Binnaz Abla

Amin diyebildim sadece güçlükle..

Ben kendime yediremiyorum nasıl bu kadar saf olabildim diye. Allah benim karşıma o kızı çıkardı da bütün gerçekleri öğrendim çok şükür

Iyi de bu çocuk seninle konuştu.
Hatta ozledigini falan söylemişti.
Yani eğer doğruysa şu anda başka biri dengesizmis.
Yokksa bu hikaye dr bişeyler yanlış tuhaf yanii

Durrr bii çocuğa beddua etme hemen...
Doğruluğunu teyit edelimm.
Bi de ben beddua ya karşıyım sende etmee

valla ediliyo şems, canın yanarken , canının parça parça kıyılmasına seyirci kalamıyosun ve ediyosun etmesen de ah ediyosun.. kimse mutlulık dileyecek kadar olgun olamaz heralde.. ha karşılıklı severken ayrılırsın mecburiyet olur bişey diyemem.. ama böyle dönme dolaplarla, sen tüm iyi niyetinle bihaber olurken , böyle olursa , edersin.. dürüst davranabilirdi ,hayatımda biri var sözünün acısı bile şu durumdan daha hafif kalırdı

Yaaa bana da tuhaf geldi...
Daha önce konuştu bu çocuk saatlerce falan ...
Eğer öyleyse tamam beddua hakkıdır.
Umut verip kandırmak çok kötü....
Ama bi tuhaflık varr anlamlandiramiyorum...

Kalbim öyle acıdı ki beddua değil ama ah ettim rabbim bana yaptıklarını çıkarsın ve mutlu etmesin onu da. Allaha havale ettim onu ve annesini. Annesi zaten iki kez yatağa mahkum oldu 1-2 hafta. merdivenlerden yuvarlandı daha da kötü olacak bizi ayırdığı için. Eden buluyor kimsenin yanına kalmıyor. Ben onu çok sevdim bunu biliyordu bunu bile bile benim saf sevgimle nasıl dalga geçebildi bunu hazmedemiyorum. Kiminle olursa olsun umurumda değil ben sadece kendime kızıyorum artık. Sadece gelip bana diyebilirdi istemiyorum artık benim hayatımda biri var arama diyebilirdi. Ama böyle adiliği seçti

Yaaa bana da tuhaf geldi...
Daha önce konuştu bu çocuk saatlerce falan ...
Eğer öyleyse tamam beddua hakkıdır.
Umut verip kandırmak çok kötü....
Ama bi tuhaflık varr anlamlandiramiyorum...

Tuhaflık zaten adamın kendisinde var. Beni seviyorsan o kızı niye ailenle tanışıtıryorsun. O kızı ailenle tanıştırdın o kızı seviyorsan beni niye arıyorsun. Dengesiz işte ne istediğini bilmiyor. Ama bu annesinin bulduğu kız sanırım kızla çok ilgileniyormuş ama zaten belli paylaşımlarından anlaşılıyor bu

Aynen o zaman adam gibi sana başka biri olduğunu veya olma ihtimali var diyebilirdi.
Yokk ilişki istemiyorum falan demeseydi...
Bir zorunluluk varsa da deseydi ailem başka birini bana uygun gördüler....
Yollarimiz ayrilsin artık sen de bak yoluna deseydi....
Şimdi kızdım ona açık açık konusmadigi için....

Amin demen bile yeter kuzum duanıza ihtiyacım var gerçeken . Ben ne akdar saf sevmiştim onu ya haketmedim hiçbirini istemiyorum seni deseydi niye oynadı ki benimle
Bazıları çok dengesiz oluyor merak etme senin göz yaşın üzerine yaptığı herşey onu daha kötüye iter bilerek yaptığı bir durum seni de yolundan etti üzülme diyemem üzüleceksin kimse yaşamadan bilemez belki de sen onun için bir imtihan din o bunu geçemedi bırak güzel sözler paylaşsın fotoğraflar koysun sen Yüce Allah'a bırak haksızlık gören kişinin elbet hakkını Rabbim soracak ayağına kadar gelip helâl lik bile isteyecek belki istersen hakkını helal et,istersen etme. Seni senden çok düşünen bir yaradan var,unutma o kabak ve derviş hikayesine ki gibi o kabağın sahibi,senin de bir sahibin var. Sen affetsen bile onu gücendirmiş olabilir...

