Binnaz Abla

Ben aylıne, selena ya bı de ceren aydına fal baktırmıstım arkdsa cıkmıs falı da ceren aylın ve selenadan farklı konustu ceren aydın'ın baska falı cıkan varmı? ben begenmemıstım gercı 3 unun de sonucunu beklıyorum halen

Patladi bende

Patladı derken? Fos çıktı bunlar di mi? Bu sena dediğin hangi sema? Binnazdaki mi?

Kadını devamli rahatsiz ettiler ama isim isim dokturdu kadin cok begendim. Kadikoy sevgi terzi. Iyi bir kadin sevdim onu. Kaynana adayinin ismini soyledi sizi bu ayirmis dedi ama benim eskiye de uyuz gitti sana hak etmedigin laflar soylemis seni seviyor ve donecek ama lutfen lutfen affetme adam değil bu dedi :)))

Tam falları bıraktım diyorum kanıma giriyorsun, ücret ne kadar

Sevgiye gecen sene cok gidiyordum her gittigimde farkli fiyat soylerdi :) klasik sana daha once bakmis miydim der bir de.. Cafe ria' dayken daha iyi bakiyordu, gerci hakkini yemeyeyim simdiyi bilir ama gelecek kismi hic cikmadi, bir de cok gidince muhabbete bagliyor, faldan cok oglundan vs bahsediyor hep

Kızlar çok fenayım sabahtan beri ağlamaktan başka bişey yapamıyorum adamın hayatında başka biri varmış. Pislik herif allahından bulsun inşallah bana mesaj atarken bile o kız varmış bütün falcılar mı patlar hepsi patladı. Selena, nesibe, daha biçok falcı adamın hayatında biri varmış bunu bile bilemediler

Sana büyü dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…