Kahve 50 tarot 60 su 100. Ama bence tarot yeterTam falları bıraktım diyorum kanıma giriyorsun, ücret ne kadar
Sana büyü dedi mi?
Kahve 50 tarot 60 su 100. Ama bence tarot yeter
Kızlar çok fenayım sabahtan beri ağlamaktan başka bişey yapamıyorum adamın hayatında başka biri varmış.Pislik herif allahından bulsun inşallah bana mesaj atarken bile o kız varmış bütün falcılar mı patlar hepsi patladı. Selena, nesibe, daha biçok falcı adamın hayatında biri varmış bunu bile bilemediler
Kızlar çok fenayım sabahtan beri ağlamaktan başka bişey yapamıyorum adamın hayatında başka biri varmış.Pislik herif allahından bulsun inşallah bana mesaj atarken bile o kız varmış bütün falcılar mı patlar hepsi patladı. Selena, nesibe, daha biçok falcı adamın hayatında biri varmış bunu bile bilemediler
Bir yolun var Sema , evet diğerleri patladı. Hümaya şaşırdım fal baktırmak için günlerce kollamıştım. Birde Haleh anda çok çok iyiydi gelecek maalesef fosPatladı derken? Fos çıktı bunlar di mi? Bu sena dediğin hangi sema? Binnazdaki mi?
Ayyy sizi çok üzüldüm, bilgi doğrumu belki yanlış anlaşılma vardırKızlar çok fenayım sabahtan beri ağlamaktan başka bişey yapamıyorum adamın hayatında başka biri varmış.Pislik herif allahından bulsun inşallah bana mesaj atarken bile o kız varmış bütün falcılar mı patlar hepsi patladı. Selena, nesibe, daha biçok falcı adamın hayatında biri varmış bunu bile bilemediler
Yok tatlım kendi söylemedi. Ben şüpheleniyordum çıktığı kızla ortak arkadaşımız çıktı tesadüfen aynı okuldan mezunlar o arkadaşa tanıyor musun diye sordum. O da evet dedi sonra başka bir arkadaşı aracılığıyla öğrendik herşeyi ailesi bile tanıştırmış kızı. Günyüzü görmesin inşallah benim gözyaşım üzerine mutluluk kurdurmasın Allahİlk başta üzülmeyi bırak tatlım kurtulduğun ve acı da olsa erkenden öğrendiğin için şükret, nasıl öğrendin peki, kendi mi söyledi?
Nasıl yaaa gerçekten mi??
Nasıl öğrendin kimden öğrendin doğru mu?
Kesin mi??
Ayyy sizi çok üzüldüm, bilgi doğrumu belki yanlış anlaşılma vardır
Doğru kuzuailesi ile bile tanıştırmış kızı şerefsiz herif. Ama kız onunla konuşurken başkası ile de konuşmuş bir süre. İnşallah o kız da onu boynuzlar Allahından bulsun
Cnm sen emin olmadan tepki verme bence.yani baskasinin lafiyla gaza gelme.feysinde vs bise varmi?ikizler dolunayinda balon hbr cok olur.[/QUOTE]CmmOTE="ednur, post: 43687962, member: 452801"]Doğru kuzuailesi ile bile tanıştırmış kızı şerefsiz herif. Ama kız onunla konuşurken başkası ile de konuşmuş bir süre. İnşallah o kız da onu boynuzlar Allahından bulsun
Canım ne diyeyim diyecek bir şey yok kkk
Benzer şeyler yaşıyorum aglama krizlerim azaldi. Ama benim baktirdiklarim siger kizi gördüler hep.Diyecek bişey var kuzu sen de Allahından bulsun de duamız çoğalsın
seni cok iyi anlıyorum canim. Ama aglaya aglaya insan kabullenip yuzlesmeye başlıyor. Bence sukretmeliyiz böyle sevme özürlü tiplerden kurtuldugumuz icin.Yok tatlım kendi söylemedi. Ben şüpheleniyordum çıktığı kızla ortak arkadaşımız çıktı tesadüfen aynı okuldan mezunlar o arkadaşa tanıyor musun diye sordum. O da evet dedi sonra başka bir arkadaşı aracılığıyla öğrendik herşeyi ailesi bile tanıştırmış kızı. Günyüzü görmesin inşallah benim gözyaşım üzerine mutluluk kurdurmasın Allah
Benzer şeyler yaşıyorum aglama krizlerim azaldi. Ama benim baktirdiklarim siger kizi gördüler hep.
seni cok iyi anlıyorum canim. Ama aglaya aglaya insan kabullenip yuzlesmeye başlıyor. Bence sukretmeliyiz böyle sevme özürlü tiplerden kurtuldugumuz icin.
Durrr bii çocuğa beddua etme hemen...Diyecek bişey var kuzu sen de Allahından bulsun de duamız çoğalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?