Benim de canımı acıtan şey bu zaten canım en azından dürüst olmasını haketmedim mi diyorum. Konuşmayalım sen ümitleniyorsun dedi en son konuşmamızda. Ben zaten sevgili olarak değil arkadaşça konuşuyordum o dedi seni özledim diye ben de salak gibi kandım Ben de hiç mi olamaz mı dedim konuşmayalım dediğinde kısmet ben hiç olamaz demiyorum ama şuan ilişki istemiyorum dedi. Ama adam zaten bu kızla konuşuyormuş. Ama benimle konuşmayı yaptıktan sonra dha da netleşti sanırım ki aşk paylaşımları yaptı.

Bende selena goremedi ailevi dedi. Ama selena nin arkadasi sevda söyledi. Nesibe gecmisten geri donen olmayacak dedi bir var ya da yok demedi direkt miktir et dedi. Aylin, fama, sarayli, hira, serkan tek, gizem hatun, muge aydin, geysu, nurbanu hepsi gördü

Benim durumum gibi aynen..
Bizi ayıran annesi değildi gerçi, adam dengesiz o ayrı.
ednur nolur sıkma canını, evet canın acıyor benimki de acıyor ama sana bir şey diyeyim mi biz böyleleriyle evlenmeden kurtulduk en azından çok şükür..
Ben kendimi bu şekilde sakinleştirmeye çalışıyorum..

Benimki de beni aramıştı, özlemişim de dedi ama gözü başkalarına kaydığı için onlarla ilişkiye başlayacak..
Ya ne diyim, yüreğimi yaktığı kadar yansın yüreği..
Hepsinin umarım..
Ah etmek istemiyorum ben de ama ettiriyorlar..
Bir yalanı sevmişim ben aylarca, o yüzden hakkımı da helal etmiyorum.

Ben beddua ediyorum abi. Beddua edemeyecek kadar yüce gönüllü değilim. Yağmurlu havada su vermem ona. Pislik.

Ne güzel anlattın kuzum ben de rabbime teslim oldum ona bıraktım bu hesabı. Herşeyin en iyisini o bilir onun yüce adaletine inanıyorum. Rabbim benim kalbimin acıdığını biliyor nasıl üzüldüğümü biliyor ben ona bıraktım. Biliyorum bu acı elbet geçecek ama izi kalıcak. Ama o beni arayacak aradığında ise içimdekileri dökücem Allah bana bu fırsatı verir inşallah içimde kalırsa daha kötü olacak çünkü. Arar mı kuzum bu beni arasın ve içimdeki kusayım şu pisliğe

Kizlar anne manne hikaye.. adam olan adami annesi de yonetmeye calismaz. Bizim seçtiğimiz heriflerde problem. Bu da bize ders olsun. Simdi cok agliyoruz ama gecicek eminim. Ben daha ettifini5 bulmayan görmedim. Rahat olun

Kizlar anne manne hikaye.. adam olan adami annesi de yonetmeye calismaz. Bizim seçtiğimiz heriflerde problem. Bu da bize ders olsun. Simdi cok agliyoruz ama gecicek eminim. Ben daha ettifini5 bulmayan görmedim. Rahat olun
Ben gördüm ama..
Mutlular mı, mutluluk numarası mı yapıyorlar bilmiyorum ama..
Allah'ım sen huzur ver artık bize, ya Rabbim..

Ben de aynen bir yalanın içinde mutluluğu aramışım. Kendi kendime mutlu olmuşum aşkı yaşamışım adam meğerse başka hayatlar başka insanlar peşinde koşuyormuş. Annesi engel oldu evet ama sen kocaman adamsın hiç mi kendi kararların yok. Karakter yoksunu böyle insanlar. Evet ben de şükrediyorum şimdi iyi ki bitmiş evlensek adam beni belki de aldatırdı. Ben de hakkımı helal etmiyorum kesinlikle Allah onu benim kapıma getirsin inş. Egom tatmin olsun diye değil sadece yüzüne karşı nasıl bir insan olduğunu söylemek için istiyorum bunu.

Biliyorum canım benim durumunuzu
Konusmustuk ayıp etmiş hem de çok ayıp ...
Açık açık soylemeliydi....
Üzülme desem işe yaramaz biliyorum ama nefret ve kızgınlık ondan daha çabuk sogumani sağlayacak unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…