Hanımlar tekrar merhaba, daha önce patlayan fallarla ilgili uzunca bir liste yazmıştım hatırlarsanız. Şimdi falı çıkanlar var, Ceren Aydın , Falcı Aylin ve Selena, bin tane fal baktırdım kimsenin falı çıkmıyordu bana, bunlar çıktı. Aklıma gelirse yazarım yine, doracak sorunuz varsa sorabilirsiniz. Sevgiler
Teşekkür ederim kızçem :)Hera avatarin çok güzel olmuş.
Inanki öbürünü değiştir diyecektim ki sen yapmissin...
Evet bir yolun var canımBu ceren aydın nerde?
Falcı aylin hangisi? Bir yolun var daki Aylin mi?
Teşekkür ederim kızçem :)
Diğeri moralimin kötü olduğu zamana denk geldi, peri koydum ben de
Ceren Aydın Fal sepetiBu ceren aydın nerde?
Falcı aylin hangisi? Bir yolun var daki Aylin mi?
Falları bıraktım işte, maddi durumumu düzelteyim diyorum.Farkettim canım inşallah iyisindir vee daha iyi olursunnn
ben o sitede çok kişiye atmıştım bir 6-7 ay önce, bunlar arasında meryem, ester, mert, Rezzan abla vardı.. durum nedir bilemiyorum ama fal atmayı düşünecek olursa başka adla ve hesaptan atsınlar
Aynı falcı olmasına gerek yok o sitede de bütün falcılar senin diğer falcılara baktırdığın eski fallarını görebiliyorlar.bu falalemdeki cemile aynı sitede bakım yapan biri olablir mi? benim başka falcıya soru kısmında sorduklarımı - üstelik benim onun falında hiç sormadığım mevzuları - da yazmış falında
etkilenmedim aksine şüphe ettim. bu falcı sitelerinde işe alırken hiç mi dikkat etmiyorlar? ciddi bir işe alım stratejisi yapmaları gerek ama nerde
Yok kız ne reklamı, bu işe verdiğim paralar Allah affetsin kac bin dir yani:)
hoşlandığım biri vardı, bir tek o ve Selena olumsuz konuşup, hayatıma yeni birinin gireceğini söylemiş Cerenin burç bilgisi de tutuyor yeni kişiyle ilgili (o kadar kulaklarımı tıkamışım ki olumsuzluğa Ceren aydına baktırdığımı bile unutmuşum dün dinleyince fark ettim ki baya neler olacağını söylemiş) Ceren vadesi ortalama da tutuyor sanırım ama Selenada vade yok. Bu yeni kişiyle de bir kopukluk yaşadık ,Elbettete ki onun için de fal attım Bu barışmayı da Yine Selena ve Falcı Aylin bildi , Aylin durumun nasıl olacağını da bildi Aylin 1,2 vade dedi 2 gün sonra oldu ,biri daha var ama aklıma gelmiyor fallarımdan bulacağım ve bildireceğim size. O kadar fal var ki. Serüven yakın zamanda dönüş yok dedi bunun için, 5 gün sonra döndü adam. Başka falcıları sorabilirsiniz bana hepsiyle ilgili tecrübem var hemen hemen. Milyarlarım gitti fal manyaklığıma.
Falları bıraktım işte, maddi durumumu düzelteyim diyorum.
Evdeyim, bol bol temizlik yapıyorum
Daha iyiyim gibi, hayalkırıklığı kaldı bi ama o da geçer sanırım.
Sen de iyi ol, hepimiz iyi olalım inşallah
Bir de hayırlısıyla iş bulsam daha iyi olacak ama ses yok hiç
AMİN kuzum inşallahOlur inşallah canım en kısa zamanda hayırlı bir iş nasip eder Rabbim sana ve bütün iş isteyenlere
cidden miiAynı falcı olmasına gerek yok o sitede de bütün falcılar senin diğer falcılara baktırdığın eski fallarını görebiliyorlar.
şu durumla ilgili kesinlikle ve kesinlikle tutmayan ve çıkmayan haliyle patlayan kimler oldu peki baktırdıklarından?
Merhaba, bunların içinde anı doğru bilen kimler var peki?Hanımlar tekrar selamlar, ester kira, haleh çetiner, hira soydan, hüma bal, naira shuma, rezzan abla, nesibe bunlar meshur olanlar, diğerlerini saymıyorum bile hepsine baktırdım. 1 hafta önce itibariyle hepsi patlamıştır. Soru sormak isteyenlere tüm detayları verebilirim paranı bosuna gitmesin diye. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Sozkunusu sozkonusu diye surekli ayni kelimeler kullanilmis yuzde yuz eminim benMarple nerden anladın? Şimdi ben de 2sine baktırdım da, Rezzan sesli, Hira yazılı bakıyor. Eğer yazım ve söylemlerindeki kibarlık ve üsluba bakarsak evet 2si de aynı tarz, ama isim aynı olarak sorduğum konu da aynı olarak bir noktayı ortak söylemişlerdi sonuç farklıydı.. ama Rezzan a Hiradan bayağı bi sonra baktırmıştım, durum da olmlıu değişiklik olmadığı için Rezzan ın sonucu olumsuz bağlaması normal bu durumda.
Noldu yamutlulugum kısa surdu.. hemen barısmamak lazım bunu anladım...konusmuyoruz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?