Kizlar anne manne hikaye.. adam olan adami annesi de yonetmeye calismaz. Bizim seçtiğimiz heriflerde problem. Bu da bize ders olsun. Simdi cok agliyoruz ama gecicek eminim. Ben daha ettifini5 bulmayan görmedim. Rahat olun
Biliyorum canım benim durumunuzu
Konusmustuk ayıp etmiş hem de çok ayıp ...
Açık açık soylemeliydi....
Üzülme desem işe yaramaz biliyorum ama nefret ve kızgınlık ondan daha çabuk sogumani sağlayacak unutma
Ben beddua ediyorum abi. Beddua edemeyecek kadar yüce gönüllü değilim. Yağmurlu havada su vermem ona. Pislik.
Bence askida kalmaktansa aci gercekleri ogrenmek her zaman daha iyidir. Sen kendi kendine fallar atip niye boyle dedi baristik barisacagiz diye hayaller kuracaktin. Hepimiz bunj yapiyoruz. O yuzden aci da olaa ogrenmissin. Evet canin acir ama inan suruncemede kalma durumuna oranla cok daha az surer, zaman gelir sen onu istemezsin. Bosver zaten cok karaktersizmis. Olsa da olmazmis. Ben boyle telkin ediyorum kendimi hep. Uzulme lutfen cidden degmez.ednur
şuan içim yanıyor ama buz gibi olduğum zamanlar da gelecek. Ve inşallah bana o zaman gelir
Cnm ne desen haklisin insan iyi niyet gosteremiyor boyle bir durumda maalesef.Allah goruyor herseyi allaha havale et.Boyle insan musvettelerinden rabbim uzak etsin bizi.Tuhaflık zaten adamın kendisinde var. Beni seviyorsan o kızı niye ailenle tanışıtıryorsun. O kızı ailenle tanıştırdın o kızı seviyorsan beni niye arıyorsun. Dengesiz işte ne istediğini bilmiyor. Ama bu annesinin bulduğu kız sanırım kızla çok ilgileniyormuş ama zaten belli paylaşımlarından anlaşılıyor bu
İnan ben bazen diyorum ki; hayatın bana sunduğu bi cezaydı heralde bu.Kızlar, ne desem üzüntünüzü hafifletmem zor. Size bunları yaşattı iseler değersiz adamlarmış.
Yine de ucuz atlattığınız düşünüyorum, aynı evde değildiniz, eşyalarınız birlikte değildi, hayatınızın daha bir kenarında iken, yanlış adamlarla hayatınızı birleştirmemişken tanımış olmanız büyük şans. Verilmiş sadakanız varmış.
Sorunlu adamlardan kurtulmuşsunuz, size bunu yapanın şimdi birlikte olduğu kıza yapmayacağını düşünmüyorsunuz herhalde. Başka kızla olunca, ana kuzusu, erkek mi olucak? İkili oynayan, dürüst mü olucak? Hiççç sanmıyorum.
Kızlar, ne desem üzüntünüzü hafifletmem zor. Size bunları yaşattı iseler değersiz adamlarmış.
Yine de ucuz atlattığınız düşünüyorum, aynı evde değildiniz, eşyalarınız birlikte değildi, hayatınızın daha bir kenarında iken, yanlış adamlarla hayatınızı birleştirmemişken tanımış olmanız büyük şans. Verilmiş sadakanız varmış.
Sorunlu adamlardan kurtulmuşsunuz, size bunu yapanın şimdi birlikte olduğu kıza yapmayacağını düşünmüyorsunuz herhalde. Başka kızla olunca, ana kuzusu, erkek mi olucak? İkili oynayan, dürüst mü olucak? Hiççç sanmıyorum.
Aynen kardeşim. Acim zaman geçtikçe azalıyor ve gercekleri daha iyi görüyorum ve de aynen bu sekilde düşünüyorum. Diger kızı el ustunde tutmayacak merak etmeKızlar, ne desem üzüntünüzü hafifletmem zor. Size bunları yaşattı iseler değersiz adamlarmış.
Kiz benim falcilar yeni kizi gördü hepsi de kizin cikari var tarzi seyler söyledi. Sen merak etme eden bulur o da oyle birine denk gelirO kıza yapar kesin ama o kız da ona yapsın ki ne yaptığının farkına varsın. İkiyüzlü pislik ayyy çok sinirliyim ya içimi dökemedim ya çıldırıyorum şuan
İnan ben bazen diyorum ki; hayatın bana sunduğu bi cezaydı heralde bu.
Yoksa herkese karşı böyle olan insan nasıl mutlu olabilir ki?
Benim de durup durup aklıma geliyor yaptıkları benimkinin.. nefes alamıyorum, batıyor ciğerlerime soluduğum hava
Kiz benim falcilar yeni kizi gördü hepsi de kizin cikari var tarzi seyler söyledi. Sen merak etme eden bulur o da oyle birine denk gelir
Senin olay benimkine birebir benziyor ama emin ol sorun anneleri değil. Yani evet bizi istemediler ama ayiracak kadar büyük problem olan analari değilBen de aynen bir yalanın içinde mutluluğu aramışım. Kendi kendime mutlu olmuşum aşkı yaşamışım adam meğerse başka hayatlar başka insanlar peşinde koşuyormuş. Annesi engel oldu evet ama sen kocaman adamsın hiç mi kendi kararların yok. Karakter yoksunu böyle insanlar. Evet ben de şükrediyorum şimdi iyi ki bitmiş evlensek adam beni belki de aldatırdı. Ben de hakkımı helal etmiyorum kesinlikle Allah onu benim kapıma getirsin inş. Egom tatmin olsun diye değil sadece yüzüne karşı nasıl bir insan olduğunu söylemek için istiyorum bunu.
Bir onceki mesajlarda yazdim bebekKim o falcılar kuzu? Baktırmak istemiyorum artık ama merak ettim
Aynen kardeşim. Acim zaman geçtikçe azalıyor ve gercekleri daha iyi görüyorum ve de aynen bu sekilde düşünüyorum. Diger kızı el ustunde tutmayacak merak etmeednur
Ben de hissetmiştim...o batma hissini çok iyi anlıyorum. Birinin olduğunu hissettim ben hsilerim kuvvetlidir. Ve herkes yoktur dedi bana ben biliyordum hissetmiştim. Boğazım düğüm düğüm bir haftadır ve bugün netleşti. Takıntı yaptığımı düşünenler var ama hayır adam ben bitirince beni arıyor özledim diyor siz olsanız ümitlenmezmisiniz. Ben de ümitlendim işte seviyorum ne yapayım
Bu adamlar mutlu olamaz kuzum. İlahi adalet yerini bulur geç olur belki ama bulur. Dilerim Allahtan o günü bize göstersin ki yüreğimiz rahat etsin.
Senin olay benimkine birebir benziyor ama emin ol sorun anneleri değil. Yani evet bizi istemediler ama ayiracak kadar büyük problem olan analari değil
Cnm ne desen haklisin insan iyi niyet gosteremiyor boyle bir durumda maalesef.Allah goruyor herseyi allaha havale et.Boyle insan musvettelerinden rabbim uzak etsin bizi.
Ben de hissetmiştim...
Ama sana bir şey diyeyim mi mutlu olmayacaklar hiç, biliyorum..
Hala daha hüznümün altında pis bi gülüş var sebebini çözemedim :)
Gün gelecek; affet beni! diyecek, demese de için için geçirecek içinden biliyorum..
İyi olacaksın, iyi olacağız, zamanla geçecek..
Önemli olan sensin, unutma bunu Sakın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?