Amin cnm..emin ol coktur gunahi bu bir karaktersizlik meselesi,sana kasti oldugunu sanmiyorum.bu tarz insanlar egolarinin esiri olmuslar bak nefs bile degil ego..anlik yasayan sonunu dusunmeyen sig insanlar bunlar.kendinden baska kimseye deger vermez bu adiler.deger goruncede ne yapacaklarini boyle sasirip gunaha batarlar...turk filmi cevirmiyoruz burda tabiki ahh edeceksin,hakkinida helal etmeyeceksin.sen etsende kamu davasi acildi bir kez onun icin,gecmis olsun..Allah hayırlı ve dürüst insolduğunukarşılaştırsın gerçekten. Yıkıp geçiyorlar arkasındaki ne olur düşünmüyorlar. Vicdanları nasıl rahat ediyor. Ben bir sevgilimi terkettim de hala ah etmiş midir diye düşünüyorum. Ama bu adamın kimbilir kaç günahı var arkada bıraktığı
Cnm bu adi askerdemiydi ?ben mi yanlis hatirliyorum.falcilar goremedi demissin ya,askerdeyse bire bir bir gorusmesi vs olmuyodur.yaninda fiilen birini gorememislerdir.baskasiyla konustugunu bilemeyebilirler.bizde hergun bir suru kisiyle konusuyoruz.Ben de hissediyorum o birgün bana geri dönecek. Hal hatır sormak için bile olsa dönecek içimdekileri dökücem ona inşallah bu fırsatım olur. Ağzıma geleni sayıcam.
Amin cnm..emin ol coktur gunahi bu bir karaktersizlik meselesi,sana kasti oldugunu sanmiyorum.bu tarz insanlar egolarinin esiri olmuslar bak nefs bile degil ego..anlik yasayan sonunu dusunmeyen sig insanlar bunlar.kendinden baska kimseye deger vermez bu adiler.deger goruncede ne yapacaklarini boyle sasirip gunaha batarlar...turk filmi cevirmiyoruz burda tabiki ahh edeceksin,hakkinida helal etmeyeceksin.sen etsende kamu davasi acildi bir kez onun icin,gecmis olsun..
Hiç merak etme Rabbim var kimsenin yaptığı yanına kalmaz bir yerden çıkar ben şu hayatta herkese hakkımı helal ettim manevi maddi maddiyatı takmam zaten ama 8 milyar insanın içinde birine helal etmiyorum edemiyorum Allah biliyor neler yaşadım neler yaşattı neden yani benim kismetlerime neden engel oldu en çokta dediğin gibi kendimi değersiz hissettirdi bin pişman etti çok ağladım şu 1 yılda her gece hala da ağlarım tek bir cümleye o kadar muhtaçmı ki Rabbim biliyor inşallah Rabbim benim gibi olan kişilere sana herkese hak ettiğini versin ayağına kadar getirtirip helâl lik istessin.Ne güzel anlattın kuzum ben de rabbime teslim oldum ona bıraktım bu hesabı. Herşeyin en iyisini o bilir onun yüce adaletine inanıyorum. Rabbim benim kalbimin acıdığını biliyor nasıl üzüldüğümü biliyor ben ona bıraktım. Biliyorum bu acı elbet geçecek ama izi kalıcak. Ama o beni arayacak aradığında ise içimdekileri dökücem Allah bana bu fırsatı verir inşallah içimde kalırsa daha kötü olacak çünkü. Arar mı kuzum bu beni arasın ve içimdeki kusayım şu pisliğe
Cnm bu adi askerdemiydi ?ben mi yanlis hatirliyorum.falcilar goremedi demissin ya,askerdeyse bire bir bir gorusmesi vs olmuyodur.yaninda fiilen birini gorememislerdir.baskasiyla konustugunu bilemeyebilirler.bizde hergun bir suru kisiyle konusuyoruz.
Hiç merak etme Rabbim var kimsenin yaptığı yanına kalmaz bir yerden çıkar ben şu hayatta herkese hakkımı helal ettim manevi maddi maddiyatı takmam zaten ama 8 milyar insanın içinde birine helal etmiyorum edemiyorum Allah biliyor neler yaşadım neler yaşattı neden yani benim kismetlerime neden engel oldu en çokta dediğin gibi kendimi değersiz hissettirdi bin pişman etti çok ağladım şu 1 yılda her gece hala da ağlarım tek bir cümleye o kadar muhtaçmı ki Rabbim biliyor inşallah Rabbim benim gibi olan kişilere sana herkese hak ettiğini versin ayağına kadar getirtirip helâl lik istessin.
