30 kahve 30 ikisi birlikte 50, ben ikisine birlikte baktirdim,ama fal bitimi bana dedi 40 liraya ask fali da bakiyorum yani sadece asktan bahs ediyoruz maddi durum aile obur seylerden degil sadece ask,dedim bak dedi hayir bakarsam ayni seyleri soyleyecem ve verdigim tarihler de cikmadan gelme yanima cunki hergun gelenler bile var ayni seyleri tekrar tekrar soyluyorum tarih cikmadan gelmenin anlami yok ,istersen ask fali baktir sen eger ozel hayatnla ilgili problemin varsa ama tarot bence daha etkili sahsi fikrim, Edi dejavu cafede bakiyor bakirkoy

Kızlar dünde yazdım bu melekler kahvesinde eren, emir ve kadir diye falcılar var. Varmı tavsiye eden veya baktıran?

Bir yolun var hira esittir fal sepeti rezzan
Marple nerden anladın? Şimdi ben de 2sine baktırdım da, Rezzan sesli, Hira yazılı bakıyor. Eğer yazım ve söylemlerindeki kibarlık ve üsluba bakarsak evet 2si de aynı tarz, ama isim aynı olarak sorduğum konu da aynı olarak bir noktayı ortak söylemişlerdi sonuç farklıydı.. ama Rezzan a Hiradan bayağı bi sonra baktırmıştım, durum da olmlıu değişiklik olmadığı için Rezzan ın sonucu olumsuz bağlaması normal bu durumda.

hahaha kuzucum:))) Aslan'ın da öküzü gelmişti bana... Balık vardı 7-8 sene önce... Onun da bir bana duygusallığı yoktu yani

Bak ben hep derim hep dedim yine dicem : burçlar üzerinde geniş bir bilgi ve gözlem ağım var.. kadınların da zorlayıcı ve zor burçları oluyor ama.. en iyi kadın burcu dediğimiz burçların bile erkek olanları onların tırnağı bile etmez. ya sert açılar almıştır haritada ya da işte malum cinsiyet dicem , cinsiyet farklılıkları da yetiştirilme tarzlarından ne yazk ki.. yani bizim ülkemizde geçen Baldan ın çok güzel özetlediği gibi, kadın ve erkek cinsiyetleri kimlikten iibaren keskin bir şekilde keskin ve kesin çizgilerle belirleniyo.

Aynen öyle... Mesela ben bayanım ama Akrep burcuyum da... Hiçbir özelliğini tam olarak taşımıyorum nedense. Çok da duygusalım. Kesinlikle yetişme tarzı! Bayan da olsam.... Erkekler ayrı mevzu sallayın gızlar

hahaha kuzucum:))) Aslan'ın da öküzü gelmişti bana... Balık vardı 7-8 sene önce... Onun da bir bana duygusallığı yoktu yani

Ben burcunu asla ogrenemedigim birine asiktim. Hatta buraya ozelliklerini yazip kizlarla tartismistik acep hangi burc diye. Onun dogumngunu mevzusu acilinca kavga ediyorduk, hic ogrenemedim ama her falda aslan cikti. Bende hep aslan diye hissettim. Eger aslansa baya sevmistim bi aslani yahu, hic gorup bilmedigim Guneydoguya yerlesmeyi dusunecek kadar Ne kadar olgunlasiyor insan yasanmisliklarla, ne gidiceksin baska sehre salak kiz. Kiz nerden dedin simdi aslan maslan zaten duygusal gunumdeydim

Ben de duygusalım şu sıralar. Ruh halini kavradım canımın içi.... Üzgünden halliceyim fakat bir daha fedakarlık yapacak kadar zerre enerjim yok. Yorgunum,bitkinim.

Aslansa eğer Aslanın seni çekmesi zaten çok normal... Ateş-Hava kombinasyonu. kız öyle deme insan tüm ihtimalleri,varsayımları bile gözden çıkarabildiği zamanları arıyor sonra .. yani sonra aşık olduğunda veya olma ihtimalini hissettiğinde içinden bir ses seni bir üst birim olan mantığa yönlendiriyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…