Binnaz Abla

pes artik hala yorumlamami$ demek :/ ama büyük beklentiye girme yani benim fali gördün canim ...

Vallahi herkes ovguler yagdirmis, ben de anlayamadim. sana gelen fal bence gayet kisa ve diger falcilarinkine benzeyen ortalama bir faldi. Yani ben bir hikmet goremedim. 20 krediyi ziyan etmesem mi ? 4 kere 5er krediliklere baktiririm

Vallahi herkes ovguler yagdirmis, ben de anlayamadim. sana gelen fal bence gayet kisa ve diger falcilarinkine benzeyen ortalama bir faldi. Yani ben bir hikmet goremedim. 20 krediyi ziyan etmesem mi ? 4 kere 5er krediliklere baktiririm

bence ziyan etmem cnm çabuk çek falı.gözün mü döndü senin?bak ben fal sepetine 20 yatıra yatıra battım.venuse baktırırsın benim dediğime baktırırsın

bence ziyan etmem cnm çabuk çek falı.gözün mü döndü senin?bak ben fal sepetine 20 yatıra yatıra battım.venuse baktırırsın benim dediğime baktırırsın

Ayyyyy gozum dondu resmen, baktircam tutmayin beni Baktirayim da aklim basima gelsin Falsepeti Melek e az once 20 tl yatirdim zaten.

Kahvede Hale diye birini gordum falsepetinde, denersem yazarim dostlar.

Son düzenleme:
nesibe gelir mi bugün
artık kesin baktırmalıyım ona bekliyorum tetikte ya inşallah girer:26:

Ayyyyy gozum dondu resmen, baktircam tutmayin beni Baktirayim da aklim basima gelsin Falsepeti Melek e az once 20 tl yatirdim zaten.

Kahvede Hale diye birini gordum falsepetinde, denersem yazarim dostlar.

cherry ben meleke atmıştım taa haziranda uzun bir fal gönderdi 16 dakika bakmış yanlış hatırlamıyorsam.baya bi dinledim o falı.sesi bıcır bıcır ya ama işte saçma sapan seylerde vardı söylediklerinde.yok bu adamın annesi seni istemeyecek.yok bu adam loto oynuyor vs gibi.verdiği zamanda ekim sonu kasım başıydı. ve patladı bence.ama işte bildiği şeylerde oldu karakter analizi gibi.ondan bi tarafım acaba bi daha atsammı diyor?fal gelince bana hbr ver olur mu?

Vallahi bana da kahvede cidden sacmalamisti ama burddaki kizlardan biri dedigi sey, dedigi zamanda cikti demisti...ona istinaden ben de tarot yolladim. Gelince haber veririm. Bugun safi para israfi yaptim sanirim.

Son düzenleme:

Bilmem ki tatlım, rüya-fal gibi bir konuda görmüştüm ben de. Şimdi böyle bir proje yapılmış..

Vallahi bana da kahvede cidden sacmalamisti ama burddaki kizlardan biri dedigi sey, dedigi zamanda cikti demisti...ona istinaden ben de tarot yolladim. Gelince haber veririm.

Çeri meleğe mi yolladın
Çekebiliyorsan çek canım, ben hiç iyi bulmuyorum onu.

Demek Melek te patladı.Bende verdiği zamanı bekliyorum ama bende de patlayacak gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…