Konudan kopup alakasız olcak ama bu byv deki Berk Tuğka mı ne Binnazdaki Kerem değil mi? aynı prof foto var da.. adam attan binip eşeğe mi binmiş 10 tl yazıyo, binnazda daha pahalıydı sanki.. kaç yüz tane isim buluyolar, isme bak arkadaş bari site değişiyosan aynı isimle kal, ıyyy hepsi beter böcek gibi
Ben bir arkadaşımın erkek kardeşim gibi severim onunla bir konuşma yapmıştım böyle böyle diye tek bir cümle kurduednur o arkadaş hapı yuttu geçmiş olsun. Bak bunu bir erkek dedi niye biliyor musun o da vakti zamanında bir kıza benzer bir durum yapmış geçmedi bu 7 yıl geçti geçmiyor derdi. Sen kalbini ferah tut sende ki bu durum geçerde Rabbimin onun kalbine koyduğu vicdan azabı geçmez.
Ben bir arkadaşımın erkek kardeşim gibi severim onunla bir konuşma yapmıştım böyle böyle diye tek bir cümle kurduednur o arkadaş hapı yuttu geçmiş olsun. Bak bunu bir erkek dedi niye biliyor musun o da vakti zamanında bir kıza benzer bir durum yapmış geçmedi bu 7 yıl geçti geçmiyor derdi. Sen kalbini ferah tut sende ki bu durum geçerde Rabbimin onun kalbine koyduğu vicdan azabı geçmez.
bak canım benim bundan yıllar önce bir ilşkim oldu . ilk aşkımdı . adam benle çıkarken eski sevgiliyle görüşüyormuş sonraan itiraf etti ben öğrendikten sonra .benim hayatımın içine etti gitti . neler yaşadım . ve o kadınla evlendi . dünya başıma yıkıldı . ama hayat devam etti sonra başkasına aşık oldum .ondanda ayrıldım gerçi ama umutsuz olma hayatta . geçer herşey . biliyorum şimdi saçma geliyor ama inan ki geçiyor ..Kuzu anlar mı peki bunu ben sanmıyorum işte. Allahtan geldi der namaz kılıyor bi de pislik kıldığı namazdan utanmıyor bunları yaparken.
Ama benim içimdekileri yüzüne vurmam lazım yoksa bu yaptıklarının farkına varmayacak belki de mutlu mesut yaşayacak. Ben şuan ne haldeyim adam aşk yaşıyor ya. Fotoğrafına baktım gözleri parlıyor ve gözlerinde başkasının olduğu çok belli bunu bile anlıyorum artık. Hala seviyor olduğuma inanamıyorum ve kendime kızıyorum
Çok sevdim derdi lisedeydik tek o oldu benim bildiğim o zaman hayatında sonra birşeyler oldu bir anlık kızgınlıkla ayrıldı kızdan kız evlendi ama benim arkadaşım köpek gibi pişman oldu şimdi bile der ki onun gibi bulamam. Boşansa bile kabulum der. Kızın facene bakmış bir ara ilişki durumunu kaldırmış buna bile çok sevinmisti. Nasıl bir pismanlik düşün...Peki bu benzer durumu yaptığı kızı sevmiş mi arkadaşın canım?
bak canım benim bundan yıllar önce bir ilşkim oldu . ilk aşkımdı . adam benle çıkarken eski sevgiliyle görüşüyormuş sonraan itiraf etti ben öğrendikten sonra .benim hayatımın içine etti gitti . neler yaşadım . ve o kadınla evlendi . dünya başıma yıkıldı . ama hayat devam etti sonra başkasına aşık oldum .ondanda ayrıldım gerçi ama umutsuz olma hayatta . geçer herşey . biliyorum şimdi saçma geliyor ama inan ki geçiyor ..
maalesef ki bazı insanlar bizim gibi değil net değiller .iki üç kız idare ediyorum diye övünen insanlar var .yalancılıklarınla övünüyorlar basit insanlar işte . hiç ağlamaya değmiyor . gerçekten ..zamanla azalıyor herşey bitiyor sonunda . .
Çok sevdim derdi lisedeydik tek o oldu benim bildiğim o zaman hayatında sonra birşeyler oldu bir anlık kızgınlıkla ayrıldı kızdan kız evlendi ama benim arkadaşım köpek gibi pişman oldu şimdi bile der ki onun gibi bulamam. Boşansa bile kabulum der. Kızın facene bakmış bir ara ilişki durumunu kaldırmış buna bile çok sevinmisti. Nasıl bir pismanlik düşün...
Eden bulur hep inanmisimdir. Biz güçlü kadinlar olalim. Bil ki; iyiler daima kazanir demis mevlana.Tabi ki kuzum annesi bahanesi oldu pisliğin adam başka heyecanlara gitti. O kız da onunla konuşurken başkasıyla konuşmuş yapamamış o çocukla sonra bununla devam etmiş. O da boynuzlanacak biliyorum o kız da aldatma potansiyeli var
Kadını devamli rahatsiz ettiler ama isim isim dokturdu kadin cok begendim. Kadikoy sevgi terzi. Iyi bir kadin sevdim onu. Kaynana adayinin ismini soyledi sizi bu ayirmis dedi ama benim eskiye de uyuz gitti sana hak etmedigin laflar soylemis seni seviyor ve donecek ama lutfen lutfen affetme adam değil bu dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?