aman cnm yaNoldu ya
Gerizekalilar ya nankorleraman cnm yahep kendi istedigi olsun istiyo kucuk bişey olunca hemen ayrılıgı seciyo...hemen barısmıcan..süründürcen..kendi bilir benm gibisini bulamaz
kim bakıyoki onukızlar yahudi falı nasıl bir fal baktırdınızmı hiç
kızlar yahudi falı nasıl bir fal baktırdınızmı hiç
Patladi bendeCeren aydin kimmis girip bakayim dedim 30 liradan acmis kahve falini hatun.Gencligimi geri veeerseler, bu kez en cok fal bakmayi severdim. Acardim bir fal sitee bakardim kahveye en dusuk 30 tl ye. Kiminki tuutarsaa tutsun, kiminki tutmazsa patlasin, umrumda degil, umutlari,hayalleriii, pa ra larim bosa gittiii iii paralarim bosa gittii.
NolduuKizlar demin yuzyuze baktirdim korkuyorum))
3 harfliler kalemi çaldı :)))Nolduu
Nasıl yani3 harfliler kalemi çaldı :)))
evt ddeğişik bir fal galiba,bende merak ettim kim bakıyor acaba.O neymis ki hergun bir yeni falNerdeymis kimmis bakan merak ettim.
belki sana yazacakları vardır,aman töbee,ciiiyaakk3 harfliler kalemi çaldı :)))
Haa birde falalem de ki gizem hatun bilmiş. Kimler patladı o kadar çok ki,hatırladıklarımı yazayım. Haleh çetiner, hira soydan, hüma bal, falalem naira, meryem, rezzan,meral saydam, deniz bilmem ne erkekti bu, serüven, behappy, falaniyet hakkaniyet, Geysu,, ester kira, falcı sema bu ikisi falcı sema özellikle bence aklındakini okuyor. Semanın falına şok olmuştum, ama kafamın içinde kileri dökmüş resmen hiç birşey sormamıştım, hoşlandığım kişinin yaşına kadar vermişti ama tabi tırt.
Tam falları bıraktım diyorum kanıma giriyorsun, ücret ne kadarKadını devamli rahatsiz ettiler ama isim isim dokturdu kadin cok begendim. Kadikoy sevgi terzi. Iyi bir kadin sevdim onu. Kaynana adayinin ismini soyledi sizi bu ayirmis dedi ama benim eskiye de uyuz gitti sana hak etmedigin laflar soylemis seni seviyor ve donecek ama lutfen lutfen affetme adam değil bu dedi :)))
Kadını devamli rahatsiz ettiler ama isim isim dokturdu kadin cok begendim. Kadikoy sevgi terzi. Iyi bir kadin sevdim onu. Kaynana adayinin ismini soyledi sizi bu ayirmis dedi ama benim eskiye de uyuz gitti sana hak etmedigin laflar soylemis seni seviyor ve donecek ama lutfen lutfen affetme adam değil bu dedi :)))
Sana büyü dedi mi?Sevgiye gecen sene cok gidiyordum her gittigimde farkli fiyat soylerdi :) klasik sana daha once bakmis miydim der bir de.. Cafe ria' dayken daha iyi bakiyordu, gerci hakkini yemeyeyim simdiyi bilir ama gelecek kismi hic cikmadi, bir de cok gidince muhabbete bagliyor, faldan cok oglundan vs bahsediyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?