Binnaz Abla

Amin cnm..emin ol coktur gunahi bu bir karaktersizlik meselesi,sana kasti oldugunu sanmiyorum.bu tarz insanlar egolarinin esiri olmuslar bak nefs bile degil ego..anlik yasayan sonunu dusunmeyen sig insanlar bunlar.kendinden baska kimseye deger vermez bu adiler.deger goruncede ne yapacaklarini boyle sasirip gunaha batarlar...turk filmi cevirmiyoruz burda tabiki ahh edeceksin,hakkinida helal etmeyeceksin.sen etsende kamu davasi acildi bir kez onun icin,gecmis olsun..

Ben de hissediyorum o birgün bana geri dönecek. Hal hatır sormak için bile olsa dönecek içimdekileri dökücem ona inşallah bu fırsatım olur. Ağzıma geleni sayıcam.
Cnm bu adi askerdemiydi ?ben mi yanlis hatirliyorum.falcilar goremedi demissin ya,askerdeyse bire bir bir gorusmesi vs olmuyodur.yaninda fiilen birini gorememislerdir.baskasiyla konustugunu bilemeyebilirler.bizde hergun bir suru kisiyle konusuyoruz.

Kesinlikle kuzu ah ediyorum valla her sabah ağlayarak uyanmama sebep bu adam. Dün gece sabaha kadar uyuyamadım, yiyemiyorum içemiyorum. Allah bu yaşadıklarımın hesabını soracak ondan. Çok iyi anlattın onu tam da anlattığın gibi birisi egosu çok yüksek bütün falcılar da bunu söyledi zaten. Egosu olsa ne olacak arkası boş karaktersizin biriymiş. O kızdan da sıkılacak bana o günleri göstersin Allahım

Hiç merak etme Rabbim var kimsenin yaptığı yanına kalmaz bir yerden çıkar ben şu hayatta herkese hakkımı helal ettim manevi maddi maddiyatı takmam zaten ama 8 milyar insanın içinde birine helal etmiyorum edemiyorum Allah biliyor neler yaşadım neler yaşattı neden yani benim kismetlerime neden engel oldu en çokta dediğin gibi kendimi değersiz hissettirdi bin pişman etti çok ağladım şu 1 yılda her gece hala da ağlarım tek bir cümleye o kadar muhtaçmı ki Rabbim biliyor inşallah Rabbim benim gibi olan kişilere sana herkese hak ettiğini versin ayağına kadar getirtirip helâl lik istessin.

Cnm bu adi askerdemiydi ?ben mi yanlis hatirliyorum.falcilar goremedi demissin ya,askerdeyse bire bir bir gorusmesi vs olmuyodur.yaninda fiilen birini gorememislerdir.baskasiyla konustugunu bilemeyebilirler.bizde hergun bir suru kisiyle konusuyoruz.

tatlım askerde o pislik evet. Ama konuşmaları ağustosta başlamış. O zamanlar da göremediler. Müge sadece kasım-ocak arası birisi olacak ama ocakta bitecek bu ilişki ve sana dönecek demişti o sıra attığımda. Ama geçen gün yine attım mügeye bu kez biri yok kesinlikle yok dedi. Patladı yani

Nisandan beri bu durumdayım ben de canım yaşadığım hayattan zevk alamıyorum. Allahtan çalışıyorum da kafam biraz olsun meşgul ama eve gelince işte dağalıyorum Tek yaşıyorum bi de iyice kafayı yiyorum evde Ve benim yalnız olduğumu yaşadığım şehirde kimsemin olmadığını da biliyor bu pislik herif. Benim hayatımı mahfetti Allah da onunkini mahfetsin. Ben hesaplamıyorum giden paraları çünkü canım daha çok yanacak ama 2 binim gitmiştir. Helal etmiyorum bu da ondan çıksın. Benim geleceğimi erteledi. Ben neşeli biriyim dışarı yansıtmıyorum içimdekileri ama evde ağlama krizlerim oluyor. Ve en çok da içimi acıtan bu adama ben kötü tek kelime bile etmedim. Tartışmadım bile benim hakkımı ödeyemez. Benim gibi onu kimse masum sevmeyecek

Konudan kopup alakasız olcak ama bu byv deki Berk Tuğka mı ne Binnazdaki Kerem değil mi? aynı prof foto var da.. adam attan binip eşeğe mi binmiş 10 tl yazıyo, binnazda daha pahalıydı sanki.. kaç yüz tane isim buluyolar, isme bak arkadaş bari site değişiyosan aynı isimle kal, ıyyy hepsi beter böcek gibi

Ben bir arkadaşımın erkek kardeşim gibi severim onunla bir konuşma yapmıştım böyle böyle diye tek bir cümle kurdu ednur o arkadaş hapı yuttu geçmiş olsun. Bak bunu bir erkek dedi niye biliyor musun o da vakti zamanında bir kıza benzer bir durum yapmış geçmedi bu 7 yıl geçti geçmiyor derdi. Sen kalbini ferah tut sende ki bu durum geçerde Rabbimin onun kalbine koyduğu vicdan azabı geçmez.

akşam gördüm ben de kuzu adını değiştiriyorsan fotoyu da değiştir bari rezillik. O adama da baktırdım ilk falı çıktı diğerleri sadece umut dağıtmaca.

