Binnaz Abla

Muhtemelen aslandi. Yani sıkıyor da olabilirim tamamen his. Valla cok uclarda yasamistim atartim ya. Gerci dedigin cok dogru bunu da arayacagim neyse ne diyelim, yenikten guzelce asik olayim da allah aratmasin

nesibeye tarot gönderdim ama partnerimin doğum tarihinini yanlış girdim bu yüzden pek olumlu şeyler söylemedi. doğum tarihindeki yanlışlıktan kaynaklanabilir mi

Ay eylemin bana da bir dediği çıktı.. Bir dediği olay da çıkacak gibi duruyor.

hahhaa iyiydi öküzler tabiri :))))) yükselenine bağlı şeker,ama genelde terazi diger burçlara göre iyidir be, en azından benim tanıdığım öyleydi daha düşünceliydi.
Benimki değilmiş demekki... Aslında onu yazmaya dair birşeylerin olabileceğini,bunu sizlerle paylaşabileceğimi düşünmemiştim. Canım biraz acıdı. Hepsi bu..

Bir yolun var'daki Fama'ya berbat diyen arkadaşlar haklıymışsınız. Zaten orası saçmasapan bir site, her türlü dolap dönüyor, yine bir güzel kandırıldım. Diğer falları görüp oradan kopya çekiyorlar tamam anladık, bu kesin.Ama insan birazcık kendisi de bakar fala ona göre bir şeyler söyler,ben böyle dolandırıcılık görmedim.Hiç utanmaları da yok.

Arkadaşlar selenanin fal bakmasi 10 gunu buluyor mu? Iki gunde 5 kisiye bakti sadece.
Selena için ben 14 gün bekledim, 34.sıradan başlamıştım. Günde en fazla 4 kişiye bakıyor. Bazı günler ise hiç bakmıyor. Benim falımda sorularımın cevaplarını yazmış, onun dışında ekstra bir bilgi yoktu. 3.bir kişi hakkında bazı şeyler sormuştum, o yüzden şimdiki zamanı bildi mi bilmiyorum, iyi ya da değil de diyemiyorum. Geleceği bekleyip göreceğim. Selena'ya fal baktırıp burada yorum yazanlara göre bildikleri de olmuş, bilemedikleri de... Güncel durumu bilemediğini söyleyenler de olmuş.
Yalnız biryolunvar.com'daki Aylin ile tamamen zıt şeyler söyledi. Aylin'in verdiği süre içinde "olacak" dediği şeyler de olmadı, bu yüzden Aylin'in bilemediğini düşünmeye başladım.

Falalemdeki Rezzan'a ben fal baktırdım. Hem sitede hem de Rezzan' a ilk defa fal baktırıyorum. Şu anki durumu, geçmişi bile bilemedi. Geleceği de pek bilecek gibi gözükmüyor.

Falalemdeki Rezzan'a ben fal baktırdım. Hem sitede hem de Rezzan' a ilk defa fal baktırıyorum. Şu anki durumu, geçmişi bile bilemedi. Geleceği de pek bilecek gibi gözükmüyor.
Ya ona neden baktırdın o kadın tam bir rezalet, bu online fal aleminde gördüğüm en dolandırıcı kişi, falın da f sinden anlamaz. İade iste bence.

Ya ona neden baktırdın o kadın tam bir rezalet, bu online fal aleminde gördüğüm en dolandırıcı kişi, falın da f sinden anlamaz. İade iste bence.

İadeyi isteyemem çünkü sitede ilk kez fal baktırdım. Adamların daimi müşterisi değilim. Güzel bakan var mı? Önerinizi bekliyorum...

Artık bekleyeceğim bir adam kalmadığı için fallardan elimi ayağımı çektim ben.
Bence bu fal işi gerçekten bağımlılık yapıyor, duymak istediklerimizi duyuyoruz tatmin oluyoruz sanıyoruz ama bir daha bir daha baktırmaya devam ediyoruz.
Ben maddi açıdan çöktüm artık :)
Bi selena'dan gelecek falım var, onun sonrasında uzuuun bir süre fal baktırmayacağım.
Her fal benden enerji sömürüyor, onu farkettim.
Fala inanma falsız da kalma modunda kalmayı tercih edeceğim sanırım bundan sonra.
Öperim kızçeler..

Ben haleh diye bir kadına baktırdım fal alemin de bildi sayılır gelecekle ilgili de beklemedeyim

bu falalemdeki cemile aynı sitede bakım yapan biri olablir mi? benim başka falcıya soru kısmında sorduklarımı - üstelik benim onun falında hiç sormadığım mevzuları - da yazmış falında

etkilenmedim aksine şüphe ettim. bu falcı sitelerinde işe alırken hiç mi dikkat etmiyorlar? ciddi bir işe alım stratejisi yapmaları gerek ama nerde

Hanımlar tekrar merhaba, daha önce patlayan fallarla ilgili uzunca bir liste yazmıştım hatırlarsanız. Şimdi falı çıkanlar var, Ceren Aydın , Falcı Aylin ve Selena, bin tane fal baktırdım kimsenin falı çıkmıyordu bana, bunlar çıktı. Aklıma gelirse yazarım yine, doracak sorunuz varsa sorabilirsiniz. Sevgiler

Doracak dorularım var a denizinkızıdeniz ,reklam olduğunu düşünememekle birlikte çünkü saydıkların birbirinden farklı kişiler hem bakım hem popülerite hem isabet.Bu 3ü tarihleriyle mi çıktı? gidişatları nasıldı ? ve çıkan şeyler önemli miydi?

Aynen o başka bir falcı kesin.

Hera avatarin çok güzel olmuş.
Inanki öbürünü değiştir diyecektim ki sen yapmissin...

Senin soruların benim sorularimdirr.
Ayni merak icindeyimmm

Cnm ayni sey bnm bas
Kim cnm soru kismindan konuyu sordugun?bnmde benzer bi durum geldi o sitede basima?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…