Binnaz Abla

Sana büyü dedi mi?

Yok tatlim demedi, benim fallar zaten sohbet muhabbete donmustu, tavsiye veriyordu daha cok :) 2014' de cok baktirmistim 2015 icin evlilige yonelik ciddi bir iliski yasayacaksin dedi, evliligi gectim ciddiyi de gectim iliski bile adi olan bir sey olmadi :)) o yaz icin demisti tarihlere takilmasam da 1 ay kaldi eskiden bazen 30 bazen 40 alirdi kahveden de kesinlikle 50 degil fali

Eminmisin?? O yuzdenmi yazmamis dersin? Bnde takip etmistimde hikayeni.yanlis hatirlamadiysam.fal degisebilir derler tatlim ya.

İlk başta üzülmeyi bırak tatlım kurtulduğun ve acı da olsa erkenden öğrendiğin için şükret, nasıl öğrendin peki, kendi mi söyledi?

Nasıl yaaa gerçekten mi??
Nasıl öğrendin kimden öğrendin doğru mu?
Kesin mi??

Ayyy sizi çok üzüldüm, bilgi doğrumu belki yanlış anlaşılma vardır

İlk başta üzülmeyi bırak tatlım kurtulduğun ve acı da olsa erkenden öğrendiğin için şükret, nasıl öğrendin peki, kendi mi söyledi?
Yok tatlım kendi söylemedi. Ben şüpheleniyordum çıktığı kızla ortak arkadaşımız çıktı tesadüfen aynı okuldan mezunlar o arkadaşa tanıyor musun diye sordum. O da evet dedi sonra başka bir arkadaşı aracılığıyla öğrendik herşeyi ailesi bile tanıştırmış kızı. Günyüzü görmesin inşallah benim gözyaşım üzerine mutluluk kurdurmasın Allah

Nasıl yaaa gerçekten mi??
Nasıl öğrendin kimden öğrendin doğru mu?
Kesin mi??

Doğru kuzu ailesi ile bile tanıştırmış kızı şerefsiz herif. Ama kız onunla konuşurken başkası ile de konuşmuş bir süre. İnşallah o kız da onu boynuzlar Allahından bulsun

CmmOTE="ednur, post: 43687962, member: 452801"]Doğru kuzu ailesi ile bile tanıştırmış kızı şerefsiz herif. Ama kız onunla konuşurken başkası ile de konuşmuş bir süre. İnşallah o kız da onu boynuzlar Allahından bulsun[/QUOTE]
Cnm sen emin olmadan tepki verme bence.yani baskasinin lafiyla gaza gelme.feysinde vs bise varmi?ikizler dolunayinda balon hbr cok olur.

Doğru kuzu ailesi ile bile tanıştırmış kızı şerefsiz herif. Ama kız onunla konuşurken başkası ile de konuşmuş bir süre. İnşallah o kız da onu boynuzlar Allahından bulsun

Canım ne diyeyim diyecek bir şey yok kkk

Cnm sen emin olmadan tepki verme bence.yani baskasinin lafiyla gaza gelme.feysinde vs bise varmi?ikizler dolunayinda balon hbr cok olur.[/QUOTE]

Tatlım burdan yazamıyorum ayrıntılı ama işaretler var yani aşk ile ilgili şeyler paylaşıyor adam

seni cok iyi anlıyorum canim. Ama aglaya aglaya insan kabullenip yuzlesmeye başlıyor. Bence sukretmeliyiz böyle sevme özürlü tiplerden kurtuldugumuz icin.

Benzer şeyler yaşıyorum aglama krizlerim azaldi. Ama benim baktirdiklarim siger kizi gördüler hep.

Benazir biri de mi görmez canım ya. Nesibe ve selena görmüş müydü sende ? Sadece falsepetindeki rezzan demişti bana birinden hoşlanıyor sen boşuna hayal kurma demişti sinir olmuştum yarısında kapatmıştım falı soru bile sormadım. Ama sadece o bildi birinin olduğunu İki gündür bişey yiyemiyorum kuzu sürekli ağlıyorum işime adapte olamıyorum. Rabbimden dileğim bana yaşattıklarının aynısını yaşasın inşallah. Bana ilişki istemiyorum evlilik düşünmüyorum diyen adam kıza evlenelim diyormuş ailesi ile tanıştırmış bu nasıl bişeydir. Ne adi şerefsiz bir insanmış. Kız da naza çekiyor kendini şuan askerden gelmeden başlayamayız demiş. Kızlar naza çekin kendinizi valla öyleleri kıymetli. Sevginizi fazla gösterirseniz sonunuz benim gibi olur

seni cok iyi anlıyorum canim. Ama aglaya aglaya insan kabullenip yuzlesmeye başlıyor. Bence sukretmeliyiz böyle sevme özürlü tiplerden kurtuldugumuz icin.

Ben kendime yediremiyorum nasıl bu kadar saf olabildim diye. Allah benim karşıma o kızı çıkardı da bütün gerçekleri öğrendim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…