Kuzu anlar mı peki bunu ben sanmıyorum işte. Allahtan geldi der namaz kılıyor bi de pislik kıldığı namazdan utanmıyor bunları yaparken.

Ama benim içimdekileri yüzüne vurmam lazım yoksa bu yaptıklarının farkına varmayacak belki de mutlu mesut yaşayacak. Ben şuan ne haldeyim adam aşk yaşıyor ya. Fotoğrafına baktım gözleri parlıyor ve gözlerinde başkasının olduğu çok belli bunu bile anlıyorum artık. Hala seviyor olduğuma inanamıyorum ve kendime kızıyorum

Peki bu benzer durumu yaptığı kızı sevmiş mi arkadaşın canım?

bak canım benim bundan yıllar önce bir ilşkim oldu . ilk aşkımdı . adam benle çıkarken eski sevgiliyle görüşüyormuş sonraan itiraf etti ben öğrendikten sonra .benim hayatımın içine etti gitti . neler yaşadım . ve o kadınla evlendi . dünya başıma yıkıldı . ama hayat devam etti sonra başkasına aşık oldum .ondanda ayrıldım gerçi ama umutsuz olma hayatta . geçer herşey . biliyorum şimdi saçma geliyor ama inan ki geçiyor ..
maalesef ki bazı insanlar bizim gibi değil net değiller .iki üç kız idare ediyorum diye övünen insanlar var .yalancılıklarınla övünüyorlar basit insanlar işte . hiç ağlamaya değmiyor . gerçekten ..zamanla azalıyor herşey bitiyor sonunda . .

Peki bu benzer durumu yaptığı kızı sevmiş mi arkadaşın canım?
Çok sevdim derdi lisedeydik tek o oldu benim bildiğim o zaman hayatında sonra birşeyler oldu bir anlık kızgınlıkla ayrıldı kızdan kız evlendi ama benim arkadaşım köpek gibi pişman oldu şimdi bile der ki onun gibi bulamam. Boşansa bile kabulum der. Kızın facene bakmış bir ara ilişki durumunu kaldırmış buna bile çok sevinmisti. Nasıl bir pismanlik düşün...

Benim de önceden sevgililerim oldu ama bu ilk aşık olduğum dolu dolu yaşadığım bir ilişkiydi o yüzden bu kadar canım yanıyor ya. Ve bu adam namaz kılan bir adam böyle insanlar insanı dinden soğutuyor iğreniyorum böyle inançtan. Ben namaz kılmıyorum Allah affetsin ama vicdanım rahat kimseye hainlik yapmıyorum kul hakkına girmiyorum. Şuan whatsappta o kızla konuşuyor ikisi de çevrimiçi ve canım acıyor. Askerde diye ben ona kıyamazken o benim hayatımın içine etti. Biliyorum geçicek ama benim zamanım gidiyor en güzel yıllarımı hayal kırıklıklarıyla geçiriyorum

Ben beni sevdiğinden bile emin değilim şuan o yüzden beni hatırlar mı onu bile bilmiyorum canım. Yaşattıkları çok ağır sevgisinin gerçekliğinden bile şüphe eder oldum. Ama inşallah vicdan azabı olarak kalırım içinde

Bir de soyle bir durum var gozlemledigim,bu adiler her turlugu pisligi yaparlar ama ahh almaktan it gibi korkarlar..bizde korkariz ve adimlarimizi ona gore atariz,tum yapilan kotulukler bile isteye yapilir.yuzlerce yolla bitirilebilecekken bir iliski en cirkin yolu secerler.hadi yas kucukken insan affediyoda belli bir yastan sonra bazi seylerin affi olmuyo maalesef..kimsenin cahilligine cocukluguna veremiyosun o esigi geceli cok oldu...

Eden bulur hep inanmisimdir. Biz güçlü kadinlar olalim. Bil ki; iyiler daima kazanir demis mevlana.

bende Sevgi Hanım'a baktırmıştım. Ama öyle söyledikleri aham şaham çıkmadı.

SEZGİ CANDAN ın çıkan falı oldu mu kızlar ya da durumu bildiği oldu mu? Baktıranlar olmuştu haber var mı topiği uzun süredir takip edemiyorum

Ask ucgenlerinin aranilan kisisi olarak diyebilirim ki bu gibi olaylarin sevip sevmemekle alakasi olmuyor bu konuda kendine haksizlik yapma ve diger kisinim de senden daha iyi/guzel vs diye bir durumu olmuyor bu yuzden kizi stalklayip kendine eziyet etme. Iliskilerin bir omru ve donum noktalari oluyor. Bence durumu kabullen ve kendi yoluna bak, eski sevgilinle de empati kurmaya calis, iliski icerisinde sen de baskasindan hoslanabilirdin yasayacagin vicdan azabini, ne yapacagini bilememeyi, karar vermeye calisirken iki kisiden de vazgecsmedigin icin herkese kendine bile yalan soylemek zorunda kalacagini, en sonunda birini uzecegini bilerek hayatina yon vermek durumunda kalacagini dusun, basina gelecekleri sen tercih edemezsin ama tepkilerin senin elinde, elbet uzuleceksin de bunlarin hepsi gececek, neden ve nicinleri birakip her seyi oldugu gibi kabullenmekte fayda var, umarim bir an once bu durumu atlatirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…