- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Aslansa eğer Aslanın seni çekmesi zaten çok normal... Ateş-Hava kombinasyonu. kız öyle deme insan tüm ihtimalleri,varsayımları bile gözden çıkarabildiği zamanları arıyor sonra .. yani sonra aşık olduğunda veya olma ihtimalini hissettiğinde içinden bir ses seni bir üst birim olan mantığa yönlendiriyo :)
hahhaa iyiydi öküzler tabiri :))))) yükselenine bağlı şeker,ama genelde terazi diger burçlara göre iyidir be, en azından benim tanıdığım öyleydi daha düşünceliydi.Kızlar 'Öküzler Burcu Erkeği' nasıldır? Ayy pardon 'Terazi' olacaktı o. Benimki
Ay eylemin bana da bir dediği çıktı.. Bir dediği olay da çıkacak gibi duruyor.eylemin galiba sadece basit seyler cikiyor online baktirmadim hic yuzyuze baktirdim bide eyleme baktirdim telefondan,ama ana konu hicbirinde cikmadi maalesef,ama ediyi tavsiye ederim benim simdiye kadar gordugum en iyi falci ve verdigi tarihleri de tarihi tarihine yasiyor gidenler bence bi dene
Benimki değilmiş demekki... Aslında onu yazmaya dair birşeylerin olabileceğini,bunu sizlerle paylaşabileceğimi düşünmemiştim. Canım biraz acıdı. Hepsi bu..hahhaa iyiydi öküzler tabiri :))))) yükselenine bağlı şeker,ama genelde terazi diger burçlara göre iyidir be, en azından benim tanıdığım öyleydi daha düşünceliydi.
Selena için ben 14 gün bekledim, 34.sıradan başlamıştım. Günde en fazla 4 kişiye bakıyor. Bazı günler ise hiç bakmıyor. Benim falımda sorularımın cevaplarını yazmış, onun dışında ekstra bir bilgi yoktu. 3.bir kişi hakkında bazı şeyler sormuştum, o yüzden şimdiki zamanı bildi mi bilmiyorum, iyi ya da değil de diyemiyorum. Geleceği bekleyip göreceğim. Selena'ya fal baktırıp burada yorum yazanlara göre bildikleri de olmuş, bilemedikleri de... Güncel durumu bilemediğini söyleyenler de olmuş.Arkadaşlar selenanin fal bakmasi 10 gunu buluyor mu? Iki gunde 5 kisiye bakti sadece.
Ya ona neden baktırdın o kadın tam bir rezalet, bu online fal aleminde gördüğüm en dolandırıcı kişi, falın da f sinden anlamaz. İade iste bence.Falalemdeki Rezzan'a ben fal baktırdım. Hem sitede hem de Rezzan' a ilk defa fal baktırıyorum. Şu anki durumu, geçmişi bile bilemedi. Geleceği de pek bilecek gibi gözükmüyor.
Ya ona neden baktırdın o kadın tam bir rezalet, bu online fal aleminde gördüğüm en dolandırıcı kişi, falın da f sinden anlamaz. İade iste bence.
Hanımlar tekrar merhaba, daha önce patlayan fallarla ilgili uzunca bir liste yazmıştım hatırlarsanız. Şimdi falı çıkanlar var, Ceren Aydın , Falcı Aylin ve Selena, bin tane fal baktırdım kimsenin falı çıkmıyordu bana, bunlar çıktı. Aklıma gelirse yazarım yine, doracak sorunuz varsa sorabilirsiniz. Sevgiler
Aynen o başka bir falcı kesin.bu falalemdeki cemile aynı sitede bakım yapan biri olablir mi? benim başka falcıya soru kısmında sorduklarımı - üstelik benim onun falında hiç sormadığım mevzuları - da yazmış falında
etkilenmedim aksine şüphe ettim. bu falcı sitelerinde işe alırken hiç mi dikkat etmiyorlar? ciddi bir işe alım stratejisi yapmaları gerek ama nerde
Artık bekleyeceğim bir adam kalmadığı için fallardan elimi ayağımı çektim ben.
Bence bu fal işi gerçekten bağımlılık yapıyor, duymak istediklerimizi duyuyoruz tatmin oluyoruz sanıyoruz ama bir daha bir daha baktırmaya devam ediyoruz.
Ben maddi açıdan çöktüm artık :)
Bi selena'dan gelecek falım var, onun sonrasında uzuuun bir süre fal baktırmayacağım.
Her fal benden enerji sömürüyor, onu farkettim.
Fala inanma falsız da kalma modunda kalmayı tercih edeceğim sanırım bundan sonra.
Öperim kızçeler..
Doracak dorularım var a denizinkızıdeniz,reklam olduğunu düşünememekle birlikte çünkü saydıkların birbirinden farklı kişiler hem bakım hem popülerite hem isabet.Bu 3ü tarihleriyle mi çıktı? gidişatları nasıldı ? ve çıkan şeyler önemli miydi?
Cnm ayni sey bnm basbu fdurummdeki cemile aynı sitede bakım yapan biri olablir mi? benim başka falcıya soru kısmında sorduklarımı - üstelik benim onun falında hiç sormadığım mevzuları - da yazmış falında
etkilenmedim aksine şüphe ettim. bu falcı sitelerinde işe alırken hiç mi dikkat etmiyorlar? ciddi bir işe alım stratejisi yapmaları gerek ama nerde
bu falalemdeki cemile aynı sitede bakım yapan biri olablir mi? benim başka falcıya soru kısmında sorduklarımı - üstelik benim onun falında hiç sormadığım mevzuları - da yazmış falında
Kim cnm soru kismindan konuyu sordugun?bnmde benzer bi durum geldi o sitede basima?bu falalemdeki cemile aynı sitede bakım yapan biri olablir mi? benim başka falcıya soru kısmında sorduklarımı - üstelik benim onun falında hiç sormadığım mevzuları - da yazmış falında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?