Binnaz Abla

Bu ceren aydın nerde?
Falcı aylin hangisi? Bir yolun var daki Aylin mi?

Yok kız ne reklamı, bu işe verdiğim paralar Allah affetsin kac bin dir yani:)
hoşlandığım biri vardı, bir tek o ve Selena olumsuz konuşup, hayatıma yeni birinin gireceğini söylemiş Cerenin burç bilgisi de tutuyor yeni kişiyle ilgili (o kadar kulaklarımı tıkamışım ki olumsuzluğa Ceren aydına baktırdığımı bile unutmuşum dün dinleyince fark ettim ki baya neler olacağını söylemiş) Ceren vadesi ortalama da tutuyor sanırım ama Selenada vade yok. Bu yeni kişiyle de bir kopukluk yaşadık ,Elbettete ki onun için de fal attım Bu barışmayı da Yine Selena ve Falcı Aylin bildi , Aylin durumun nasıl olacağını da bildi Aylin 1,2 vade dedi 2 gün sonra oldu ,biri daha var ama aklıma gelmiyor fallarımdan bulacağım ve bildireceğim size. O kadar fal var ki. Serüven yakın zamanda dönüş yok dedi bunun için, 5 gün sonra döndü adam. Başka falcıları sorabilirsiniz bana hepsiyle ilgili tecrübem var hemen hemen. Milyarlarım gitti fal manyaklığıma.

Farkettim canım inşallah iyisindir vee daha iyi olursunnn
Falları bıraktım işte, maddi durumumu düzelteyim diyorum.
Evdeyim, bol bol temizlik yapıyorum
Daha iyiyim gibi, hayalkırıklığı kaldı bi ama o da geçer sanırım.
Sen de iyi ol, hepimiz iyi olalım inşallah
Bir de hayırlısıyla iş bulsam daha iyi olacak ama ses yok hiç

Aynı falcı olmasına gerek yok o sitede de bütün falcılar senin diğer falcılara baktırdığın eski fallarını görebiliyorlar.

şu durumla ilgili kesinlikle ve kesinlikle tutmayan ve çıkmayan haliyle patlayan kimler oldu peki baktırdıklarından?

Olur inşallah canım en kısa zamanda hayırlı bir iş nasip eder Rabbim sana ve bütün iş isteyenlere

Aynı falcı olmasına gerek yok o sitede de bütün falcılar senin diğer falcılara baktırdığın eski fallarını görebiliyorlar.
cidden mii
yanlış anlamayın beni size şahsi olarak sormuyorum, belki bir yerden duydunuz..bu bilgi kesin mi acaba? böyle bir açığı neden bizlere söylesinler ki ?

şu durumla ilgili kesinlikle ve kesinlikle tutmayan ve çıkmayan haliyle patlayan kimler oldu peki baktırdıklarından?

Haa birde falalem de ki gizem hatun bilmiş. Kimler patladı o kadar çok ki,hatırladıklarımı yazayım. Haleh çetiner, hira soydan, hüma bal, falalem naira, meryem, rezzan,meral saydam, deniz bilmem ne erkekti bu, serüven, behappy, falaniyet hakkaniyet, Geysu,, ester kira, falcı sema bu ikisi falcı sema özellikle bence aklındakini okuyor. Semanın falına şok olmuştum, ama kafamın içinde kileri dökmüş resmen hiç birşey sormamıştım, hoşlandığım kişinin yaşına kadar vermişti ama tabi tırt.

Ceren aydin kimmis girip bakayim dedim 30 liradan acmis kahve falini hatun. Gencligimi geri veeerseler, bu kez en cok fal bakmayi severdim. Acardim bir fal sitee bakardim kahveye en dusuk 30 tl ye. Kiminki tuutarsaa tutsun, kiminki tutmazsa patlasin, umrumda degil, umutlari,hayalleriii, pa ra larim bosa gittiii iii paralarim bosa gittii.

Merhaba, bunların içinde anı doğru bilen kimler var peki?

mutlulugum kısa surdu.. hemen barısmamak lazım bunu anladım...konusmuyoruz.....

Sozkunusu sozkonusu diye surekli ayni kelimeler kullanilmis yuzde yuz eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…