Binnaz Abla

Kizlar anne manne hikaye.. adam olan adami annesi de yonetmeye calismaz. Bizim seçtiğimiz heriflerde problem. Bu da bize ders olsun. Simdi cok agliyoruz ama gecicek eminim. Ben daha ettifini5 bulmayan görmedim. Rahat olun

Aynen kuzu anne hikaye adam olan çıkartır annesinin karşısına ben bu kızla evlenmek istiyorum der. Korkak bir insan erkeğim demesin kendisine. Kadınlar bile daha cesur bu konuda

şuan içim yanıyor ama buz gibi olduğum zamanlar da gelecek. Ve inşallah bana o zaman gelir

Bence askida kalmaktansa aci gercekleri ogrenmek her zaman daha iyidir. Sen kendi kendine fallar atip niye boyle dedi baristik barisacagiz diye hayaller kuracaktin. Hepimiz bunj yapiyoruz. O yuzden aci da olaa ogrenmissin. Evet canin acir ama inan suruncemede kalma durumuna oranla cok daha az surer, zaman gelir sen onu istemezsin. Bosver zaten cok karaktersizmis. Olsa da olmazmis. Ben boyle telkin ediyorum kendimi hep. Uzulme lutfen cidden degmez. ednur

Kuzu ne paralarım gitti ahh ahh hepsi ümit verdi hepsi dönecek evleneceksiniz dedi. Hani nerde hepsi foss çıktı. Nisandan beri fal batağındaydım yok artık bitti. Gerçekten ha geldi ha gelecek demektense öğrendim ve bitti. Beynimde bitti tabi kalpte bitiremiyor insan. En çok da selena ve nesibe şaşırttı en çok da beni nasıl göremediler birini anlamadım Karaktersizmiş zaten kuzu iyi ki bitmiş diyorum şuan. Ama üzülüyor tabi insan sabahtan beri kabullendim diyorum susuyorum birden ağlama krizi geliyor

şuan içim yanıyor ama buz gibi olduğum zamanlar da gelecek. Ve inşallah bana o zaman gelir

Kızlar, ne desem üzüntünüzü hafifletmem zor. Size bunları yaşattı iseler değersiz adamlarmış.
Yine de ucuz atlattığınız düşünüyorum, aynı evde değildiniz, eşyalarınız birlikte değildi, hayatınızın daha bir kenarında iken, yanlış adamlarla hayatınızı birleştirmemişken tanımış olmanız büyük şans. Verilmiş sadakanız varmış.

Sorunlu adamlardan kurtulmuşsunuz, size bunu yapanın şimdi birlikte olduğu kıza yapmayacağını düşünmüyorsunuz herhalde. Başka kızla olunca, ana kuzusu, erkek mi olucak? İkili oynayan, dürüst mü olucak? Hiççç sanmıyorum.

Cnm ne desen haklisin insan iyi niyet gosteremiyor boyle bir durumda maalesef.Allah goruyor herseyi allaha havale et.Boyle insan musvettelerinden rabbim uzak etsin bizi.

İnan ben bazen diyorum ki; hayatın bana sunduğu bi cezaydı heralde bu.
Yoksa herkese karşı böyle olan insan nasıl mutlu olabilir ki?
Benim de durup durup aklıma geliyor yaptıkları benimkinin.. nefes alamıyorum, batıyor ciğerlerime soluduğum hava

O kıza yapar kesin ama o kız da ona yapsın ki ne yaptığının farkına varsın. İkiyüzlü pislik ayyy çok sinirliyim ya içimi dökemedim ya çıldırıyorum şuan

Aynen kardeşim. Acim zaman geçtikçe azalıyor ve gercekleri daha iyi görüyorum ve de aynen bu sekilde düşünüyorum. Diger kızı el ustunde tutmayacak merak etme ednur

O kıza yapar kesin ama o kız da ona yapsın ki ne yaptığının farkına varsın. İkiyüzlü pislik ayyy çok sinirliyim ya içimi dökemedim ya çıldırıyorum şuan
Kiz benim falcilar yeni kizi gördü hepsi de kizin cikari var tarzi seyler söyledi. Sen merak etme eden bulur o da oyle birine denk gelir

o batma hissini çok iyi anlıyorum. Birinin olduğunu hissettim ben hsilerim kuvvetlidir. Ve herkes yoktur dedi bana ben biliyordum hissetmiştim. Boğazım düğüm düğüm bir haftadır ve bugün netleşti. Takıntı yaptığımı düşünenler var ama hayır adam ben bitirince beni arıyor özledim diyor siz olsanız ümitlenmezmisiniz. Ben de ümitlendim işte seviyorum ne yapayım
Bu adamlar mutlu olamaz kuzum. İlahi adalet yerini bulur geç olur belki ama bulur. Dilerim Allahtan o günü bize göstersin ki yüreğimiz rahat etsin.

Senin olay benimkine birebir benziyor ama emin ol sorun anneleri değil. Yani evet bizi istemediler ama ayiracak kadar büyük problem olan analari değil

Aynen kardeşim. Acim zaman geçtikçe azalıyor ve gercekleri daha iyi görüyorum ve de aynen bu sekilde düşünüyorum. Diger kızı el ustunde tutmayacak merak etme ednur

Benim için hiçbir yerde aşk sözleri paylaşmadı ama bunun için paylaşıyor. zoruma giden ise daha ilişkinin başında ailesiyle tanıştırması. O kız kıymetli de ben kıymetli değil miyim. Kendimi değersiz hissettirdi

Ben de hissetmiştim...
Ama sana bir şey diyeyim mi mutlu olmayacaklar hiç, biliyorum..
Hala daha hüznümün altında pis bi gülüş var sebebini çözemedim :)
Gün gelecek; affet beni! diyecek, demese de için için geçirecek içinden biliyorum..
İyi olacaksın, iyi olacağız, zamanla geçecek..
Önemli olan sensin, unutma bunu Sakın!

Senin olay benimkine birebir benziyor ama emin ol sorun anneleri değil. Yani evet bizi istemediler ama ayiracak kadar büyük problem olan analari değil

Tabi ki kuzum annesi bahanesi oldu pisliğin adam başka heyecanlara gitti. O kız da onunla konuşurken başkasıyla konuşmuş yapamamış o çocukla sonra bununla devam etmiş. O da boynuzlanacak biliyorum o kız da aldatma potansiyeli var

Cnm ne desen haklisin insan iyi niyet gosteremiyor boyle bir durumda maalesef.Allah goruyor herseyi allaha havale et.Boyle insan musvettelerinden rabbim uzak etsin bizi.

Allah hayırlı ve dürüst insanlarla karşılaştırsın gerçekten. Yıkıp geçiyorlar arkasındaki ne olur düşünmüyorlar. Vicdanları nasıl rahat ediyor. Ben bir sevgilimi terkettim de hala ah etmiş midir diye düşünüyorum. Ama bu adamın kimbilir kaç günahı var arkada bıraktığı

Ben de hissediyorum o birgün bana geri dönecek. Hal hatır sormak için bile olsa dönecek içimdekileri dökücem ona inşallah bu fırsatım olur. Ağzıma geleni sayıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…